Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Palabras Aire...



Πούτιν: "Αν η Ελλάδα είχε μείνει στη δραχμή, θα είχε διεξόδους". Και ο Πούτιν θα μας δάνειζε, ε; Αχ τι έχουμε να ακούσουμε πάλι... 

Στις 31 Οκτωβρίου το Eurogroup για την Ελλάδα. Ανήμερα του Halloween! 

Ανδρέας Λοβέρδος: "Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο, η οικονομία αργοσβήνει". Πάρα πολύ καλά τα λέει. Εξ άλλου τα γνωρίζει από πρώτο χέρι. Βλέπετε, συμμετείχε και ο ίδιος. 

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η δημοφιλής τραγουδίστρια Άννα Βίσση, όταν έπεσε από την περιστρεφόμενη σκηνή και χτύπησε την ώρα που τραγουδούσε στην χτεσινή πρεμιέρα της. Μα καλά, τίποτα δεν μένει όρθιο σ’ αυτή τη χώρα; 

Τελικά η λίστα είναι της Λαγκάρντ ή της Μιχαλούς; 

Το ελληνικό χρέος θα βρίσκεται πάνω από τον στόχο του 120%του ΑΕΠ το 2020, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο την προκαταρκτική έκθεση του ΔΝΤ που παρουσιάστηκε στο Euroworking Group, και στην οποία αναφέρεται ότι η Αθήνα θα χρειαστεί να προβεί σε περισσότερες μεταρρυθμίσεις. 
Οπότε, λογικά, τα αληθινά τελευταία μέτρα θα ληφθούν κάπου στο 2037. 

Τώρα και συγγραφέας η αδερφή της πριγκίπισσας. Για την Pippa Middleton o λόγος, που παρουσίασε χθες σε βιβλιοπωλείο του Λονδίνου το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends". 
Χρυσηίδα Δημουλίδου φάε τη σκόνη της. 

Δείτε και αυτό!

Καλή εβδομάδα!

63 σχόλια:

  1. Ελπίζω το ΠΑΣΟΚ να έκλεισε οριστικά όλους τους κύκλους τους, αλλιώς θα αρχίσω εγώ τους κύκλους και θα ζαλιστώ σαν την Αννούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ έσβησε.Ο σοσιαλισμός έσβησε. Και ο Λοβέρδος έσβησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Αθηνά έλεος!!Γιατί λες ότι το ΠΑΣΟΚ έσβησε,η μεγάλη δημοκρατική παράταξη;;Εεε;;;Θες να το μάθουν οι φίλοι μου οι πασπίτες και να μου μείνουν στα χέρια πριν τους πυροβολήσω;;Θες να μου χαλάσεις τη διασκέδαση;;;;Εεε;;εεε;;;;

    ΥΓ:Χρυσηιδα Δημουλίδου,ελπίζω να ξέρεις την ήταν η Χρυσηίδα στην Ηλιάδα..
    Η πουτάνα του Αγαμέμνονα!Εεεεεεεε μεγάλη συγγραφεύς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, για να είμαι πιο αντικειμενική θα περιμένω το συνέδριο, τον Φεβρουάριο!

      Άντε καλέ με την ψωνάρα που μου έκανε το "Χρύσούλα" που τη βαφτίσανε "Χρυσιήδα" και νομίζει ότι έχει πιάσει τον πάπα από τους όρχεις...

      Διαγραφή
  4. Ανδρέας Π. Φάληρο29 Οκτωβρίου, 2012 00:23

    Βλαδίμηρε το πρόβλημα δεν είναι η Ελλάδα αλλά το ευρώ συνολικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ θα πω λίγα λόγια και καλά:
    Στα 30 δισ. ευρώ ανεβάζουν τον πήχη για το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας μέχρι το 2016 οι Ευρωπαίοι, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον σαφή τρόπο πως τα… νούμερα δεν βγαίνουν. Στο 136% το χρέος σύμφωνα με έκθεση του ΔΝΤ.Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει σε νέο δημοσίευμά της η Wall Street Journal, επικαλούμενη ευρωπαϊκές διπλωματικές πηγές, η Ελλάδα χρειάζεται ακόμη 30 δισ. ευρώ βοήθειας μέχρι το 2016, προκειμένου να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό που προκαλεί αφενός η διετής παράταση του οικονομικού προγράμματος της χώρας και αφετέρου η συνεχιζόμενη ύφεση της ελληνικής οικονομίας.
    Οι ίδιοι αξιωματούχοι, σύμφωνα πάντα με τη Wall Street Journal, διαμηνύουν πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία στις τάξεις των Ευρωπαίων για το πώς μπορεί να καλυφθεί αυτό το χρηματοδοτικό κενό των 30 δισ. ευρώ.
    Να σημειωθεί εδώ πως οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις για το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας, το οποίο θα προκύψει από τη 2ετή παράταση του οικονομικού προγράμματος της χώρας, έκαναν λόγο για τρύπα 16-18 δισ. ευρώ.

    Η Wall Street Journal τώρα ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη στα 30 δισ. ευρώ.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες η αναλογία χρέους προς ΑΕΠ της Ελλάδας το 2020 εκτιμάται τώρα στο 140%.
    Το ποσοστό αυτό είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το στόχο που προβλέπεται στο περιθώριο του δεύτερου πακέτου διάσωσης που έχει λάβει η Ελλάδα Υπενθυμίζεται ότι ο στόχος μέχρι το 2020 είναι να μειωθεί το ελληνικό χρέος στο 120% του ΑΕΠ.
    Σύμφωνα με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, στο τραπέζι των συζητήσεων για το ελληνικό ζήτημα πέφτει εκ νέου το ενδεχόμενο μείωσης των επιτοκίων στα δάνεια που λαμβάνει η Αθήνα.
    “Η μείωση των επιτοκίων στα δάνεια της Ελλάδας κρίνεται ως η πιο εφικτή λύση”, δηλώνουν στη Wall Street Journal, οι Ευρωπαίοι διπλωμάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επίσης θα ήταν έγκλημα να ξεχάσω να πω και τα εξής:
    Το ελληνικό χρέος θα βρίσκεται πάνω από τον στόχο του 120% του ΑΕΠ το 2020, έδειξε την Πέμπτη μια προκαταρκτική έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και όπως αναφέρεται η Αθήνα θα χρειαστεί να προβεί σε περισσότερες μεταρρυθμίσεις.
    Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, αποσπάσματα από την έκθεση του ΔΝΤπαρουσιάστηκαν στην Ομάδα Εργασίας του Eurogroup.
    “Είναι σαφές ότι η Ελλάδα βρίσκεται εκτός τροχιάς και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μειώσει το χρέος στο 120 τοις εκατό του ΑΕΠ μέχρι το 2020, όπως είχε προβλεφθεί. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στο 136% και αυτό κάτω από ένα θετικό σενάριο ενός πρωτογενούς πλεονάσματος του προϋπολογισμού, την επιστροφή στην οικονομική ανάπτυξη και την ιδιωτικοποίηση”, δήλωσε αξιωματούχος της ευρωζώνης, ο οποίος προτίμησε την ανωνυμία, αναφέρει το Reuters.

    “Νέα μέτρα πρέπει να ληφθούν, εκτός των υπαρχόντων 89“, δήλωσε ο αξιωματούχος αναφερόμενος σε μια λίστα μεταρρυθμίσεων που έχουν ήδη συμφωνηθεί και θα πρέπει να υλοποιηθούν προτού μπορέσει η ευρωζώνη και το ΔΝΤ να καταβάλει οποιαδήποτε δόση του δανείου έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα.
    Εκτός από τις προβλέψεις για το χρέος, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προσπαθούν να υπολογίσουν το ποσό που θα χρειαστεί ακόμα η Αθήνα, αν αντί για το 2014 της δοθεί χρόνος μέχρι το 2016 προκειμένου να φτάσει ένα πρωτογενές πλεόνασμα της τάξης του 4,5%, όπως είχε συμφωνηθεί τον Φεβρουάριο.

    Σύμφωνα με το Reuters, τα δύο επιπλέον χρόνια θα δώσουν μια ανάσα στην ελληνική οικονομία, επιτρέποντάς τη γρηγορότερη ανάπτυξη και ως εκ τούτου την αύξηση των πιθανοτήτων η Ελλάδα να είναι τελικά σε θέση να κάνει το χρέος της βιώσιμο.
    “Οι πρόσθετες ανάγκες χρηματοδότησης για την Ελλάδα εκτιμάται ότι πλέον είναι στα περίπου 30 δισ ευρώ” είπε ο αξιωματούχος μετά τη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας του Eurogroup. Οι εκτιμήσεις από διάφορους αξιωματούχους, από τον περασμένο Ιούλιο, κυμαίνονταν από τα 13 έως τα 30 δις ευρώ. Την Πέμπτη, ένας ακόμα αξιωματούχος έκανε εκτιμήσεις ότι οι ανάγκες χρηματοδότησης της χώρας θα κυμαίνονται μεταξύ 16 και 20 δις ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρή γραμματέα μου παραλιγο να μη σε γνωρίσω που δε σε γνωρισα κι έστειλα μύνημα στη κατέ και τις λέω ποια είναι αυτή με τη τραγιάσκα που λέει πως είναι η christina κι αυτη με διαολόστειλε γιατί ήθελε να κοιμηθεί και μετά μου είπε ξεστραβόσου μαρή ηλίθια και κύτα καλύτερα η γραμματέας σου είναι κι εγώ της λέω και που πήγε η καρέκλα και μου λέει η κατέ πως βούλιαξε. Αλήθεια μου είπε;

      Διαγραφή
    2. αλήθεια σου είπε Μαρίνα μου η στάζω πετιμέζι,πάει η καρέκλα βούλιαξε, κάτι η υγρασία κάτι το θαλασσοδάρσιμο,έγινε μούτι!!!
      η τραγιάσκα μου προσδίδει κύρος δεν βρίσκεις?
      εξού και η πολιτική ανάλυση παραπάνω!
      πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Επεσε η Αννούλααααα επεσε η Αννούλα και τι θα κάνω τώρααααα;;;; περαστικά και να κάτσει μέχρι το 2050 να ξεκουραστει και μετά ξαναγυρνάει στις πίστες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσέχεις να μην πέσεις κι εσύ από το δωδεκάποντο και τρέχω από το Άργος στο καλντερίμι της χαράς για να σε σηκώσω...

      Διαγραφή
  8. Δεν μπορούσε μαζί με την Απόβλητη να έπεφτε στο λάκκο και ο Λοβέρδος?? όσο για τον Αντωνάκη που άσπρισε τι να πούμε όλοι εμείς που και ασπρίσαμε και δεν μας σηκώνεται πλέον με τα όσα τραβάμε κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ το λέει κι ο λαός, αγάπη μου: Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, μαύρα μαντάτα στο πέος!

      Διαγραφή
  9. τα χασα όλα...!!!
    τη τούρτα,τα γενέθλια,τη κλήρωση,το πέος,τον έναν όρχη,τα αυγά και τα πασχάλια,ούτε στον κ. Μήτσο δεν αξιώθηκα να πω τα δέοντα για τη γιορτή του...
    Αλλά να μάθω τελευταία απ'ολους οτι το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο και οτι η οικονομία πνέει τα λοίσθια,αυτό δεν θα το αντέξω...
    έτσι μου ρχεται να αρχίσω τα στροβιλίσματα σαν τους Δερ-βίσση- δες,αλλά φοβάμαι μη σαβουρντιστώ κι εγώ κάτω και σηκωθώ το 2037 μαζί με τα τελευταία μέτρα ( 2 χ 1 που παίρνουμε όλοι στο τέλος )...

    Πολύ μου κόστισε Αθηνά μου...πολύ...!!!

    ( δώσε τους ετεροχρονισμένους μου ασπασμούς και τις ευχές στον κ. Μήτσο καιξαναπές στον Σήφη γουφ..ξέρει αυτός...!!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουράγιο Βιβή, όλα θα τα φτιάξουν! Μόνο και μόνο για να διαψευστεί ο Λοβέρδος!
      Θα μεταφέρω τα δέοντα στο στεφάνι μου καθώς και στον Σήφη!

      Διαγραφή
  10. Δημουλίδου! Μη μου μιλάς γι'αυτήν!
    Άσπρισε; Ας καθόταν σπιτάκι του!
    Της Μιχαλούς ήταν.. τώτησα και έμαθα..
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ηφαιστίωνα που με διαβεβαιώνεις ότι είναι της... Μιχαλούς!
      Διότι κάτι θέλω να γράψω για την εφημερίδα και έπρεπε να το σιγουρέψω!
      Καλό βράδυ!
      Φιλί!

      Διαγραφή
  11. Καλά, αυτό το τελευταίο για τις δυο άσπρες τρίχες του Σαμαρά, ήταν πολύ πετυχημένο!
    Και ξέρεις τι λένε για τα άσπρα μαλλιά στην κεφαλή... κακά μαντάτα στην ψ..λή.
    Α ρε καημένε Σαμαρά, τι να πει και η Βίσση που έπεσε στην μαύρη τρύπα.
    Πάω να κουκουλωθώ τώρα!

    υγ. γέλασα πάρα πολύ με τη Ζέας, που λέει βούλιαξε η καρέκλα της χριστίνας :)
    Καλή εβδομάδα σε όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκουλώσου και καλού κακού να είσαι κοντά στο υπόγειο.
      Άντε να τελειώνει η υπόθεση Sandy γιατί ειλικρινά σε έχω έννοια. Και να φανταστείς ότι ποτέ δεν με είχαν απασχολήσει οι τυφώνες. Αλλά τώρα είναι αλλιώς. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά, μπορεί να μην συναντηθούμε ποτέ, αλλά είναι... Δεν ξέρω να το εκφράσω. Δεν είμαι καλή στα λόγια. Ίσως να μην χρειάζεται καν να το εκφράσω, είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω... Σε νοιάζομαι βρε παιδί μου. Αυτό. Το είπα!
      Φιλιά και να προσέχετε!

      Διαγραφή
    2. Συγκινήθηκα (με το διπλό το ννι) και ξέρεις γιατί, γιατί αυτό που λες το νιώθω. Φιλί και καλημέρα !

      Διαγραφή
  12. Βασική διαφορά, εεε, καλημέρα σας πρώτα. βασική, λέω διαφορά.... στη Μιχαλου, χρωστούσαν, αυτοί δεν χρωστάνε πουθενά..... εε?
    ναι!
    φιλιά ολουθε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ «αργοσβήνει» η οικονομία,ε;Μια ζωή ετεροχρονισμένα τα θυμούνται!

    Έπεσε κι η Βίσση;Μια Αννούλα είχαμε κι εμείς,να στηριχτούμε και πάει κι αυτή...Άτιμη κενωνία.

    Καλημέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες; Καλά τα έλεγε η "ατυχήσασα" στην ταινία με τον Κωνσταντάρα: Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζει.
      http://www.youtube.com/watch?v=5nQSOSQMn10

      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  14. Χαχαχαχαχα αυτό με τις τρίχες του Σαμαρά ήταν πετυχημένο δεν μπορώ να πω!!

    Εδώ δεν μένει όρθια η οικονομία θα μείνει η Αννούλα;;

    2037;; Λίγα λεςς!!!

    Καλησπέραα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μηχανελαιο βαλαν και στο καντηλι της οικονομιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα έχει προκύψει μεγάλο θέμα. Τι πρέπει να κάνει η Βανδή στην πρεμιέρα της για να ξεπεράσει τη Βίσση που έπεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αυτο με την πίπα και τη δημουλίδου με αποτέλειωσε!

    κεφάκια βλέπω έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντούσα, αλλά μιλάω με τη Ρία στο τηλέφωνο και δεν μπορώ!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    2. αμάν πια αυτή η ρία!
      δε μας αφήνει σε ησυχία!

      τι στο καλό λέτε τόσες ώρες;;;;

      Διαγραφή
    3. Λυπάμαι, δεν μπορώ να σου πω!

      Διαγραφή
  18. Αχ η γραία, ή από πέσιμο ή από χέσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε γι' αυτό κι εγώ φοράω ίσια παπούτσια. Για να μη ζήσουμε τίποτε δράματα στην ηλικία μου! Μουαχαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
  19. Ένα ένα τα θέματα, μη μου τα βάζεις όλα μαζί κι είμαι στην σφαίρα της ηλιθιότητας και δεν καταλαβαίνω γρι! οχι γκρι... ΓΡΙ ΕΙΠΑ :-)
    Koίτα να δεις που θα μας βοηθά το Ανατολικό μπλοκ, εκτός από π.....ς θα μας έστελνε και δραχμές να τις πληρώνουμε;
    Υπάρχει ακόμα ΠΑΣΟΚ; που είναι καλέ και σκιάζομαι;
    Εντάξη τώρα κι η Μαντόνα σαβουρντίστηκε και το έκανε event , δεν βγήκε μπανταρισμένη να μας δείξει τι τραβά για το μεροκάματο!
    Τα περι χρέους τα πηδάω και παω κατ΄ ευθείαν στο ψώνιο που ακολουθεί τον κανόνα...
    Να ακούγεται το ονομά σου ακόμα και αρνητικά (από το να αραχνιάζεις στα αζήτητα προσθέτω εγώ η ηλιθία)

    Άντε βοηθειά μας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις δίκιο, είναι ωραίο το γκρι!!!
      Θα δούμε τον Φεβρουάριο αν υπάρχει ακόμα ΠαΣοΚ από το αν θα γίνει το συνέδριο!
      Βοήθειά μας. Αμήν!

      Διαγραφή
  20. καλημέρα Αθηνά..................:)
    καλή εβδομάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. όσο για την ανάρτηση....
    εμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
    τώρα όσο για την απορία της Μιχαλούς!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έτσι, όλη η avant-garde της κοινωνικής σκηνής εμφανίζεται με έντονα συγγραφικό οίστρο. Κι όλη η avant-garde της πολιτικής με έντονα φιλοσοφική διάθεση. Να πέσω στο πέλαγο τώρα ή να το αφήσω για πέρα την άνοιξη που βγαίνουν οι καρχαρίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αφήνεις για το καλοκαίρι να κατέβω Χανιά να πάμε σε καμιά Σούγια να πνιγούμε παρέα;

      Διαγραφή
  23. Πέρασα να πω μια καλημέρα.Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όσο τρώει τη σκόνη της Πίπα η Δημουλίδου, εμείς θα κάνουμε τάματα να μένει όρθια η Άννα και "τα κακά μαντάτα" αυτηνού που άσπρισε στην κεφαλή να είναι πάντα κακά..γιατί αλλιώς ξέρετε ποιος θα την πληρώνει...
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλα καλαααα.. όλα καλά θα μας πάνε..
    Ωχ Παναγία μου......
    Καλό μήνα ανυπέρβλητη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά θα πάνε! Το λέει και η μαμά μου! Όχι ότι την πιστεύω, αλλά τέλος πάντων!
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.