Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Οξεία κνίδωσις


Κουτσομπολεύουν: Αθηνά, Ζωή Μ., Γιάννης και Αγγελική Παπαγιάννη.

Αθηνά: Από τον πυρσό του μπαμπά της στην Ελιά, το σύμβολο της ειρήνης και, κυρίως, της αντοχής στο χρόνο. "Αυτοί είμαστε" είπε η Ντόρα και παρουσίασε το σήμα του κόμματός της.
Την ελιά (;) ανάμεσα σε δύο χρώματα, το πορτοκαλί και το γαλάζιο. Όσο για την ελιά (;) μάλλον παραπέμπει στο τι θα τρώμε αν βγει ποτέ η Θοδώρα (άντε και κανένα παξιμάδι).

Γιάννης: ...

Ζωή Μ.: Συγγνώμη, αλλά έχεις δει ελιά; Σου μοιάζει αυτό το δέντρο για ελιά; Τόσες απεικονίσεις ελιάς έχουμε δει καμία δεν μοιάζει με αυτό το πλατύφυλλο δέντρο. Και καλά δεν έχει δει τους ελαιώνες του Μητσοτακέϊκου στην Κρήτη, δεν έχει δει καμία στα αρχεία του μπαμπά της;

Γιάννης: ...

Αθηνά: "Δημοκρατική Συμμαχία" (ΔΗΣΥ) είναι το όνομα του νέου κόμματος που η Ντόρα το χαρακτηρίζει κίνημα. Ανεξάρτητο και ανοιχτό σε όλα τα ρεύματα.

Γιάννης: ...

Αγγελική Παπαγιάννη: Φοβάμαι ότι τελικά από παντού θα μας βγάλουνε το λάδι είτε από την Ανατολή είτε από την ΔΗΣΥ. Εμένα όμως άλλο είναι το θέμα μου. Η ώρα είναι 9.45 και ακόμα δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ο Βρασίδας. Γραφιστικά πάντως δεν παραπέμπει σε καινούργια πράγματα.

Γιάννης: ...

Αθηνά: Πέρα από τις μεγαλοστομίες στην παρθενική εμφάνιση του ΔΗΣΥ δεν εμφανίστηκαν αστέρες της πολιτικής πέραν των γνωστών Μαρκογιαννάκη, Κιλτίδη, Αγραπίδη (πρώην δημάρχου Πειραιά) Καλού και του υιού Κώστα.
Όλο το νέο αίμα της πολιτικής σκηνής…

Γιάννης: Πάω για κατούρημα, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο!