Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Palabras Aire...

 

Το Eurogroup έκανε το Σάββατο τηλεδιάσκεψη για την Ελλάδα. Ευτυχώς να λέμε που δεν χρειάστηκε να κάνουν και cybersex.

Το Reuters μεταδίδει ότι λείπουν 10 δισ. για συμφωνία ως προς το ελληνικό χρέος. Μαντέψτε ποιοι θα τα πληρώσουν.

Μη σας εντυπωσιάζει το ποσοστό αυτοκτονιών. Να παίρνετε θάρρος από το ποσοστό επιβίωσης. 

Μαθαίνω ότι πρόκειται να αυξηθεί η τιμή των τσιγάρων. Οπότε, εκείνο το περίφημο «τσιγάρο μετά τις ερωτικές συνευρέσεις» θα το καπνίζεις και θα αισθάνεσαι σαν να έχεις πληρώσει βίζιτα. Εάν δε τα τσιγάρα μου φτάσουν την τιμή των 5€, σκέφτομαι εφέτος να ζητήσω από τον Αϊ Βασίλη ένα Καρέλια κασετίνα. 

Σίγουρα έχετε ενημερωθεί για την, μεταξύ άλλων, δήλωση Τατσόπουλου στο περιοδικό Crash. Αν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ θα έθετα θέμα στον Τατσόπουλο επειδή θεωρεί προσβλητικό το να τον χαρακτηρίσουν gay. 

Τώρα θα μου πείτε εδώ ο κόσμος χάνεται κι εγώ στάθηκα σ’ αυτό. Και θα σας πω ότι το κάνω διότι από τους αποκαλούμενους αριστερούς και την Αριστερά γενικότερα, περιμένω έναν λόγο ήθους και όχι έναν λόγο που να ομοιάζει με αυτόν των αντιπάλων της. 

Και σε αυτό το σημείο να καταθέσω ότι όταν ο κ. Τατσόπουλος άρχισε να πηδάει την μισή Αθήνα, εγώ είχα μετακομίσει ήδη στο Άργος. Φυσικά, για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας, είχα περάσει από το σπίτι του μια φορά γι’ αυτό τον σκοπό, αλλά είχε τεράστια ουρά από γυναίκες που περίμεναν στωικά να τις δεχθεί ο βασιλιάς του σεξ, οπότε βαρέθηκα και έφυγα. 

Εν τω μεταξύ, όπως ήταν αναμενόμενο, κυκλοφόρησε και το σχετικό μπλουζάκι Τατσόπουλου, εδώ

Καλή εβδομάδα!

88 σχόλια:

  1. Ανδρέας Π. Φάληρο26 Νοεμβρίου, 2012 00:28

    Εμείς που είμαστε από Φάληρο την έχουμε γλυτώσει προς το παρόν έτσι; Δε μας έχεις πηδήξει ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν, μα μην στενοχωριέσαι, ακολουθεί κατά πόδας ο Κασσιδιάρης. Αν δεν σου κάτσει με τον έναν θα σου κάτσει με το άλλον!

      Διαγραφή
  2. Μαρή Τσατσόπουλε σιγά το κατωρθωμα΄!!!!!!!!!!!!!Σιγά τη μεγαλούπολη δηλαδής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα κι αυτός μόνο γυναίκες; Εμείς απότιστοι θα μείνουμε απ το ιερό αυτό κορμί; Πλήττομαι και φρίττω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν συμβαίνει αυτό είναι μέγα λάθος! Άσε που, όπως έχει πει ο Γούντυ Άλλεν, αν δεν κάνεις διακρίσεις στα δύο φύλλα, διπλασιάζεις τις πιθανότητες για παραπάνω ουάν νάιτ σταντ!

      Διαγραφή
  4. έχω κάνει λεκάνα στο σπίτι του Τσατσόπουλου!!!
    αξέχαστες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      σβήνω!

      Διαγραφή
    2. απείρου κάλους στιγμές αγαπημένε!!!

      Διαγραφή
    3. @christina
      Μην ξεχάσεις να το συμπεριλάβεις στο βιογραφικό σου!

      Διαγραφή
    4. @Αθηνά...
      μόνο αυτό έχω γράψει στο βιογραφικό μου!

      Διαγραφή
    5. @christina
      Ναι, αλλά τώρα που θα μάθεις να παίζεις και γκραν κάσα θα το βάλεις και αυτό. Ναι;

      Διαγραφή
    6. σαφώς και θα μπει το μεγάλο τύμπανο στο βιογραφικό!

      Διαγραφή
    7. @christina με πέθανες...με αυτο που είπες...χαχαχαχ

      Διαγραφή
    8. @lefti
      χαίρομαι που το διασκέδασες αλήθεια!

      Διαγραφή
  5. Τι εννοεί ο Τατσόπουλος; Ρωτάω γιατί η μισή Αθήνα απαρτίζεται από άντρες και δεν θυμάμαι κάτι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το σοκ θα είναι αυτή η αμνησία!!Πολλά θύματα του Τατσόπουλου αναφέρουν τέτοια συμπτώματα!:Ρ

      Διαγραφή
    2. @dmpoumpa
      Ρε συ Μπούμπα, ούτε ο Τατσόπουλος δεν σου κάθεται;
      Εκτός κι αν συμβαίνει αυτό που υποστηρίζει ο Ρας!
      Με ύπνωση δοκίμασες μήπως και θυμηθείς;

      Διαγραφή
    3. Α χαχ χα χα χα χαααα!!! Μπράβο και στους δυο σας! Σας αγαπάωωωω!

      Διαγραφή
    4. Τον Σβενγκάλι αδερφές μου, τον Σβενγκάλι! (έτσι δεν τον λέγανε καλέ;)

      Διαγραφή
    5. Καλέ ναι! Το φαινόμενο Σβενγκάλι!!!

      Διαγραφή
  6. επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι πολύ σημαντικό που παραλίγο να τα ξεχάσω:

    Τηλεδιάσκεψη για το ελληνικό θέμα θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, όπου θα προετοιμάσουν το σχέδιο της συμφωνίας για τη συνάντηση της Δευτέρας. Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε βέβαιος για την επίτευξη συμφωνίας τη Δευτέρα. Τα θέματα που λέγεται ότι θα συζητηθούν είναι το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων 10 δισ. ευρώ από την ελληνική κυβέρνηση, η επιστροφή κερδών από την ΕΚΤ ύψους 75%, μείωση των επιτοκίων και η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων.
    Συνεχείς επαφές έχουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών με τους ομολόγους τους για να δοθεί λύση τη Δευτέρα στο ελληνικό ζήτημα, ενώ όπως διευκρίνισε ο Σίμος Κεδίκογλου ότι η δόση θα έρθει ολόκληρη. Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον ραδιοσταθμό real «η δόση δεν τεμαχίζεται. Θα είναι όλη μαζί. Εξετάζεται και εκταμίευση και των άλλων δυο δόσεων που προβλέπονταν για το 2012».
    Ειδικότερα, την επιστροφή κερδών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) ύψους 9 δισ. ευρώ εξετάζουν οι διεθνείς δανειστές, στο πλαίσιο ενός πακέτου μέτρων με σκοπό να καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Οικονομικών την οποία επικαλείται το Reuters. Παράλληλα, εξετάζεται η μείωση των επιτοκίων, η επιμήκυνση της λήξης των δανείων και η επαναγορά χρέους 10 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση, πρόσθεσε η ίδια πηγή. Το υπουργείο Οικονομικών φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για επαναγορά του χρέους, που θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη του έτους εφόσον εγκριθεί από το Eurogroup.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ μιας και το διάβασα όλο

      Διαγραφή
    2. @tremens
      ε μα είναι να μην συμφωνήσεις?είμαι σίγουρη πως το διάβασες όλο μιας και σε προκαλεί το κείμενο να μην χάσεις ούτε τελεία!

      Διαγραφή
  7. θα ήταν εγκληματικό όμως να μην πω ότι:
    Εκτός απροόπτου, η λύση θα είναι η γνωστή γερμανική με …κερασάκι μία δέσμευση της Γερμανίας απέναντι στο ΔΝΤ και τη Λαγκάρντ, ότι αν μέχρι το 2014 δεν είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος, θα εξεταστεί και η περίπτωση του κουρέματος του επίσημου τομέα το 2015. Δεν είναι τυχαίο το δημοσίευμα της Wall Street Journal, που εμφανίζει τον Σόιμπλε να είναι θετικός σε ένα νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, αλλά για 2015 και μετά και υπό όρους.

    Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η αύξηση του EFSF για το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να εγκριθεί τη Δευτέρα. Επίσης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Β. Σόιμπλε μιλώντας στο κοινοβούλιο , η Bundestag θα ψηφίσει για το ελληνικό πρόγραμμα στις 30 Νοεμβρίου και δήλωσε ότι η επαναγορά θα κοστίσει 10 δισ. ευρώ. Παράλληλα, τόνισε ότι σημειώθηκε ικανοποιητική πρόοδος χθες για την Ελλάδα. Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας προειδοποιήσε πάντως ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το πρόγραμμα, ο οποίος ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδας του CDU/CSU.
    - Η Άνγκελα Μέρκελ προανήγγειλε επίτευξη συμφωνίας για την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα στην προσεχή συνεδρίαση του Eurogroup. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Pierre Moscovici, ο οποίος τόνισε ότι η ευρωζώνη βρίσκεται ελάχιστα μακριά από μια συμφωνία για την εκταμίευση των χρημάτων της επόμενης δόσης τους ελληνικού δανείου.

    Αλλά…..αξιωματούχος της ΕΕ, λίγο μετά το Eurogroup, τόνισε ότι δεν βρισκόμαστε αληθινά κοντά σε μια συμφωνία για την Ελλάδα, κάτι που έρχεται τελείως αντίθετο από αυτά που έχουν δηλώσει φανερά οι περισσότεροι.
    Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters Άνγκελα Μέρκελ, σε συνάντηση με Γερμανούς βουλευτές, δήλωσε ότι το κενό χρηματοδότησης του ελληνικού προγράμματος μέχρι το 2016 μπορεί να καλυφθεί μέσω μιας συνδυαστικής λύσης που θα περιλαμβάνει την μείωση των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδας και την επέκταση των εγγυήσεων που δίνονται από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας EFSF. Συγκεκριμένα, η κυρία Μέρκελ έκανε λόγο για επέκταση των εγγυήσεων του ΕFSF κατά 10 δισεκατομμύρια ευρώ.Νωρίτερα σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg αναφερόταν στη σθεναρή αντίθεση της κυρίας Μέρκελ σε ενδεχόμενο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, στον πυρετό των προετοιμασιών της προεκλογικής της εκστρατείας για μία τρίτη θητεία μέσα στο 2013.
    Ευρωπαική κυβερνητική πηγή: ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚ. Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ
    Η ευρωζώνη και οι λοιποί διεθνείς πιστωτές της Ελλάδας θα επιχειρήσουν τη Δευτέρα να καταλήξουν σε συμφωνία για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς τη χώρα, την οποία προβλέπουν να εκταμιεύσουν το αργότερο στις 5 Δεκεμβρίου, υποστήριξε σήμερα ευρωπαϊκή κυβερνητική πηγή. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η πηγή υπογράμμισε ότι η ημερομηνία αυτή δεν αποτελεί διορία για την εκταμίευση των κονδυλίων για την Ελλάδα και έχει ορισθεί από το Eurogroup.
    “Η Ελλάδα περιμένει. Ουδείς έχει το δικαίωμα να την περιπαίζει. Εάν δεν εκταμιεύσουμε την βοήθεια έως τις 5 Δεκεμβρίου θα έχουμε ένα πραγματικό πρόβλημα. Η 5η Δεκεμβρίου αποτελεί την προθεσμία που έχει καθορίσει η ευρωζώνη”, εξήγησε η ίδια πηγή.
    Απειλούμενη με οικονομική ασφυξία, η χώρα αναμένει με ανυπομονησία τη χορήγηση μίας σειράς δανειακών δόσεων ύψους 44 δισεκ. ευρώ, που αποτελεί μέρος του δεύτερου Μνημονίου βοήθειας που αποφασίσθηκε τον Φεβρουάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν το διάβασα όλο γιατί είμαι πτώμα, διατηρώ επιφυλάξεις...

      Διαγραφή
    2. @tremens
      Αααααα, διάβασέ το! Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!

      Διαγραφή
    3. @tremens
      έχε μου εμπιστοσύνη,άκου και την αθηνά,μιλάμε για φοβερά ανάλυση όχι αστεία.

      Διαγραφή
    4. Μια ερώτηση,τα γράφεις όλα αυτά ή τα κάνεις αντιγραφή επικόλληση;;Καιρό θέλω να ρωτήσω...

      Διαγραφή
    5. @Ρασκόλνικωφ
      δικά μου είναι,και μου τα κλέβουν οι μεγάλες ονλάιν εφημερίδες,καταλαβαίνεις.....

      Διαγραφή
  8. Αν πήδηξε τη μισή Αθήνα και πήρε μόνο 19.000 ψήφους, προφανώς δεν είναι και τόσο καλός στο άθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως φαίνεται, κάτι τέτοιο συμβαίνει.
      Άσε που μια παλιά κινέζικη παροιμία λέει: Όπου ακούς πολλά πηδήματα κράτα και μικρό νούμερο προφυλακτικού!

      Διαγραφή
  9. Έχω δύο παρατηρήσεις-ερωτήσεις:1)γιατί δεν έχουμε ανεπτυγμένες βιομηχανίες προφυλακτικών στο τόπο αυτό;Με τόσα που χρησιμοποιούσε ο Τάτσο θα έπρεπε να ξεπουλάνε κατευθείαν!
    2)γιατί λέμε ότι έχουμε δημογραφικό πρόβλημα όταν έχουμε ένα πηδήκουλα,μεγάλο εραστή ήθελα να πω,που ασκούσε το άθλημα στη μισή ελλάδα;Α ξέχασα έβαζε προφυλακτικά!Εφόσον όμως η παραγωγή προφυλακτικών δεν αυξήθηκε σημαίνει πως ο Τάτσο ξεπέρασε τον Τσακ Νόρις και αγιοσύνη και έτσι δε είχε πρόβλημα με τις Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα αλλά πως δεν έμεναν οι γυναίκες έγκυες;;

    Α ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!Δε ξέρω αν γάμησε τη μισή Ελλάδα ο Τάτσο,εμένα όμως οι γαμημένες δηλώσεις του μου γάμησαν τον εγκάφαλο και δίνω προοδο αύριο και ακόμα να διαβάσω!

    Χαιρετωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστοί οι προβληματισμοί σου. Δώσε μου λίγο χρόνο να τους σκεφτώ (2-3 δεκαετίες) και θα σου απαντήσω!
      Καλό διάβασμα σου εύχομαι, αν και κρίνοντας από των αριθμό σχολίων που έχεις αφήσει εδώ πέρα μέσα σήμερα, μάλλον δεν έχεις πέσει και με τα μούτρα στην ανάγνωση!

      Διαγραφή
    2. Εγώ έπεσα με τα μούτρα στην ανάγνωση,αυτός έκανε προοδο λούη!Σε 10 λεπτά 21 ερωτήσεις!!πφφφ!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Αθηνά!
    Άσε τα καρέλια κασετίνα, πες του Αη Βασίλη να φέρει τίποτε
    άλλο να καπνίσετε γιατί αλλιώς με όλα αυτά και άλλα τόσα δεν παλεύεται
    η κατάσταση. Κάτι μου έλεγε η μάνα μου ότι πρέπει τώρα να πάρει και
    αποκωδικοποιητή γιατί δε θα μπορεί να βλέπει ούτε τηλεόραση..
    Καλύτερα είπα!
    Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πω στη Χριστίνα να φυτέψει μαριχουάνα στους πορτοκαλεώνες της, διότι εμείς δεν έχουμε χτήματα!
      Φιλάκι!

      Διαγραφή
    2. το χώμα στους πορτοκαλεώνες είναι ένα και ένα για την αναπαραγωγή της μαριχουάνας και άλλων όμορφων χορταρικώνε!

      Διαγραφή
    3. Ωραία λοιπόν! Ξεκίνα το φύτεμα γρήγορα γιατί μου τελειώσαν και τα λεξοτανίλ!

      Διαγραφή
    4. Είναι αυτή η απάντηση στη βαλεριάνα;

      Διαγραφή
    5. Τι να μας πρωτοκάνει πια κι η βαλεριάνα; Πρέπει να αλλάξουμε πίστα! Και γρήγορα πριν φανεί στη οθόνη το GAME OVER!

      Διαγραφή
  11. Εγώ πάλι λέω να αρχίσω τις βίζιτες εν όψει της αύξησης της τιμής των τσιγάρων ώστε να εξασφαλίσω το «τσιγάρο μετά τις ερωτικές συνευρέσεις»….
    Όσο για εσάς Κ. Τατσόπουλε, σε περίπτωση που αποφασίσετε να τιμήσετε και μας του υπολοίπου Αττικής, ε, όσο να ‘ναι θα κάνω κάποια καλύτερη τιμή.
    Αλίμονο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω κάτι άκρες και θα εισηγηθώ για το υπόλοιπο Αττικής, καθώς επίσης και για τον νομό Χανίων. Δεν σας αφορούν, φυσικά, τα Χανιά, αλλά έχω και κάτι φίλους/ες να βολέψω εκεί!

      Διαγραφή
  12. τα πρώτα 100 δίς είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζεις βρέ. Εκτός κι αν έχουμε συνηθίσει το γαμήσι λόγω Τατσόπουλου και για αυτό παίρνουμε και τα μέτρα αμάσητα.

    @Ρασκόλνικωφ
    και ποιος σου είπε ρε μικρέ οτι γαμεί με καπότα ο Τατσόπουλος? Βάνουνε οι άντρες ζαντολάστιχο στο πουλί? αφού το ΑIDS το κολλάνε μόνο οι αδερφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τότε γιατί έχουμε δημογραφικό πρόβλημα αν δεν χρησιμοποιεί ζαντολάστιχο;Εκτός και αν είναι μάπα το καρπούζι!!Χεχε!!:Ρ

      Διαγραφή
    2. Άσφαιρος ο εραστής... o tempora o mores...

      Διαγραφή
    3. @mahler76
      κουμπάρε δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ έλειπα από την Αθήνα. Όμως τώρα που θα αρχίσει και ο Κασσιδιάρης σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επιστρέψω. Ήδη έχω αρχίσει να βάζω τα γυαλικά σε κούτες.

      Διαγραφή
  13. Με την δηλωση του παντως ξεκαθαριζουν τα πραγματα: ο ανθρωπος, λεει, δεν ειναι ομοφυλοφιλος!

    Αρα ειναι σιγουρα ομοφοβικος ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν σχολίασες και τον μέγα Κασιδιάρη που θα τους γαμήσει όλους!
    Δεν γλιτώνουμε από πουθενά, αριστερά ή δεξιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Και ο Κάσι θα μας γαμήσει; Τρέχω κομμωτήριο και αποτρίχωση μπικίνι!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα..τα πιάσαμε τα λεφτά μας..μην ονειρεύεστε..είναι γνωστό ότι όπου ακούς πολλά κεράσια δεν κάνει τσίου...

      Διαγραφή
    3. λέκανα και στον κασιδιάρη θα γίνω!!!
      μιλάμε για μεγαλεία όχι αστεία!!!

      Διαγραφή
    4. Μεγαλεία δε λες τίποτα...τον είδες πως χτυπάει αυτός άμα δεν κάθεσαι καλά..τα χέρια του περιστρέφονται σαν ξεκουρδισμένα και δίνουν απανωτές χαστούκες...ο άνθρωπος ανεμόμυλος!!

      Διαγραφή
    5. Προτείνω τη δημιουργία διαγωνισμού για το καλύτερα γαμιά της ΕΛλάδας!
      Τατσόπουλος vs Κασιδιάρης!

      Στοιχηματίστε να δω πόσο μέσα θα πέσετε!

      Δώρο μια βραδιά με το νικητή!:Ρ

      Διαγραφή
    6. Απαπα..φοβάμαι μην κερδίσω!!..

      Διαγραφή
    7. Γιατί καλέ;;
      Και οι δύο είναι γνωστοί για την αγάπη τους για το γυναικείο φύλο!:Ρ

      Διαγραφή
    8. @Partali
      Δεν το ήξερα για τον Κάσι, το έμαθα σήμερα από την ανάρτηση του tremens.
      Που να το φανταστώ άλλωστε ότι ζω σε ένα κράτος "γαμιόμαστε"!

      Διαγραφή
    9. @me (maria)
      Έτσι ακριβώς είναι, το λέει άλλωστε και μια παλιά κινέζικη παροιμία την οποία και προανέφερα σε προηγούμενη απάντηση σχολίου!

      Διαγραφή
    10. @christina
      Μαρή Χριστίνα τώρα που θα χεστείς στο τάλληρο, θα μου πάρεις λάπι τόπι με μήλο;

      Διαγραφή
    11. @Ρασκόλνικωφ
      Ούτε εγώ θέλω διαγωνισμό. Όπως είπε και η Με(Μαρία) φοβάμαι μην κερδίσω!

      Διαγραφή
    12. @Αθηνά...
      θα σου πάρω η λεκάνα θα σου πάρω!

      Διαγραφή
    13. @christina
      Πάρε μου και να δεις τι θα κάνω εγώ στο γάμο σου! Μέχρι και φούξια μπουτονιέρα θα βάλω στο κορσάζ άμα θες!

      Διαγραφή
    14. επειδή δεν προβλέπω γάμους και τα συναφή -διότι είμαι πολύ καταβεβλημένη από το χωρισμό μου με τον πρώην- αν μπορείτε να φορέσετε την φούξια μπουτονιέρα στην γιορτή μου πολύ θα με ικανοποιούσατε!

      Διαγραφή
    15. Καλέ και μπουτονιέρα και φιόγκο στα μαλλιά να βάλω στη γιορτή σου κι ότι θες!!!

      Διαγραφή
  15. Καλέ έρχεται κι ο Κασιδιάρης?
    Εγώ που είμαι Εξάρχεια δεν γλιτώνω με τίποτα .... σουρωτήρι με βλέπω αλλά ακόμα δεν ξέρω από τι? Από πήδημα από πέτρα από μολότωφ από αδέσποτη πλαστικόσφαιρα ή θα με κάνουν μπάνιο με το υπερσύγχρονο ομαδικό ντουζ που έβγαλαν στους δρόμους???



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το βλογ του tremens έρχεται και αυτός!
      Νομίζω ότι στη γειτονιά σου θα τα υποστείς όλα τα καλά μαζί!
      Καιρός να μετακομίζεις μου φαίνεται. Σε μια Λήμνο, έναν Αι Στράτη, ένα Καστελόριζο βρε αδερφή!

      Διαγραφή
    2. Αύριο θα αναρτήσω το πρόγραμμα εμφανίσεων

      Διαγραφή
  16. θα το πω τραγικο οτι ασχολουνται με το τι ειπε ο Τατσοπουλος για τη Χρυσαυγη και τη μιση Αθηνα...αληθεια ολος ο ντορος γινεται γιατι καποιοι δεν γαμανε τοσο ή γιατι κάποιες γαμιουνται ακομα παραπανω??

    τεσπα...Χριστουγεννα ερχονται αφηστε τον κοσμο να χαρει!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς πάντως το διασκεδάζουμε το όλο θέμα, όπως ίσως θα έχεις διαπιστώσει!
      Και έχουμε γελάσει και πάρα πολύ!
      Πράγμα που, ως φαίνεται, μας είναι απαραίτητο, ιδιαιτέρως κατά τις μεσημεριανές ώρες, κατά την διάρκεια της χώνευσης!

      Διαγραφή
  17. Με 5€ το πακέτο τσιγάρα,παίρνεις άνετα δυο-τρία και τα πηγαίνεις δώρο σε πάρτι!

    Ρε γαμώτο,εκεί που πήγε να υψώσει ανάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ,τους φάγανε οι ηλιθιότητες!Να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο,μην μας πετύχει ο Τατσόπουλος...

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες που μας βγάζουν από τον κόπο να σπάμε το κεφάλι μας τι θα χαρίσουμε στους καπνίζοντες φίλους μας;
      Φιλάκι!

      Διαγραφή
  18. Σιγά τον άθλο... Η Αθήνα ως γνωστό κάθεται και την πηδάνε.
    Ζω για την στιγμή που θα αντιστραφούν τα δεδομένα. Αυτό θα είναι κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ εδώ όλη η Ελλάδα κάθεται σε τόσες κυβερνήσεις και τώρα το κάνουμε θέμα για έναν Τατσό κι έναν Κάσι;

      Διαγραφή
  19. Τι να μας πει καλέ ο Τατσόπουλος;
    Τη μισή Αθήνα πφφφφ...
    Ο Γιώργος....ΟΛΗ την Ελλάδα!!!
    Το ξεχάσατε;
    Ε;;
    Καλή βδομάδα και πολλά φιλιά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Τατσόπουλος και τα πηδήματά του είναι το λιγότερο.Εμείς οι υπόλοιποι να δείς κώλο που θα στήσουμε από δω και πέρα με όλους αυτούς!Δεν έφταναν τόσα που περνάμε με τα Μνημόνια,τα Κουρέματα και τις Δηλώσεις όλων αυτών,που να τους κάτσουν στον κώλο όσα φάγανε,χάλασε κι ο καιρός.Τι να πεις!Θυμήθηκα εκείνο του Μποστ το αμίμητο: "Είμεθα πτωχός λαός,πλάκωσαν και αι ζέσται..."Κι άντε πάλι φίρδην μίγδην να στήνουμε παραστάσεις με ήρωες τον Πειναλέοντα και την Ανεργίτσα.Η ιστορία επαναλαμβάνεται με ακρίβεια εντυπωσιακή.Το ίδιο σκηνικό.Για ποικιλία στις λαϊκές απογευματινές θα έχει Καραγκιόζη.Απο 'δώ οι παράγκες,πολλές παράγκες,απο 'κεί τα Σαράγια.Όχι τόσο πολλά αυτά, αλλά αρκετά και επώνυμα. Το ξύλο από τον Μπαρμπαγιώργο δεν ξέρω πότε θα πέσει, αλλά δεν αργεί. Έχουν μια φαγούρα τόσο η γκλίτσα όσο και το τσαρούχι...την ίδια με των κώλο του Τατσόπουλου...γιατί είπε απλά μισή Αθήνα,δεν αναφέρθηκε σε φύλο...
    Καλημεροκαλησπέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα βρεμελαχρινάκι!
      Καλώς ήλθες εδώ πέρα μέσα!
      Αξεπέραστος ο Μποστ!
      Επίσης όσον αφορά στους σεξ-μάνιακ που μας προέκυψαν αιφνιδίως,θα ταίριαζε και η παλιά κινέζικη παροιμία: Δεν μας φτάναν τα αιδοία μας ήρθανε κι απ' την Ινδία! Λέω εγώ τώρα...

      Διαγραφή
    2. Mιά χαρά λες εσύ τωρα...καλημέρες και καλώς σε βρήκα.Σε ευχαριστώ ;-)

      Διαγραφή
  21. Λοιπόν...γουδ μόρνιν Αθηνά...το γέλιο που έριξα χθες διαβάζοντας την ανάρτηση σου και εννοείται και τα σχόλια όσων απάντησαν δεν λέγεται...( απαντούσα νοερά σε όλους και έγινε το έλα να δεις...)
    Μεγάλη πόλη η Αθήνα???Πφφφφ...σιγά...ευτυχώς μένω
    επαρχία και γλύτωσα από τον loverboy...
    Το τσιγάρο δεν το κόβω πάντως! ( τα πάθη, τα λάθη και τα special πληρώνονται...)
    Δεν τον είχα για τόσο μπόζο..( τα πρόλαβες τα γαριδάκια Μπόζο???)τον κύριο - λίαν επιεικώς ομιλώντας- όσο για τον Κάσι , έχουμε μία Καση εδώ,τα λεει χύμα και τσουβαλάτα και παλιά διατηρούσε ένα από τα καλύτερα "σπίτια", μήπως να τους φέρναμε σε επαφή???Αλλα τι μου φταίει η γυναίκα???Δίκιο...
    Φιλιά
    Καλή εβδομάδα...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γουδ μόρνινγκ ντίαρ Λέφτι!
      Γουέλ καμ εδώ πέρα μέσα!
      Ναι, η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχει ενδιαφέρον σε αυτό το βλογ είναι πρωτίστως τα σχόλια των φίλων και όχι τόσο τα ποστ! Λατρεύω το χιούμορ όλων αυτών των παιδιών που έρχονται! Ας είναι καλά όλοι τους!
      Μισό γιατί έχω μικρόφωνο. Επανέρχομαι μην φύγεις.

      Α κι εσύ επαρχία; Ωραία, χαίρομαι!
      Φυσικά και τα πρόλαβα τα Μπόζο! Μην σου πω ότι κατανάλωσα και αρκετές κούτες από δαύτα!
      Το τσιγάρο δεν το κόβω ούτε κι εγώ.
      Την Κάση και τα μάτια σας! Είμαι σίγουρη ότι είναι περισσότερο ηθικό στοιχείο απ΄π όλους όσους απαρτίζουν το Κοινοβούλιο!

      Φιλιά και από εμένα!
      Και πάλι γουέλ καμ!!!

      Διαγραφή
  22. Πέρασα να αφήσω την ευχή μου για καλή εβδομάδα. Μετά από όλα αυτά που διάβασα αμφιβάλω αν πιάσει.. Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πιάσει, θα πιάσει!!!
      Ευχαριστώ και αντεύχομαι!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Οι ευχές όταν γίνονται από καρδιάς πάντα πιάνουν!!! :) Καληνύχτα λοιπόν! Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Έτσι ακριβώς είναι! Φιλιά φίλε Λεβιάθαν!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.