Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Palabras Aire...



Καλέ, για εξηγήστε μου, τι σημαίνει εφαρμοστικός νόμος; Θα είναι κάτι πολύ εφαρμοστό; Γιατί εγώ με το καλοκαίρι, λόγω ζέστης, φοράω ριχτά…

Και είπεν ο Βενιζέλος: "Δεν είμαι ικανοποιημένος, τα μέτρα έχουν στοιχεία ανισότητας και είναι αντιαναπτυξιακά". Δεν ρωτάει και προς τα δω για μία δεύτερη άποψη;
Πάντως, είναι ικανός να σε κάνει όχι μόνο να πληρώσεις, αλλά να δώσεις και φιλοδώρημα.

Ο Βενιζέλος έχει ένα ύφος σαν να μας κάνει χάρη, δεν συμφωνείτε;

Ο Καρατζαφέρης δηλώνει θαυμαστής του Βενιζέλου. Είπε ότι ο αντιπρόεδρος μπορεί να πουλήσει ψυγείο σε Εσκιμώο και άμμο σε Βεδουίνο. Ε, τι; Που είναι το πρόβλημα; Αυτοί οι δύο δεν μπορούν να τα ανταλλάξουν μεταξύ τους;
Αλλά και ο Καρατζαφέρης δεν πάει πίσω. Μας έχει πουλήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη για πολιτικό.

Εντάξει παιδιά, όλα πάνε μια χαρά. Ψηφίζουμε το μεσοπρόθεσμο, παίρνουμε την πέμπτη δόση και το αλλάζουμε μετά. Δεν χάθηκε και ο κόσμος, απλώς χρεοκόπησε...

Συγγνώμη, αλλά έχουν σκεφτεί ότι ζητούν έκτακτη εισφορά για περσινά εισοδήματα από ανθρώπους που φέτος είναι άνεργοι;

Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον κ. Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ότι ελάχιστοι θα τα βάλουν με την κυβέρνηση όταν τους κοπεί το ρεύμα.

Ο Δαλάι Λάμα πάει κριτής στο Master Chef της Αυστραλίας. Άντε και με συμμετοχή στο Dancing with the stars 3!

Δεν ήλθε τελικά η Amy Winehouse. Δηλαδή και να ερχόταν, πάλι αλλού θα ήταν. Όταν πήγε Βελιγράδι νόμιζε πως ήταν στην Αθήνα.

H Δήμητρα έκανε τρισάγιο στον τάφο του Ανδρέα και είπε ότι ο Μεγάλος δεν θα χαιρόταν για τον γιο του. Ναι, ενώ για την ίδια θα έκανε πάρτι, ένα πράμα...

Δεν χρειάζονται πολλά. Οι διάλογοι Μπέου-Ψωμιάδη, ορισμένοι καλοί ηθοποιοί και έτοιμη η παράσταση για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ...
Να δεις που δεν αποκλείεται, με τόσα που έχουν βγάλει αυτοί οι τύποι του ποδοσφαίρου, μετά την ανάκριση να περάσουν και interview από το υπουργικό συμβούλιο.

Απίστευτο; Πως ονομάζεται η δικαστική λειτουργός που χειρίζεται την έρευνα για τα στημένα; Πόπη Παπανδρέου. Και Παπανδρέου και γίνεται της Πόπης.

Εννοείται ότι τις συλλήψεις τις έκανε ο Βενιζέλος.

Μου τελείωσε το "φάρμακο". Μήπως έχετε εσείς; 
 

49 σχόλια:

  1. Έγραψες πάλι Αθηνούλα.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα τωρα μισο.. εχω λιγο στον αλλο μου γαλαξία.. 'ερχομαι μην παρεις κανενα αλλο λυγμενο


    Σοφή μου Αθηνά... μέσα στην πλάκα... τραγικά ..

    καλο ξημέρωμα..οσο μπορουμε.. με φιλιά που δεν θέλουν φάρμακα.. γιατρεύουν μονα τους όλες τις παθήσεις.. χαχαχαχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε μαρή την έβαλες νωρίς η εγω άργησα;;;; Εγώ πολλά δεν ξέρω αλλά αυτά ολα εινα σαν τους μαθητευόμενους μάγους σε νέες περιπέτειες. Μη χάσετε το πρώτο επεισόδιο της νεοελληνικής σειράς "Αγάπη μου συρρίκνωσα τον Έλληνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανδρέας Π. Φάληρο27 Ιουνίου, 2011 00:39

    Αθηνά άκου προσεκτικά. Ο άνθρωπος είναι συνταγματολόγος και έχει βοηθούς τον Σαχινιδη τον Παντελή Οικονόμου και τον Κουρη με την Αυριανή να τον στηρίζει. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δεις που θ' αρχίσει το "πρωτάθλημα" και Πρόεδρος του Ολυμπιακού θα είναι ο Μαρινάκης. Σιγά μη φοβηθεί. Τον Μπέο και τον Ψωμιάδη τόσα χρόνια δεν τους ξέρανε; Πώς είχαν ομάδες Α' Εθνικής; Α, να μη ξεχάσουν να χαρίσουν τα χρέη των αναξιοπαθούντων. Πώς θα κάνουν μεταγραφές τα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρώμα και δυσωδία το ποδόσφαιρο. Να ένας φορολογήσιμος πλούτος. Πάρτε τους όλα τα λεφτά και αφήστε τους με το βρακί. ........ Δεν αξίζουν ούτε να τους φτύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια Mercedes 1800cc αξίας 46000 ευρώ δεν θα πληρώσει έκτακτη εισφορά. Ένα Ford Fiesta 1998cc αξίας 17000 ευρώ θα πληρώσει έκτακτη εισφορά 455 ευρώ. Εδώ η αλητεία του κράτους είναι ολοφάνερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λες να φανεί επιτέλους κι ένα άτομο με το όνομα Παπανδρέου χρήσιμο στην Ελλάδα; Γιατί όλοι και όλες οι αλλοι θανόντες και ζώντες απλά τη διέλυσαν και τη διαλύουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάλι θα σου πώ το εξης παραδοξο (!?!?!)...
    Την παράγκα του ποδοσφαιρου μας πηρε πόσα χρόνια να την ανακαλύψουμε και να τη βγαλουν στη φορα. Το σκανδαλο της Γκόλντμαν μας πήρε μόλις 11 χρονακια...Πιστευεις οτι δε θελουμε τουλαχιστον αλλη μια 40τια για να μαθουμε πραγματικα πότε και πώς ξεπουλήθηκε η χωρα? Γιατι ο καθε Βενιζέλος ειναι η μικρη χιονονυφαδα που καθεται στην κορυφή του παγόβουνου όταν ως γνωστον ο κυριος όγκος του ειναι κάτω από το νερό βυθισμενος, και αν δε βουτηξεις να φας την κρυαδα δε το βλεπεις ποτε ;) Το θεμα ειναι οτι εμεις που ειμαστε μικροκοριτσα τωρα σε 40 χρονια θα χουμε μαγκουριτσα και εγγονια, οποτε μαλλον θα τα πηγαινουμε βολτα και θα τους παιρνουμε παγωτο και δε θα μας νοιαζει τίποτα - θα εχουν και το ονομα μας, ποιος μας πιανει μου λες??

    Lonely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και μετά τι ; Για πότε το νέο δάνειο κι οι νέοι τόκοι ; Με πόσο χρέος θα φύγει ο ΓΑΠ; Με όσο ποτέ δεν μάζεψε καμία κυβέρνηση ως σήμερα. Αυτή θα είναι η κατάληξη , δηλαδή η απόλυτη πτώχευση. Δεν μας σώζει ο ΓΑΠ από αυτήν , απλά λέει ψέματα όπως τότε με το λεφτά υπάρχουν. Δηλαδή και θα φύγει και θα τα έχει κάνει ρημαδιό. Αυτό είναι το μετά. Και ο κόσμος το κατάλαβε. Ως εδώ ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -Mε πολιτικούς δεν ασχολίεμαι απο επιλογή αφου εχω κατασταλάξει οτι είναι οτι και οι ανδρες για μια ομοφυλόφιλη δλδ χαμενος χρόνος.
    Βρίσκονται εκεί με την ανοχή μας και την βλακεία μας και πιστεύω οτι τετοιος λαος που είμαστε αυτοι μας αξίζουν.
    Αν μπορούσα πραγματικά να κυβερνήσω για μια βδομάδα και να ψηφίσω μια διάταξη που δε θα μπορούσε κανεις να αλλάξει στο αιώνα τον άπαντα θα ηταν το δικαίωμα ψήφου και εκλογης να το έχουν οσοι περνούσαν κάποια τεστ νοημοσυνης και κριτικης σκέψης.Οι πραγματικοί "αριστοι" και οχι οι ανεπιδεκτοι γόνοι και τα τσιρακια του συστήματος.
    Μπορεί όλο αυτο να φανει ρατσιστικό σε κάποιους αλλά είδα και τα χαίρια των επιλογων των νεοελλήνων(οπως σωστα λες ο "μπουμπουκος" θεωρειται πολιτικος ανηρ)

    -Τις διακοπες τις κανει η επιχειρηση με το προσχημα οτι δε φτάνει η ισχυς για να ξεσηκώσει τον κόσμο κατα των απεργών.Δε λεω οτι αυτοι που σημερα απεργουν είναι αμοιροι ευθυνων για οσα εχουν γινει εκει αλλα στα δικα μου ματια ειναι ανηθικο να γινονται τετοιοι χειρισμοι με προφανεις σκοπούς.Μεσα στην μπουρδολογια τους οι συνδικαλιστες λενε και 2 σωστα αλλα οι εντετελμενοι δημοσιοκάφροι τα ισσοπεδωνουν ολα .Λογικο ειναι ,αφου τον λογαριασμο που θα ερθει σε λιγο καιρο με εξτρα φουσκωμα αυτος εχει να τον πληρωσει ,για τον απλο κοσμο που σα χανος τον παρακολουθει και τον εκτιμαει "κόπηκε" ο καθενας απο αυτους πως θα τον εξοφλήσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -Η Μιμη ειναι ενα φαινομενο της παθογενειας του συστηματος που αναδεικνυει τους χειροτερους σε πρωταγωνιστες.Αν δεν της εξασφαλιζαν προβολη θα είχε αραξει στο σπιτακι της με τα σκυλια της και δε θα μας απασχολούσε ,απλά η κυρια εχει ακόμα φίλους στο χωρο και της κάνουν κάποιες χαρες...So simple!

    -Για τα αγορακια που ασχολιουνται με το ποδοσφαιρο ολα αυτα που ακούγονται τωρα ,ηταν ψιθυροι στις παρεες πολλα χρονια τωρα .Οχι απο το 2004 αλλα απο την στιγμη που εγινε επαγγελματικο το ποδοσφαιρο και αρχισαν να παιζονται και αλλες μπιζνες μεσω αυτου..
    Ο χρόνος που βγηκαν ειναι ξεκαθαρο τι εξυπηρετει και ειναι το λιγοτερο ηλιθιος (για να μην πω τιποτα πιο βαρυ) οποιος πιστευει οτι ολο αυτο λειτουργουσε χωρις πολιτικη στηριξη και χωρις να εχουν γνωση οι εμπλεκομενες τραπεζες.Είναι δυνατον να μην γνωριζει το κρατος απο που δημιουργησαν καποιοι ανθρωποι περιουσιες ,που δεν εχουν καποιο κατοχυρωμενο επάγγελμα;Μπορουν να διακινουνται τοσα εκατομμυρια ετησιως χωρις να αναρωτηθει κανεις τι συμβαινει;Ειδικα οταν οι φορεις που καναν την διακινηση δεν μπορουσαν να αποδειξουν την προελευση τους.
    Τα παντα ολα ξερουν και θα ξερουν.Απλα τους χρησιμοποιησαν και τωρα που καπου χαλασε η μοιρασιακαι πιθανον εχουν βρει νεους συμπαιχτες τους αδειαζουν.
    Και κοντα σε αυτους πανε διαφοροι να μπλεξουν και οσους αλλους μπορουν εξυπηρετοντας και τωρα συμφεροντα(οχι αφιλοκερδως) καταδυκνειοντας με πασιφανη τροπο πως οση βουληση και αν εχουν οι δικαστικοι λειτουργοι το παιχνιδι παιζεται και στηνεται απο πολυ ψηλα.
    Και μην ακουσω κανεναν να πει οτι αυτο ειναι ελληνικο φαινομενο ,παντου τα ιδια γινονται.Απλα οι αλλοινοι ειναι πιο χειρουργοι σε οτι πραττουν και εχουν καλυτερη οργανωση και γι'αυτο δεν μαθαινουμε ποτε τιποτα.
    Δε μπορει να δικαιολογηθει το τοσο χρημα που παιζεται στα παντος ειδους γηπεδα με την δικαιολογια οτι ειναι αγαπη αγνη για τον αθλητισμο και οχι κατι αλλο...

    -Τελος αφησα το μαγειρικο σου σχολιο .Δεν παρακολουθω αυτα τα προγραμματα ,οχι γτ εχω φαει τις κουζινες στη μαπα τοσα χρονια ,οποτε θα θεωρουνταν διαστροφη να τις ψαχνω και στο κουτι ,αλλα γτ τα θεωρω εντελως ψευτικα και υποκριτικα και γτ παρουσιαζουν μια εικονα για τον χωρο αυτο που απεχει ετη φωτος απο την πραγματικοτητα.
    Υπάρχει ενας δημοσιογραφος με "α..." να κανει μια ερευνα στην μοδατη γειτονια της Αθηνας κατω απο την Πειραιως που φιλοξενειπολλους χωρους εστιασης και να δειξει πόσοι πραγματικοι επαγγελματιες εργαζονται σε αυτα τα μαγαζια και ποσο ειναι το ποσοστο των λαθρομεταναστων που απασχολουνται ως βοηθοι(παιρνοντας θεσεις αλλων που εχουν σπουδασει αυτη την δουλεια).
    Δυστυχως δεν υπαρχει βούληση να φτιαξει τιποτα σε τουτη την χωρα και ολα οσα λεγονται ειναι για παρηγορια και σταχτη στα ματια ενος κοσμου που ακομα ζει με δανεικες παραισθησεις...

    Υ.γ.Να μου συγχωρεσεις το σεντονι.
    Ραδιοφωνικα βγαινουμε τα βραδια και υπαρχουν και αναλογες αναρτησεις καθε φορα.
    Αν εισαι τυχερη ή δεν νυσταζεις θα μας πετυχεις καποια στιγμη με καλη παρεα και κεφι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μωρέ, εσύ γράφεις ωραία, το ξέρεις… εφ’ όλης της ύλης και μια χαρά τα είπες!
    Να είσαι καλά. Θα ξαναπεράσω, αν και πιστεύω ότι πάλι καλά θα γράφεις! Καυστικά και με χιούμορ!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @nefelokokkugia
    Merci! Φιλί!


    @σ αγαπω
    Άμυνες, σ' αγαπω μου, άμυνες!!!


    @Μαρίνα Ζέας
    Άργησες Μαρίνα, μην επαναληφθεί γιατί θα σε εξορίσω...


    @Ανδρέας Π. Φάληρο
    Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Τι σου έγραφα προχθές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @dmpoumpa
    Ρε Μπούμπα, είπα, με έβαλε ο Μάλερ και ενημερώθηκα αλλά όχι τόσο που να έχω και άποψη για προέδρους ομάδων και για μεταγραφές!


    @paezano
    Θα συμφωνήσω μαζί σου. (είναι που έχω ενημερωθεί, τρομάρα μου...)


    @Γιώργος Βλαστός
    Και γιατί δεν αγοράζατε κι εσείς μια Μερσεντές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @olga pieridi
    Μα έλα και πες μου, δεν είναι τρομερή σύμπτωση;


    @Ανώνυμος Lonely
    Έτσι όπως τα λες είναι και να είσαι καλά εσύ να τα δεις γιατί εγώ σε 40 χρόνια θα έχω αποδημήσει εις Κύριον και δεν θα τα μάθω...


    @Αστέρης Αντώνογλου
    Μην ακούω τέτοια. Αχάριστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Evil Chef
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια που κάθησες και ανέλυσες κάθε παράγραφο!
    Και πόσο δίκιο έχεις σε αυτά που λες. Και δεν έχω να σου συγχωρέσω κάτι. Το σεντόνι είναι κολαριστό, καλοκεντημένο και προσεγμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια.

    ΥΓ. Το υστερόγραφο θα το αφήσω στου Evil Chef!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Άθεος
    Καλώς τον! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είναι εφ' όλης της ύλης γιατί είναι μια στήλη που προορίζεται για μια εφημερίδα που συνεργάζομαι. Και αφού τη γράφω που τη γράφω, λέω δεν την αναρτώ κιόλας να γίνεται και κουβέντα; Μην τρομάζεις, δεν είμαι δημοσιογράφος.
    Να περνάς όποτε θες, εγώ γενικώς εδώ συχνάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προκλητική και η 48ώρη που προσπαθούν να επιβάλλουν οι της ΠΑΣΚΕ σε μετρο, λεωφορεία, τρόλευ και ησαπ. Διαβάστε εδώ πως τα "σοσιαλιστικά" σωματεία ηλεκτροδηγών στα μέσα προσπαθούν να επιβάλλουν την γραμμή των πατεροσυνδικαλιστών πασόκων, ενώ τα υπόλοιπα σωματεία δεν θέλουν την 48ώρη στάση για να μπορέσει ο κόσμος να πάει στο σύνταγμα.


    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1311380

    Τα παιδιά παραθέτουν και τηλέφωνα των σωματείων ηλεκτροδηγών. Τσακίστε τους στις διαμαρτυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
    Δ/ΝΣΗ ΚΗΦΙΣΟΥ 94 10443 ΑΘΗΝΑ
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2105194960

    Η εκτελεστική γραμματεία της ΠΑΣΚΕ – ΜΕΤΡΟ
    Αρχιμανδρίτη Βεατρίκη τηλ: 697 4037448
    Κάιλας Χριστόδουλος τηλ: 697 4037187
    Κρέστου Διονυσία τηλ: 697 6208851
    Κτιστάκης Γιάννης τηλ: 697 9975336
    Ταπίνης Χρήστος τηλ: 693 7036460

    Τους έχουν ξεσκίσει στα τηλέφωνα διαμαρτυρίες από το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Hitori Tana
    Συνδικαλισταράδες παιδί μου!
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση και να δεις εγώ στο γάμο σου χορό που θα κάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μωρέ πήρα τους πασκίτες και τους σκυλόβρισα. Να δεις πως ακούγονταν οι κλαψομούνιδες οι πουλημένοι. Η αρχισυνδικαλίστρια του μετρο το χει κλείσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Hitori Tana
    Τι να πεις χρυσό μου, αρχιλαμόγια του κερατά με το συμπάθειο κιόλας.
    Τους έχω φάει στη μάπα τους πασκίτες πολύ άγρια. Μου ετοιμάζανε δυσμενή μετάθεση όταν δούλευα στην ΠΥΡ-ΚΑΛ στο Υμηττό για το Λαύριο. Αλλά δεν ξέρανε ότι ήμουν έκγυος και την πατήσανε άσχημα. Τους έσερνα για καιρό. Ωραία χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο αρχιερέας του νόμου περί Μη ευθύνης υπουργών, της διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων, της εξόντωσης του λαού και του ξεπουλήματος της πατρίδας. Άει στον αγύριστο μόνος σου γιατί η εκδίκηση του λαού θα είναι χωρίς έλεος!!!Ξεκουμπιστείτε για να ξεβρωμίσει η βουλή την οποία έχετε μετατρέψει σε ...έλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ξένος
    Κατάλαβα, τα νεύρα σου τσατάλια και σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλησπέρα, καλησπέρα.
    απαπαπαπά τι φάρμακο, δω φαρμάκι χρειάζεται και χαρτορίχτρες, αστροφυσικούς και αστρονόμους γιατί μεγάλη η μαύρη η τρύπα και θα γίνει και μεγαλύτερη. Τι να μας κάνουν αυτοί οι πως τους λένε; Σάμα ξέρουν; τα τσαμένα, τ αθώα, οι λευκές περιστερές...επί του αθλητικού και του άλλου..
    είναι απόλαυση οι αναρτήσεις σου.
    αν μη τι άλλο δίνουν ένα τόνο ιδιαίτερο - με την καλή έννοια- στο μπάχαλο που επικρατεί.
    καλό βράδυ. Δροσεψε. ουπς να ένα κουνουπάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Summertime Blues
    Εντάξει επί του αθλητικού δοκιμή έκανα. Δεν το κατέχω διόλου το θέμα. Αχ τυχερή που δρόσεψε... Στο Άργος έχει πολύ ζέστη και πολλά κουνουπάκια. Καλό βράδυ μπλουζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. θα το πω! όταν έρχονται τα δύσκολα τι βίτσιο κι αυτό να βγάζουν τσοι πεθαμένοι απ τους τάφους, μου λέτε; είπε το πνεύμα το να, τ άλλο. Σκέτη παραψυχολογία καταντήσαμε. Α Ελλάδα! Ούτε να πεθάνει δε μπορεί κανείς με την ησυχία του. Τσουπ πάρε ένα τρισάγιο και οι δηλώσεις έπονται. Λες και μεις νου δεν έχουμε και δεν ξέρουμε. Πάντως η πατρική αγάπη δίνει και παίρνει! Άμλετ δαγκωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κατά της πώλησης της ΔΕΗ υπέρ της απόλυσης των πρασινοφρουρών, άντε γιατί μας γκαστρώσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τέλος πάντων δεν πάμε κι ένα τρισάγιο του Καραμανλή μπας και βγάλουμε άκρη;
    καλημέρα!επιτέλους'
    με πλάκωσε η ανεργία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Summertime Blues
    Είδες η χήρα πως τα καταφέρνει κάθε φορά; Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία η Περόν! Ναι απεργία και για την ανεργία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @zouzou
    Δεν θες κι ένα τρίτο παιδάκι τώρα στα πίσω-πίσω να σου βρίσκεται για ώρα ανάγκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να σου πω ο Βενιζέλος ήταν καθηγητής συνταγματικού δικαίου απτά 24 του.Το οποίο συνταγματικό δίκαιο είναι το πιο παλουκωτό μάθημα στην νομική(η μάνα μου όταν το διδάχθηκε έπαθε).Συνεπώς καταλαβαίνεις ότι ο Βενιζέλος από διανοητική άποψη δεν είναι όποιος και όποιος.Τώρα το πως θα το αξιοποιήσει στο πόστο του είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
    Πάντως Αθηνούλα μου τι κοροιδεύεις το Δαλάι Λάμα???Οι μητροπολίτες Πειραία και Θεσσαλονίκης λιγότερες κριτικές έχουν κάνει(και φυσικά όχι μόνο για τα μαγειρικά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @περσέας
    Καλά, δώσε μου δηλώσεις Άνθιμου και πάρε μου την ψυχή. Δεν έχω καλύτερο!
    Όσον αφορά τον Βενιζέλο το ξέρω ότι είναι καλός γνώστης του θέματος και δεν είναι μονο πως θα το αξιοποιήσει αλλά και πως θα του επιβάλλουν να το αξιοποιήσει...
    Α και που είσαι; Μακάρι κι οι δικοί μας να έκαναν κριτικές μόνο στα μαγειρικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πάντως ένα σχόλιο για την "τρύπα στο νερό" δεν είδα.
    Αν αυτό είναι του ακατόρθωτου κατόρθωμα, τότε υπάρχει ελπίδα στη γη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Summertime Blues
    Αυτό είναι κατόρθωμα κάποιου φακού. Δεν υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Φοίβη
    Χθες βράδυ τα κατάλαβα όλα!!!
    Απλώς διεύφευγε κάτι της προσοχής μου αλλά τώρα πλέον είμαι σίγουρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. είσαι εσύ μία!!
    αφού το λέει Lily s black book...
    από μπανάκια πως πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. poli kalispera sas. Venizelos...an8ropos olo mialo...poli milame omos :) kiss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. κοίτα Αθηνά μου μή γίνεις ποτέ δημοσιογράφος...
    θα σε βάλουν να γράφεις για την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα του εφαρμοστικού...
    και θα είναι στενός ο κορσές...
    trust me...
    σε χάρηκα στο λόγο σου...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Summertime Blues
    Εμ, δεν το είχα δει το Lily s. Κατά ένα τρόπο δεν έμπαινε στο οπτικό μου πεδίο. Χθες το βράδυ το είδα και αφού πρώτα μου είχε μπει η υποψία από τα κοινά στοιχεία του γραπτού. Φαντάσου για τι παρατηρητικότητα μιλάμε! Μπανάκια; Αυτά στη ντουζιέρα εννοείς φαντάζομαι... Γιατί από τα θαλάσσια ότι βουτιές κάνω στο βλογ. Δεν προλαβαίνω... σνιφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Leviathan
    Καλησπέρα! Μόνον μυαλό, αναμφισβήτητα... :)Κι από μένα φιλί!


    @SpIrToKoYto
    Να είσαι καλά. Το προσέχω γιατί δεν μου πάνε και τα εφαρμοστά. Όσο να πεις τα κιλά μου τα έχω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μαργαρίτα Γκωτιέ28 Ιουνίου, 2011 21:44

    Εγώ μια απορία έχω, θα ξυπνήσουν επιτέλους όλοι αυτοί που θεωρούν την ομάδα τους θρησκεία και δέρνονται και κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις , όταν συνειδητοποιήσουν ότι οι πρόεδροι και οι γιοί τους έπαιζαν εναντίον της ομάδας τους και έβγαζαν τρελά λεφτά σε στοιχήματα ( 14 εκ ευρώ !!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @Μαργαρίτα Γκωτιέ
    Ωχ, κατάλαβα. Δεν ξεκολλάει ο δικός σου από την οθόνη όταν έχει μπάλα. Καμένη και συ, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εφαρμοστικός είναι επειδή θα μας τον εφαρμόσουν βρε χαχαχα. Όσο για το πρεζόνι την Amy στο μυαλό της ήρθε Αθήνα και πήγε και καλά η συναυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Α, οπότε σταματάω τη δίαιτα. Αφού δεν θα χρειάζεται να βάλω εφαρμοστά!!!
    Ευτυχώς που έχω και σένα και με ενημερώνεις γιατί θα είχα πεθάνει της πείνας η γυναίκα! Με έσωσες Μάλερ, με έσωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Hitori Tana είπε...

    Μωρέ πήρα τους πασκίτες και τους σκυλόβρισα. Να δεις πως ακούγονταν οι κλαψομούνιδες οι πουλημένοι. Η αρχισυνδικαλίστρια του μετρο το χει κλείσει!



    tosa ksereis tosa les...otan milas piso apo maskes kai les tin kathe paparia ek tou asfalous eisai enas akoma vlakas...an ikseres tha xes to tharros tis gnomis sou me to onoma sou klp klp klp....ama eisai toso magkas vale k to diko sou tilefono na se paroume n s akoume na klapsomouniazeis katigorontas se gia to oti pio asxeto etc apla epeidi ego s vrika sto blog kai den exo me ti n asxolitho ton eleuthero mu xrono...oti dineis pairneis filos!!! mporeis me para pollous tropous na deikseis poooooso argosxolos eisai menontas s auta pou sou plasaroun i pou tuxaia pire to mati sou sto internet kai les katse na po kai go tin vlakia mu na deikso oti eimai mesa sta pragmata....hahahahaha tragiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.