Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Palabras Aire...

 

Εφέτος το πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείται 40% ακριβότερα. Κάναμε συνάντηση ενοίκων στην πολυκατοικία που διαμένω και αποφασίσαμε ότι ο μόνος τρόπος να βάλουμε πετρέλαιο, είναι να βρούμε κοίτασμα ακριβώς κάτω από την είσοδο.

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η φήμη ότι η Τρόικα ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση την εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους. Εάν υποτεθεί ότι είναι κάπως αληθές όλο αυτό, τότε έτσι όπως πάνε αύριο ίσως ζητήσουν υποχρεωτική δωρεά οργάνων.
Εννοείται ότι διαψεύστηκε τόσο από το Υπουργείο Ναυτιλίας όσο και από αυτό των Οικονομικών.

Βαρεθήκατε να… "στρίβετε" δια του αρραβώνος; Ιδού μια ωραιότατη δικαιολογία για να αποφύγετε τον γάμο: "Μωρό μου θα σε παντρευόμουν και αύριο αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στους συμβολαιογράφους". Σε περίπτωση, όμως, που επιμένετε να νυμφευθείτε, σας συμφέρει να βρείτε κάποια κηδεία, να τη δηλώσετε μαζί με τον γάμο στον συμβολαιογράφο, μήπως σας βγει κάπως φθηνότερα.

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η παράσταση Corpus Christi. Ευτυχώς να λέμε που δεν βγήκε τώρα το "Life Of Brian" γιατί θα μαζευόμασταν παράνομα στα υπόγεια, μέσα στην άγρια νύχτα για να το δούμε σε 14αρα τηλεόραση.

Ο Καμμένος ζητά την παραίτηση Στουρνάρα για τα περί εκκένωσης νησιών. Θα πρότεινα στους Ανεξάρτητους Έλληνες να γίνουν οι ίδιοι κάτοικοι των μικρών νησιών.

Θεόδωρος Καράογλου, υπουργός Μακεδονίας- Θράκης: "Σε μια περίοδο βαθιάς δοκιμασίας οι Έλληνες στρεφόμαστε προς την Παναγία". Διακρίνω γενικώς μια διάθεση, από όλο και περισσότερους πολιτικούς, για μια στενότερη συνεργασία με τη Μεγαλόχαρη ή είναι ιδέα μου;

Η Ιουλία Αλεξανδράτου ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της και αφήνει την Ελλάδα για τις βουνοπλαγιές της Αυστρίας. Ευτυχώς μας αφήνει το τεράστιο έργο της.

Για δείτε και αυτό!

Καλή εβδομάδα!

69 σχόλια:

  1. Βάλε τον Μήτσο να σκάβει στην είσοδο, μην το καθυστερείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ δεν αισθάνομαι καλα ενα συμβολαιογράφο ρε παιδια τι να τον κανω τον γιατρό
    ενα συμβολαιογραφο φέρτε μουουουου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν θα μακρυγορήσω απλά έχω να πω τα παρακάτω...
    Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.
    Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώπιον 70 και πλέον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.
    Όπως πληροφορείται το Antinews η εξοργιστική απαίτηση έγινε κατά την συνάντηση του τεχνικού κλιμακίου της Τρόικα με ανώτερους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου με θέμα τις περικοπές. "Αφού δεν μπορείτε να κόψετε ούτε το ένα, ούτε το άλλο , τότε να εκκενώσετε τα νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους, γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό" λέγεται ότι ειπώθηκε από τους τροικανούς κατά την συζήτηση. Δηλαδή η πρόταση υποβλήθηκε μεταξύ ...τύρου και αχλιαδιού, αλλά υπονλήθηκε!.
    «Τους απαντήσαμε άμεσα ότι δεν είναι καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε» φέρεται απο δημοσιεύματα να δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης.
    Διαψεύδουν
    "Η τρόικα ουδέποτε έθεσε θέμα εκκένωσης μικρών νησιών" τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, αλλά και του υπουργείου Οικονομικών, μετά τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από μέσα ενημέρωσης, ότι η τρόικα ζήτησε από την κυβέρνηση, σε όποια νησιά υπάρχουν μέχρι 150 κάτοικοι, να εκκενωθούν, καθώς επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.
    «Στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου ουδέποτε κανείς έθεσε τέτοιο θέμα. Σε όποιον και αν ετίθετο κάτι τέτοιο, μόνο ως πολύ κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να εκληφθεί», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας.
    «Οι σχετικές φήμες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα» τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΜΠΕ, η συνάντηση κλιμακίου της τρόικας με στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας, αφορούσε μόνο τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην ακτοπλοΐα σε σχέση με την οικονομική κρίση.
    Η ομάδα της τρόικας, που συναντήθηκε με τους τρείς γενικούς γραμματείς του υπουργείου αλλά και τα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, το μόνο που πρότεινε χωρίς να αποτελεί δέσμευση ήταν η πλήρης απελευθέρωση της ακτοπλοϊκής αγοράς, αλλά ουδέποτε έθεσε θέμα κατοίκησης των νησιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και θα παραθέσω και το παρακάτω ντοκουμέντο:
    Σε 1 μήνα φεύγω μόνιμα για να ζήσω στην Αυστρία. Θα μου λείψεις Ελλάδα. Αντίο. Τα έχω ζήσει όλα και τα έχω δει όλα. Άκουσα πολλά, έκανα πολλά και τα γνώρισα όλα. Έζησα την ζωή μου. Νέο ξεκίνημα ζωής και μακριά από την αρνητική ενέργεια. Είμαι αρρωστημένα χαρούμενη που φεύγω για να γνωρίσω έναν νέο κόσμο με τον έρωτα της ζωής μου, την μεγάλη μου αγάπη τον Κρις. Και για όλο το υπόλοιπο της ζωής μου!»
    αυτά είπε η Τζούλια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχώς μαρή που δεν μακρυγόρησες...

      Διαγραφή
    2. Συγκινήθηκα, μου φαίνεται θα το φάω το τουλουμπάκι!

      Διαγραφή
    3. @mitsopd
      λίγα λόγια και καλά.δεν ήθελα να πω πολλά..δυο κουβέντες μόνο.

      @Αθηνά
      lol lol

      @tremens
      φέρε και σε μένα κανένα 2κιλο τουλουμπάκια.

      Διαγραφή
  5. Η Ιουλία ρε παιδιά με τα ποντίκια φεύγει ή με τους καπεταναραίους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον Κρις φεύγει! Γκομενοδουλειά είναι. Τι νόμιζες; Ότι πάει να γίνει κορδελιάστρα;

      Διαγραφή
  6. Η Μέρκελ φταίει. Έχει ανοίξει γερμανικών συμφερόντων γραφείο συνοικεσίων για άγαμες θυγατέρες συνταξιούχες που τις παντρεύει με 40ρηδες συνταξιούχους. Γερμανική πατέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συγκάτοικοιιιιιι, βουρ για γεώτρηση και αν τιποτα δεν βρούμε, ας κοιμηθούμε όοοοολοι μαζί στο απέραντο κρεβάτι της πολυκατοικίας μας.... μπας και ζεσταθούμε λιγάκι. ας κάνουμε και μια δέηση στην Παναγιά την πετρελαιοφορούσα, μπας και κάνει το θαύμα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Παναγιά την πετρελαιοφορούσα! Εκεί εναποθέτω κι εγώ τις ελπίδες μου!

      Διαγραφή
    2. Παρτούζες προτείνετε; Μέσα, θα φέρω και τουλουμπάκια για μετά

      Διαγραφή
    3. Που είναι τα τουλουμπάκια;
      Πάω να τα βρω...

      Διαγραφή
    4. να τα αφήσετε τα τουλουμπάκια,έχει προλάβει άλλος!!!

      Διαγραφή
  8. Στην πρωτη παραγραφο... παγωσα και το προβλημα ειναι οτι θα παραμεινω ετσι... ολο το χειμωνα! :(

    Καλα χουχουλιασματα :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι, πλέκω τη μάλλινη φανέλα του στρατιώτη και χοντρές κάλτσες! Δεν μπορεί, θα χρησιμεύσουν!

      Διαγραφή
  9. Σιγά μη τρέχουμε στους συμβολαιογράφους. Άθαφτους τους βλέπω τους πεθαμένους. Αίγυπτος θα γίνουμε με μούμιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δω τι θα κάνεις με την πεθερά σου, έτσι και αποδημήσει (χτύπα ξύλο) εις Κύριον, Μπούμπα.

      Διαγραφή
  10. Πάντως αυτό που είπε η τρόικα για τα αραιοκατοικημένα νησιά , δεν είναι καινούργιο. Απορώ με το σούσουρο που έγινε. Εγώ (και πολύς ακόμη κόσμος)τέτοιες ιδέες και πρακτικές τις διδάχτηκα στο πανεπιστήμιο. Δύο τρόποι υπάρχουν ώστε να μην πάνε στράφι οι επιδοτήσεις , ή δουλεύεις το σενάριο αποκέντρωση με σκοπό να αυξήσεις τους κατοίκους των νησιών, ή μετακινείς τους κατοίκους των νησιών. Στην Ελλάδα βέβαια το δεύτερο είναι αδύνατο αφού οι κάτοικοι των αραιοκατοικημένων νησιών και ειδικά των ακριτικών εξυπηρετούν και έναν βασικό σκοπό που είναι η διασφάλιση των εθνικών συνόρων. Από την στιγμή που το κράτος αποτυγχάνει να δώσει το παραμικρό κίνητρο και να εφαρμόσει πολιτικές αποκέντρωσης είναι φυσικό να γίνεται αποδέκτης τέτοιων προτάσεων. Η τρόικα το πρότεινε αυτό απλά γιατί είναι η δεύτερη και τελευταία επιλογή που έχει κανείς (όταν έχει ήδη αποτύχει στην πρώτη) να μειώσει τα ποσά των επιδοτήσεων....
    Βέβαια εμείς κινδυνεύουμε να ανακαλύψουμε και τρίτη μέθοδο προκειμένου να μειώσουμε τις επιδοτήσεις και είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα γίνει: Θα μείνουν οι 150 κάτοικοι στο νησί τους, απλά δεν θα ξαναδούν ποτέ πια πλοίο!Αθάνατη ελληνική πατέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ας τους αφήσουν ως έχουν. Έτσι κι αλλιώς σπανίως τα βλέπουν τα πλοία και τώρα!

      Διαγραφή
  11. Πάντως αυτό με τους συμβολαιογράφους έλυσε ένα παλιό πρόβλημα του υπόκοσμου.
    Όταν έλεγαν "συμβόλαιο" για τον τάδε όλοι τους καταλάβαιναν ότι θα τον σκοτώσουν και κινδύνευαν.
    Ενώ τώρα δεν θα ξερόυν. Θάνατος, γάμος, βαφτίσια, διαζύγιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευτυχώς που μας έχει πάρει χαμπάρι μέχρι και ο καιρός και οι ζέστες του Αυγούστου καλά κρατούν!! Αμήν Παναγία μου! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι, δεν έχω παράπονο, πρόκειται περί πολύ ωραίου καιρού. Ούτε κρύο, ούτε υπερβολική ζέστη!

      Διαγραφή
  13. Τι να πούμε τώρα για τα επεισόδια στο «Χυτήριο»; Στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, τη σάτιρα, τη φιλοσοφία και γενικότερα πολλά από τα θετικά που χαρακτηρίζουν τον δυτικό πολιτισμό, φτάσαμε να συναγωνιζόμαστε σε σκοταδισμό θεοκρατικά καθεστώτα της ανατολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τι βρακί του να χάσει ο Καραμανλής.. χέστηκα! Ακούς εκεί!
    Το πετρέλαιο σκέφτομαι φέτος.. άστα να πάνε.. θα τη βγάλω με πολλέεεεςς κουβέρτες!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά εκεί που ζεις έχετε και πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες... Τουλάχιστον εμείς είμαστε πιο νότια. Κανόνισε να κατέβεις προς τα εμάς κατά τον βαρύ χειμώνα!
      Φιλί.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι αποδημητικό κοπελιά!

      Διαγραφή
  15. Τι μου επιφύλασσες για το τέλος;
    Καλά πώς να το αντέξω πριν την κατάποσιν των χαπίων;
    Χωρίς σκελέα θα μείνει ο πατέρας των διδύμων;
    Νησιώτισσες και Νησιώτες αν δεν έχετε καταλάβει το μέγιστο καλό που θα προσφέρεται στη χώρα σας να στείλουμε κλιμάκια των υπουργείων προς ενημέρωσιν σας!

    Μια και δεν βρέθηκε κοντινό κοίτασμα στην περιοχή μας αποφασίσαμε να ανάβει ο καυστήρας σε θερμοκρασίες κάτω του -8!

    Για την αναγκαστική δωρεά οργάνων αναβάλλεται, γιατί προς το παρών έχουμε αρχίσει να τρώμε τα συκώτια μας, από οξύ παροξυσμό νεύρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες; Τα καλύτερα τα φυλάω για το τέλος!
      Ένα δράμα περνάει ο καημένος ο πρώην...

      Διαγραφή
  16. μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, πως κάνετε έτσι?
    θα πουληθουν να νησιά να έχουμε πετρέλαιο. Οι νησιώτες, θα πανε Βιέννη και όλα θα λυθούν ομαλώς.
    φέρε κουβέρτα, να κάνουμε γεώτρηση!

    μάτς και μούτς και καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην φανταστείς, δεν μας αγγίζουν αυτά τα μικροπράγματα! Έτσι τα λέμε, κουβέντα να γίνεται! Φιλί.

      Διαγραφή
  17. και γιατί να μην σκάψουμε για διαμάντια αντί για πετρέλαιο? Πουλάμε μετά όσα θέμε για να πάρουμε πετρέλαιο και τα υπόλοιπα τα φοράμε και γινόμαστε θεές!! για σκέψου το. όσο για τα υπόλοιπα, πήξαμε στις κενώσεις κάθε είδους. Σε φιλώ στην μούρη. καλή σου μέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο κουμπάρε! Μα πως δεν το σκέφτηκα; Εξ άλλου όπως άδει και η Mairylin, Diamonds Are A Girls Best Friend!
      Λατρεύω τα φιλιά στη μούρη! Μερσί!

      Διαγραφή
    2. Επίσης Diamonts are forever and ever and ever

      Διαγραφή
    3. @tremens
      Και να μην ξεχνάμε και το Diamonds And Pearls από τον Prince!

      Διαγραφή
  18. Το πετρέλαιο στα ύψη και ο χειμώνας μας χτυπάει την πόρτα...τα βουνά θα πάρουμε και όχι αυτά που πήρε η Ιουλία με τον έρωτα της ζωής της (κάτι μου λέει πως οι συγκεκριμένες Ιουλίες ζουν πολλές ζωές)...
    Αυτή η μανία των πολιτικών να στρέψουν ντε και καλά τους πολίτες προς την Παναγία για να τους λύσει τα προβλήματα.. και ένα φάσκελο, μια χλαπάτσα να μην έχουν δει ακόμα από ψηλά πολύ με προβληματίζει..
    Όσο μεγαλώνει η δύναμη κάποιων τόσο πιο μαύρες εποχές θα ζούμε...τελεία...γιατί θα πω πολλά και δεν ξέρω αν κινδυνεύω περισσότερο από την κυβέρνηση ή από τους "σωτήρες"...
    Καλή εβδομάδα κι εύχομαι αν υπάρχει στα αλήθεια Θεός να αρχίσει να κοιτάει επιτέλους ποιοι τον επικαλούνται και να φρίξει!!!
    Μετά ας πράξει τα δέοντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι για Μαίναλο; Ξέρω ένα καταφύγιο που έχει τζάκι και απ' έξω πολλά πολλά ξύλα!

      Διαγραφή
  19. σε βρίσκω άκαρδη Αθηνα!!!!! καλά τόσα εκατομμύρια έχασε ο άνθρωπος...
    ούτε ένα δάκρυ;...
    μια κίνηση έστω συμπαράστασης;...
    τς τς τς γίναμε πολύ σκληροί οι Έλληνες τελικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαχαχα έχεις μοναδικό τρόπο να με κάνεις να γελάω με τα δραματικά!!
    Να σαι καλά Αθηνά μας!!!!!!!
    BTW Δεν έχετε πετρελαιοπηγή; Απορώ:P:P
    Φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουμε. Και μου το έλεγε η μαμά μου, παντρέψου το εμίρη που σε θέλει και κάνει σαν τρελός για σένα, τίποτα εγώ. Τον κ. Μήτσο θέλω, έλεγα. Ας πρόσεχα!

      Διαγραφή
  21. Αφού δεν τα βρίσκουν με καναν άλλον ας τα βρουν με τη Μεγαλόχαρη!
    Πολύ μου αρέσει το μπλογκ σου Αθηνά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βοήθειά μας Αθηνά μου, ήδη έχω αρχίσει τις γονυκλισίες μπας και αναβλύσει πετρέλαιο απ τη βρύση στο μπάνιο (όχι στην κουζίνα γιατί δεν θα μπορώ να φτιάξω καμιά φασολάδα) αλλά μέχρι στιγμής τίποτα... Εν τω μεταξύ σπαράζει η καρδιά μου με το δράμα του Κωστάκη του Μέγα Κοκορετσοφάγου και άναψα κερί στη Χάρη της να κάνει κάτι, κρίμας το γραφείο, κρίμας...

    Όμως παρόλα αυτά χάρηκα που η Τζούλια έκλεισε ως γυναίκα. θα κάμει τώρα τη Χάιντι στις Άλπεις και θα ροδοκοκκινήσει το μαγουλάκι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Tremens πόσο πολύ σε πάω, έδωσες άλλη διάσταση στα νέα της ημέρας!
      Σας φιλώ και τους δυο :-)

      Διαγραφή
  23. Πέρασα να σου ευχηθω καλή εβδομάδα, διαβασα κείμενο και φευφω με χαμογελο πάλι. Εισαι μοναδική. Λατρευω να σε διαβάζω. όσο για τους συμβοαλιογραφους (τυγχανει να ειναι ο χωρος εργασιας μου) δεν τους κακοπεσε. Συμβολαιο γαμου αμε! Πολύ μπροστα.. Τα φιλιά μου και την καληνυχτα μου Αθηνα μου. Υπομονή και χαμόγελο, δε γίνεται διαφορετικα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάμαι μήπως σιγά-σιγά εξαντληθούν αμφότερα. Και η υπομονή, αλλά και το χαμόγελο!

      Διαγραφή
  24. Καλή εβδομάδα!

    Δε φτάνει που θα παγώσει ο πισινός μας, δε φτάνει που θα συνωστιστούμε κι άλλο στην Αθήνα, δε φτάνει που ανεβάζουν τέτοιες βλάσφημες παραστάσεις οι άνθρωποι του σατανά, δε φτάνει που ο Καμμένος καίγεται όλο και περισσότερο, δε φτάνει που θέλουν συνεργασία παραδείσου- Ελλάδας, ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΠ` ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! Πόσα να αντέξω πια η γυναίκα;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε με κι εγώ ένα δράμα ζω με αυτή την ιστορία...
      Σε καταλαβαίνω!

      Διαγραφή
    2. Πέρασα από το βλογ σου και έγραψα ένα σχόλιο, αλλά μόλις πάτησα δημοσίευση μου έβγαλε αυτή την επαλήθευση λέξης που έπρεπε να αντιγράψω κάτι γράμματα και έναν αριθμό και δεν μπορούσα να καταλάβω τα γράμματα και πάτησα το κυκλάκι και μου έβγαλε άλλα δυσκολότερα και το ξαναπάτησα και ήταν τελείως θολά όλα και τελικά δεν μπόρεσα να το αφήσω :(
      Σόρυ ε;

      Διαγραφή
    3. Don`t worry! Το ρύθμισα και δε βγαίνει πια!

      Διαγραφή
    4. Μιλ μερσί Λεύκη μου, διότι μου ήταν πρόβλημα!

      Διαγραφή
  25. Καλή εβδομάδα Αθηνά...και η Παναγιά μαζί σου..

    ΥΓ...Πόσα να γράψουμε....δεν χωράει άλλα...στα παλιά μας τα πα.πούτσα...
    Θου Κύριε..
    Φιλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω Μία μου... Αν η Παναγιά είναι με τους κυβερνώντες, φοβάμαι ότι δεν μπορεί να είναι και με εμένα!
      Φιλί!

      Διαγραφή
  26. Καλή εβδομάδα Αθηνάκι, κι όποιος αντέξει. Τρομακτικά μου ακούγονται όλα αυτά, εκτός από την αναχώρηση της Τζούλιας για τα ξένα βέβαια..
    Φιλάκια, καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αχ Αθηνούλα μου κι αυτά δεν είναι νέα, λόγος για να πάρω την Μις Ιουλία από πίσω είναι! Με την καλή την έννοια...
    Που ανάθεμα το κεφαλάκι μας με αυτούς που πάμε και ψηφίζουμε, αναδεικνύουμε κ.τ.λ.! Χάθηκαν δυο άνθρωποι της προκοπής; Πού τους βρίσκουμε όλους τους πάρταλους, του αχαϊρευτους, τους ανεγκέφαλους, δε μου λέει ένας; Και μετά το ρίχνουμε στις προσευχές και στις περιφορές...
    (Παρεμπιπτόντως την περιφορά του παστίτσιου στα Εξάρχεια την είδες; Πήγαινε youtube για να μάθεις όλη την αλήθεια ;-) )
    Ααχ Αθηνούλα μου και ξανά ματά ααχ δηλαδή!

    Καλή εβδομάδα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι για Κιλιμάντζαρο; Ή να πιάσουμε τα Ιμαλάια;
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  28. αθηνουλα μου γλυκια...
    τραγικα ..ολα...
    παλαιοτερα δακρύζαμε απ τα γέλια με ο,τι καυτηριάζαμε .. μα πλεον δακρύζουμε απτο κλάμα..
    σε φιλω πολυ!!!!!
    να προσεχεις τον εαυτό σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου evi μου!
      Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να με προσέχω! Αν όχι αμέσως σε μια εβδομάδα σίγουρα. Έχουμε πολλή δουλειά τώρα στην εφημερίδα. που καιρός για να με προσέξω;
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.