Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Palabras Aire...



Γερμανοί νεοναζί, προσκεκλημένοι της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα "Berliner Zeitung", και ως επισκέπτες εισήλθαν και στην ελληνική Βουλή. Μούτζωνες τη Βουλή επειδή η χώρα παραδίδονταν στη Γερμανία και το μόνο που κατάφερες ήταν να βάλεις μέσα Γερμανούς νεοναζί ως επισκέπτες του Μιχαλολιάκου. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή" ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας δηλώνει ότι η ανάπτυξη θα έρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο! Ε, δεν βαριέστε… Καλύτερα. Να έχουν σπάσει και οι πολλές οι ζέστες!

Σε επιστολή παραίτησής του από την προεδρία του κόμματος "Δημιουργία Ξανά", ο Θάνος Τζήμερος τονίζει ότι η χώρα βρίσκεται σε εσωτερική προεκλογική περίοδο και προκειμένου ο αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου. Θέση όμως που όπως διευκρινίζει θα διεκδικήσει ξανά. Ορίστε… Λίγα προβλήματα είχα, προσετέθη τώρα σε αυτά και η αγωνία του αν θα επανεκλεγεί ο Τζήμερος!

Απαραίτητη θεωρεί μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, με τη συμμετοχή των θεσμικών πιστωτών, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Δεν μπορείτε να πείτε… Έχουν μια σοφία αυτοί οι βετεράνοι ηγέτες!

Βραβείο για τις άριστες επιδόσεις του στις πανελλήνιες εξετάσεις, το ήθος και την προσωπικότητά του από την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου είχε πάρει το 2006 ένας από τους συλληφθέντες του Βελβεντού Κοζάνης. Ο λόγος για τον 25χρονο αριστούχο Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστό με το προσωνύμιο "Τοξοβόλος του Συντάγματος", ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς". Τα βλέπεις μάνα; Καλά έκανα, τελικά, που δεν άνοιγα βιβλίο. Μπορεί να με είχανε συλλάβει τώρα!

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία παρουσιάζουν το πρόβλημα του καπνίσματος στο κτίριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προσυπέγραψαν 88 βουλευτές, ζητώντας παράλληλα να δοθεί τέλος σε αυτή την κατάσταση και να προστατέψει το κύρος του θεσμού. Μα το πρόβλημα δεν είναι ότι καπνίζουν στη Βουλή. Το πρόβλημα είναι σε αυτό που καπνίζουν…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post η Penelope Cruz και ο Havier Bardem θα χαρίσουν στον γιο τους, Leo, ένα αδελφάκι. Παστίλιες για την εγκυμοσύνης της άλλης. 

Δείτε και αυτό!

Καλή εβδομάδα!

84 σχόλια:

  1. Μαρηηηηηη μ έχει πεθανει η μέση μου απ το πρωί. Παστιλιες για τη μεση της άλλης!!!!!!!!!!!Αχαχαχαχαχαχαχαχαααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονεμένη κι ορεξάτη! χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Εγώ τι να πω ένα μήνα τώρα με τον πονόδοντο; Παστίλιες για τον κυνόδοντα της άλλης.

      Διαγραφή
    3. Αν γίνεται η άλλη να είμαι εγώ παρακαλώ...
      Μερσί.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    4. @k.Mer
      Γίνεται, γίνεται... Παστίλιες για τον φρονιμίτη της k.Mer!!!
      Κίσιζ!

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχα κλαίω λέμε!!!Αφού πλέον έμαθα τα σημαντικότερα νέα της μέρας,μπορώ να πάω για ύπνο ήσυχη...φιλάρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να κοιμήθηκες καλά! Και τώρα να έχεις ένα όμορφο απόγευμα!Κισιζ!

      Διαγραφή
  3. η καλύτερη "εφημερίδα" ever είσαι Αθηνούμπα μου!
    φιλιάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω! Μερσί!
      Με ξετρελαίνει αυτό το Αθηνούμπα, διότι κανείς δεν με λέει έτσι!!!
      Κίσιζ!

      Διαγραφή
  4. χαχαχα έκλεισες με γέλια την ανάρτηση! Αλήθεια τους πήγαν στη Βουλή; Απορώ..
    Αν είχε πάρει αυτός βραβείο.. σκέψου άλλοι που είναι καλύτεροι.. θα τους δούμε και υπουργούς μη σου πω.. εκείνα δεις βόμβες που μπορούν να βάλουν..
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια τους πήγαν στη Βουλή. Στ’ ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό, δηλαδή μη σώσω και ξαναφάω γλυκό! Δες εδώ: http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4789756

      Διαγραφή
  5. Η πρώτη παράγραφος γροθιά στο στομάχι. Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν πρόθεσή μου μία γροθιά οπουδήποτε, ειδικά σε σένα που είσαι και γριπιασμένο, διότι I ♥ Koueen! Ελπίζω να είσαι καλύτερα! Κις!

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλύτερα δεν είμαι, αλλά Οκ θα το ξεπεράσω κι αυτό. Επίσης γιου ♥ Koueen, αλλά τόσες φορές έχεις έρθει Αθήνα και Koueen στο χιόνι (θα 'σκαγα αν δεν στο 'λεγα!)
      κίθις!

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω την έκφραση "Koueen στο χιόνι", αλλά αν εννοείς αυτό που εννοώ, είναι που δίστασα να σου ζητήσω κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας!
      Και ας το πω κι εγώ με ισπανική προφορά: Κίθιζ!

      Διαγραφή
  6. Σε λίγο καιρό θα βγάλουν και προφητεία για αυτήν την περιβόητη ανάπτυξη τύπου μαρμαρωμένου βασιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ εσείς οι νέοι, πόσο ανυπόμονοι είστε! Δώσε βάση στις παροιμίες του λαού μας: Αγάλι αγάλι γίνεται η ανάπτυξη μέλι, Η καλή ανάπτυξη αργεί να γίνει, Όποιος βιάζεται για ανάπτυξη σκοντάφτει και άλλες πολλές ων ουκ έστιν αριθμός!

      Διαγραφή
  7. Άσε ρε συ Αθηνά κι εγώ έχω πάθει νεύρωση στομάχου από τη παραίτηση Τζήμερου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Μερσί μα οι ειδήσεις είναι παρμένες από τα ΝΕΑ, Καθημερινή, Ναυτεμπορική κ.λπ.

      Διαγραφή
  9. Αυτά είναι τα νέα; Μάλιστα...
    Τώρα θα μου πάει καλά η βδομάδα!
    Σμουτς σμουτς!*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει κι άλλα πιο σοβαρά, αλλά είπα να μην σας φρικάρω!
      Κίσιζ!

      Διαγραφή
    2. Όχι ευχαριστώ. Δεν θα πάρω.
      Έχω πάψει ν' ασχολούμαι. Δε βγάζει πουθενά η όλη κατάσταση. Κάθεστε απαθέστατοι μπροστά από τις τούρκικες μαλακίες και πληρώνετε φόρους. Και δεν φτάνει μόνο αυτό,μου βάζετε και τους νεοναζί μέσα στη βουλή να πάμε 1000 χρόνια πίσω. Εε λυπάμαι αλλά είστε άξιοι της μοίρας σας.
      Συγγνώμη Αθηνά. Το σχόλιο δεν απευθύνεται αποκλειστικά σ' εσένα αλλά έπρεπε κάπου να ξεσπάσω.
      Ουφφ..φιλιά:)

      Διαγραφή
    3. Και πολύ καλά κάνεις και ξεσπάς! Να υποθέσω ότι στη Γαλλία οι άνεργοι και οι φορολογούμενοι έχουν ξεκινήσει ήδη επανάσταση; Έχουν αφήσει τα μπιστρώ κι έχουν ανέβει στο βουνό οι Γάλλοι, ε;

      Διαγραφή
    4. Όχι θα κάθονται να περιμένουν το μάννα εξ' ουρανού σαν τους Ελληνάρες..ααχ.
      Φιλιά:))

      Διαγραφή
  10. παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συνέντευξη του υπουργού οικονομικών και συγκράτησα λίγα πραγματάκια:
    Μικρά περιθώρια βελτίωσης των όρων ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, τουλάχιστον δύο μεγάλες αποκρατικοποιήσεις πριν από το καλοκαίρι, κανένα νέο μέτρο λιτότητας και περισσότερη κινητικότητα στους δημοσίους υπαλλήλους, προκειμένου να αποφευχθούν..... οι απολύσεις, προαναγγέλλει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας σε συνέντευξή του στο Bloomberg.
    Ο υπουργός, αποκαλύπτοντας τα σχέδια της κυβέρνησης για το προσεχές μέλλον, υποστηρίζει ότι η ανάπτυξη θα κάνει την εμφάνισή της ίσως κι εντός του τρέχοντος έτους και παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξος ότι το πολυπόθητο πρωτογενές πλεόνασμα θα επιτευχθεί εφέτος και θα επιτρέψει στους πιστωτές μας... χειρονομίες καλής θέλησης για την περαιτέρω μείωση του χρέους. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, δεν διστάζει να εκφράσει τις ανησυχίες του για τους παράγοντες εκείνους που μπορεί να αποκλίνουν το πρόγραμμα με κυριότερο τον κίνδυνο κοινωνικών αναταραχών και την περαιτέρω ισχυροποίηση του ευρώ, που μπορεί να λειτουργήσει επιβραδυντικά στην προσπάθεια ανάκαμψης που καταβάλλει η χώρα.
    Ειδικότερα, τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Στουρνάρα για την κατεύθυνση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης έχουν ως εξής:
    Ανάπτυξη: Σύμφωνα με τις περισσότερες προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένων του ΔΝΤ και της Κομισιόν, περιμένουμε ανάκαμψη στην Ελλάδα το 2014. Σταδιακά, όμως, μήνα με τον μήνα, τρίμηνο με το τρίμηνο, ίσως η ανάκαμψη έρθει νωρίτερα, στο τέλος του 2013, για να επιτευχθεί ο προβλεπόμενος στόχος αύξησης του ΑΕΠ κατά 0,6% το 2014. Ο πιο σημαντικός μας αναπτυξιακός μοχλός είναι η μείωση του φόβου ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ. Αυτό είναι καταλύτης. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη. Ετσι, ο κόσμος φέρνει πίσω τα χρήματά του στις τράπεζες από το εξωτερικό, από τα «στρώματα» και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χρήματα και καταθέσεις επιστρέφουν στις ελληνικές τράπεζες.
    Κοινωνική ειρήνη: Το 2013 θα είναι μία δύσκολη χρονιά για τον κόσμο. Εχουμε κάνει περικοπές στους μισθούς, οι φόροι αυξήθηκαν. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο.
    Μεταρρυθμίσεις: Κάναμε πολλές μεταρρυθμίσεις, απελευθερώσαμε αγορές και επαγγέλματα. Φυσικά, υπάρχει ακόμη δρόμος, αλλά έγιναν πολλές μεταρρυθμίσεις και στο παρελθόν, όπως η απελευθέρωση της αδειοδότησης φορτηγών, η άρση του καμποτάζ, το άνοιγμα του επαγγέλματος των δικηγόρων, των μηχανικών κι άλλων επαγγελμάτων.
    Αγορά: Ξεκίνησε πάλι ο δανεισμός από την ΕΤΕπ. Οι τιμές των ομολόγων είναι υψηλά. Ο ΟΤΕ προχώρησε πριν από λίγες ημέρες στην έκδοση ομολόγου με πολύ ικανοποιητική απόδοση, επομένως υπάρχει επαρκής απόδειξη από τις αγορές ότι η αξιοπιστία επιστρέφει. Υπάρχει, ωστόσο, ακόμη δρόμος που πρέπει να διανύσουμε.
    Εμπορικό ισοζύγιο: Ο ρόλος των εξαγωγών είναι πάρα πολύ σημαντικός. Το 2012 ο δείκτης εξαγωγών «χτύπησε» ρεκόρ. Το ίδιο περιμένουμε και εφέτος για τις εξαγωγές αγαθών. Επιπλέον, είμαστε αισιόδοξοι για μία καλή τουριστική σεζόν. Οι προκρατήσεις είναι πολύ ικανοποιητικές. Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, είμαι πολύ αισιόδοξος. Για πρώτη φορά μέσα σε 40 χρόνια ενδεχομένως εφέτος να έχουμε μηδενικό έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών. Αυτό δεν θα προέλθει μόνο από τις εισαγωγές αλλά και από τις εξαγωγές, κάθε είδους (τρόφιμα, αγαθά και, φυσικά, υπηρεσίες, τουρισμό και ναυτιλία) το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό.
    Ευρώ: Ανησυχώ για την άνοδο του ευρώ. Οχι τόσο πολύ για την Ελλάδα, διότι οι εξαγωγές μας είναι εντός ευρωζώνης. Γενικά όμως, ναι, υπάρχει πρόβλημα με το επίπεδο του ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αναπτύξη θα έρθει όταν αποφασίσουν και προχωρήσουν λίγο οι αποκρατηκοποιήσεις, λίγο και αλλή μια μειωσούλα στους μισθούς και τσουπ να τη βρε η ανάπτυξη ήρθε.
      Εξαγωγές είναι και θέμα γραφειοκρατίας και σταθερότητας του κλίματος στην Ελλάδα. Αντε να κανεις εξαγωγή Φέτας για σκέψου να έχουν απεργία οι λιμενεργάτες , να ειναι αποκλεισμένοι οι δρόμοι απο αγρότες ...πάει η φέρα μουχλιάσε

      Διαγραφή
    2. @christina
      Ευτυχώς που συγκράτησες λίγα!

      Διαγραφή
  11. έγκλημα θα ήταν να μην συμπλήρωνα:
    Φόρος ακινήτων: Θα ενοποιήσουμε όλους τους φόρους σε έναν χωρίς όμως να εισπράξουμε περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνουμε ήδη. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπερφορολογήσουμε την περιουσία. Ούτε θα διαχωρίσουμε τον εαυτό μας από ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη αναφορικά με τον φόρο ιδιοκτησίας. Η συλλογή του φόρου θα γίνει μέσω των ΔΟΥ. Πλέον είναι καλύτερα εξοπλισμένες και έχουμε χρόνο για να σχεδιάσουμε αυτόν τον νέο φόρο. Δεν υπάρχει βιασύνη να το κάνουμε τώρα ή αύριο. Ηδη έχουμε ξοδέψει χρόνο για διάλογο με τους κυβερνητικούς εταίρους για τον φόρο και θα νομοθετήσουμε όταν είμαστε έτοιμοι.
    Μέτρα: Τα μέτρα λιτότητας που αποφασίσαμε με τους προϋπολογισμούς του 2013-'14 είναι τα τελευταία. Μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα χρειαστεί περαιτέρω λιτότητα. Οπως γνωρίζετε υπάρχει παραδοχή από το ΔΝΤ ότι τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν υπερβολικά με δεδομένο τον στόχο. Πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα από αυτό. Δεν πιστεύω ότι περαιτέρω λιτότητα είναι η λύση στο πρόβλημα αυτήν τη στιγμή. Τώρα χρειαζόμαστε ανάπτυξη και ιδιωτικοποιήσεις.
    Διαθεσιμότητα: Ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, πάνω από 100 χιλιάδες, ποσοστό περίπου 10% - λαμβάνοντας υπόψη τη γενική κυβέρνηση, όχι μόνο την κεντρική, αλλά τα πάντα, ασφαλιστικά ταμεία, τοπικές Αρχές, δημόσιες επιχειρήσεις - που είναι σημαντικό. Εχουμε περάσει αυστηρή ρύθμιση για τις νέες προσλήψεις. Από 'κει και πέρα, θα δούμε πού αλλού χρειάζονται αποχωρήσεις. Εχουμε συμφωνήσει με την τρόικα τριμηνιαίους στόχους, για μετακινήσεις υπαλλήλων, που δεν σημαίνει απαραιτήτως αποχωρήσεις, αλλά όπου υπάρχει ανάγκη να μεταφέρονται σε άλλες θέσεις στο Δημόσιο. Σε μερικές περιπτώσεις έχουμε περίσσευμα ανθρώπινου δυναμικού και σε άλλες έλλειψη. Για παράδειγμα, χρειαζόμαστε ελεγκτές για τους φόρους, χρειαζόμαστε καθηγητές ναυτικής εκπαίδευσης για καπετάνιους και μηχανικούς. Δεν μπορώ να πω αν χρειασθούν άλλες αποχωρήσεις. Υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός και στόχοι στο πλαίσιο του μνημονίου, τους οποίους πρέπει να ικανοποιήσουμε.
    Χρέος: Ελάφρυνση χρέους δεν σημαίνει ότι δεν θα πληρώσουμε τα χρέη μας. Εάν η Ελλάδα εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα οι εταίροι μας στην ευρωζώνη θα σκεφτούν το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης του χρέους. Δεν προσδιορίζουμε τους τρόπους, αλλά είναι ευπρόσδεκτη η μείωση, όπως κι αν είναι. Θα καλωσόριζα μία περαιτέρω μείωση επιτοκίων.
    Αποκρατικοποιήσεις: Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε σημαντικές κινήσεις. Σκοπεύουμε να αποκρατικοποιήσουμε τη ΔΕΣΦΑ, τον ΟΠΑΠ, ανάμεσα σε άλλες, αλλά αυτές είναι οι πιο σημαντικές. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρωσία, την Κίνα, από δυτικές εταιρείες για τον ΟΠΑΠ. Μέχρι στιγμής είναι αξιοσημείωτο το ενδιαφέρον και νομίζω ότι όταν παρουσιάσουμε τα βελτιωμένα οικονομικά στοιχεία και καθώς η εμπιστοσύνη επιστρέφει, το ενδιαφέρον για το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων θα αυξηθεί. Ο κόσμος κοιτάζει για τους πρωταρχικούς δείκτες, την εκτέλεση προϋπολογισμού - για το 2012 θα είναι εντός τροχιάς- το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών το οποίο έπεσε δραματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φόρος ακινήτων καλό θα είναι αν είναι συνολικός. Οσοι όμως έχουν πολλά ακίνητα να πληρώσουν βέβαια παραπάνω. Αν το κάνουν όπως λέτε το χαράτσι θα σου βγει φτηνότερα.
      Φόρος στα αγροτεμάχια καλό είναι να μπει ειδικά σε όσους δεν είναι αγρότες και εκμεταλλεύονται κάποιες εκτάσεις,
      Αποκρατικοποίησεις προβλέπεται σφάγη. Μια πρόβλεψη να κάνω : ΟΣΕ, ΟΛΠ, ΟΛΘ στους Κινέζους, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ στους Γάλλους, ΟΠΑΠ σε Αμερικάνους ή Γερμανούς, Λιμάνι Αλεξανδρούπολης Στους Ρώσους, Λιμάνι Πάτρας και Ηγουμενίτσας ισως γίνει μάχη .

      Διαγραφή
    2. @christina
      Όχι, καλά έκανες και συμπλήρωσες, διότι δεν μπορώ να ζω με κενά!

      Διαγραφή
  12. και εν κατακλείδι για να μην γίνομαι και κουραστική:
    Οφέλη αποκρατικοποιήσεων: Εχουμε κάνει μία μελέτη, που δείχνει ότι για τις ιδιωτικοποιήσεις ή την αξιοποίηση της γης, για κάθε ένα ευρώ που έρχεται για αγορά γης στην Ελλάδα, άλλα τρία ευρώ θα επενδυθούν σε αυτήν τη γη. Αυτό σημαίνει προστιθέμενη αξία και περισσότερες θέσεις εργασίας.
    Απομακρύνεται η δημιουργία ενιαίας «κακής τράπεζας»
    Λιγότερο πιθανό εμφανίζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας ενοποιημένης «κακής» τράπεζας (bad bank) που θα αναλάβει την εξαγορά «κόκκινων» δανείων του τραπεζικού συστήματος, μετά τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών. Υπάρχουν ήδη, ανέφερε ο κ. Στουρνάρας, «κακές» τράπεζες, όπως στην περίπτωση της Αγροτικής Τράπεζας και του ΤΤ. Παρά τη σχετική πρόταση που έχει τεθεί στο τραπέζι, η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τη δημιουργία μίας ενοποιημένης «κακής τράπεζας», έστω κι αν πολλές χώρες το έχουν κάνει αυτό.
    Το σχέδιο προς το παρόν είναι να μην υπάρξει μία τέτοια τράπεζα, που έτσι κι αλλιώς δεν προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία.Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υπουργός στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα περιθώρια βελτίωσης των όρων είναι περιορισμένο, όχι μόνον εξαιτίας της τρόικας αλλά και της διαδικασίας αλλαγής του νόμου. Από την άλλη πλευρά απέφυγε να κάνει λόγο για κρατικοποίηση τραπεζών, αφού, όπως είπε, ακόμη και στην περίπτωση που το κράτος συμμετάσχει με ένα μεγάλο ποσοστό, δεν σημαίνει ότι θέλει να διοικήσει τις τράπεζες. Η συμμετοχή του ΤΧΣ θα προσδώσει σταθερότητα χωρίς αυτό να σημαίνει καθημερινή παρέμβαση στη διοίκηση των τραπεζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απ' τους 300 οι 88 ειναι μη καπνιστες (και ισως κι αντικαπνιστες) δηλαδη...
    Σκεψου τωρα να πρεπει οι υπολοιποι (212) να βγουν εξω για να καπνισουν και την ιδια ωρα να πολιορκειται (λεει) η βουλη απο διαμαρτυρομενους...

    Δεν ειναι αδικο/ρατσιστικο να "πανε" πρωτοι οι καπνιστες?... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως αμετανόητη καπνίστρια το θεωρώ και άδικο και ρατσιστικό!

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα Αθηνά, καλή εβδομάδα να έχουμε. Κάποιοι για πλάκα ψηφίσανε Χρυση Αυγή...αλλά μάλλον ξύπνησαν αλλά πράγματα.
    Το 2013 Θα έχουμε ανάπτυξη αμα αρχίσουμε τις πρώτες αποκρατικοποιήσεις
    Οι προτάσεις της Δημιουργίας Ξανά ήταν καλές αλλά επέσαν σε περίεργο πρόεδρο που μόλις είδε καμέρα τσίμπησε. Εμάθα είναι και άλλοι υποψήφιοι
    Ο Σημίτης βοηθά αυτους που τον βοήθησαν όσο ήταν πρωθυπουργός. το ενα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο ενα πράγμα δηλαδή
    Αυτά τα καλόπαιδα των ΒΠ πάντα έλεγα οτι είναι κομπλέξικα και προβληματικά
    Ως φανατικός αντικαπνιστής δεν μπορώ να εκφέρω ανοιχτα την απόψη μου περι καπνίσματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, καλύτερα να μην αναλύσεις τη θέση σου ως αντικαπνιστής, διότι θα μπορούσαμε να κοντραριζόμαστε για αρκετά χρόνια ή τέλος πάντων μέχρι να με στείλει στον τάφο αυτή η κακή μου συνήθεια!

      Διαγραφή
  15. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Αθηνούλα :-)
    Θα θέλαμε δηλαδή να είναι έτσι...
    Αλλά για κλάματα είμαστε, μπουρλότο, που έλεγε και στη γνωστή ταινία, στάχτη και μπούρμπερι μπας και πάρουμε μπρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είναι καλή η εβδομάδα, ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει! (Πείθω; Πείθω καθόλου ή να το αφήσω καλύτερα;)

      Διαγραφή
    2. ( Δεν πείθεις...άστο να παει...)

      Διαγραφή
    3. Χμ, το είχα φανταστεί... Άκαρπες οι προσπάθειες!

      Διαγραφή
  16. Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου.
    Το θέμα είναι τι καπνίζουν και δε μας δίνουν...
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Αυτοί αγαπητοί μου μάλλον καπνίζουν ακριβά πράγματα και επ' ουδενί θα τα μοιραστούν με τον λαουτζίκο!
      Φιλιά και από εδώ!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  17. κοίτα άνδρα που πήρε αυτό το απολειφάδι η πενέλοπε κρουζ!
    για όλα τα άλλα δες το λινκ που έβαλες!

    φιλούθια. την κότα τη βαφτίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα εμένα η Πενέλοπε μου αρέσει! Έχει μεγάλα μάτια!

      Τα πρακτικά της ολομέλειας για το όνομα της κότας θα δημοσιευτούν αυτή την Πέμπτη!

      Διαγραφή
  18. εμένα με ενδιαφέρει μόνο το κόμμα του Παΐσιου....

    δε μας είπε βέβαια ποιας χρονιάς τον Οκτώβριο θα έρθει η ανάπτυξη....



    α ναι, και έμα τημή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πιθανόν να εννοεί σε μια εκατονταετία!

      παιδί μου, μάθε να το γράφεις σωστά. Είναι: έμα τιμοί!!!

      Διαγραφή
  19. Τον Οκτώβριο θα 'ρθει η ανάπτυξη;Λες να βάλω τα καλά μου από τώρα;Μην με βρει και νεγκλιζέ!

    Καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα πρότεινα να ράψεις κάτι καινούργιο. Μια μακρυά τουαλέτα με ντραπάρισμα στο μπούστο και βολανάκι στο τελείωμα! Κι ένα μαντό γιατί θα έχει και ψύχρα αν έλθει βράδυ!
      Κίσιζ!

      Διαγραφή
  20. Χαίρομαι που επιτέλους οι Έλληνες βουλευτές θα χτυπήσουν το κακό στη ρίζα του..για όλα φταίει το κάπνισμα..αν το σταματήσουν θα σωθούμε όλοι...παστίλιες για την ηλιθιότητα των κυβερνώντων πότε θα βγουν?
    Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο αντικαπνιστής χτενίζεται..
    Για τους Γερμαναράδες νεοναζί δε θα γράψω τίποτα γιατί τα χέρια μου είναι απασχολημένα με το μούντζωμα που ρίχνω σε όσους ψήφισαν τους ελληνο(χ)ναζί...να μην τους χαιρόμαστε!!
    Καλή εβδομάδα παρόλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, τελικά η νικοτίνη είναι που δημιουργεί όλα τα προβλήματα του τόπου!
      Καλό ξημέρωμα να έχουμε Με Μαρία!

      Διαγραφή
  21. χαχαχα διασκεδαστικο το τέλος!

    Τα βλέπεις μάνα; Καλά έκανα, τελικά, που δεν άνοιγα βιβλίο. Μπορεί να με είχανε συλλάβει τώρα! -->ΘΕΑΑΑΑ!

    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να ήσουν από μια μεριά να έβλεπες τη μαμά μου όταν παρακολουθούσαμε την είδηση και της το είπα αυτό. Με κοίταξε εντόνως και κούνησε απαξιωτικά το κεφάλι της λέγοντάς μου: Σιγά μην δεν είχες έτοιμη την δικαιολογία!
      Είχε πολύ πλάκα!
      Φιλάκι!

      Διαγραφή
  22. Αχχχχ...ήρθα κι από δω ...να με αποτελειώσεις στο γέλιο και τον βήχα...θα σου στείλω μπιλιετάκι με το σύνολο, δεν έχεις αντίρρηση ;

    O kινέζος μια χαρά το έπαιζε και το παίζει το παιχνίδι του..ο μεσιέ Αντουάν επίσης...Τον Ακατανόμαστο και αυτούς που έφερε στην Βουλή δεν θα τον πιάσω στο στόμα μου γιατί θα ξεχάσω ότι είμαι κυρία και θα αρχίσω να ομιλώ γαλλικά πεζοδρομίου ( μπορώ και ισπανικά/αγγλικά αν θες..)...
    Ούτε την αρραβωνιάρα θα πιάσω στο στόμα μου γιατί θα της στείλω πολλές ευχές! Ενημερωμένη πάντως...δεν λεω...
    Ναι!!!!...το ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΟΥς ΦΤΑΙΕΙ...μη χέθω...
    Τον Οκτώβριο είπεςςς;;;;Προλάβαίνω να ράψω φουστανάκι... αχ τι καλά!!!Σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι:)))
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προλαβαίνεις να ράψεις, αρκεί να έχεις καταλήξει στο σχέδιο!
      Εν τω μεταξύ πλέξε και καμιά εσάρπα, διότι θα την έχει την ψύχρα του ο Οκτώβρης!
      Στείλε μπιλιετάκι και μη σε νοιάζει! Θα σου στείλω παστίλιες για τον βήχα της άλλης!!!
      Σε ασπάζομαι!

      Διαγραφή
  23. Μια παστίλια εδώ ντρουν ντρουν
    να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντρούμπου ντρούμπου ντρούμπου ντρουν
      οι παστίλιες της βροντούν!
      Φιλάκι!

      Διαγραφή
  24. σε αυτήν την φωτο που έβαλες..την πολύ ωραία βάζω και τον τζήμερο και όλους αυτους που μας έχουν τσακίσει.....να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά θα κάνεις!
      Μπορούμε, ίσως, να εξαιρέσουμε το ζεύγος Μπαρδεμ-Κρουζ διότι περιμένουν παιδί!

      Διαγραφή
  25. Για το πρώτο σου θέμα, άκου και αυτό....
    https://www.youtube.com/watch?v=97Ib7S2psNQ
    φιλιιιιιζζζζζζζ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έπρεπε να το ακούσω. Φρίκαρα.
      Εν τω μεταξύ η φρίκη ολοκληρώθηκε όταν βρήκα την είδηση που μου είπες τηλεφωνικά για τις δηλώσεις του χέρι-χέρι.
      Σε φιλώ και από εδώ.
      Τα δέοντα στο στεφάνι σου και στο κουνέλι.

      Διαγραφή
  26. Όσο για την ανάρτηση Ελλαδιστάν for ever!^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειμαι λίαν συγκινημένος διαπιστώνοντας πως ο πάτος στο τούνελ είναι μακριά ακόμα!!!Μπορούμε να πέσουμε και άλλο!!Δε συνεχίζω άλλο διατί με συνέλεβαν τα κλάμματα!!

    Χαιρετω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουράγιο Ρας, δεν πρέπει να συγκινείσαι τώρα που έχεις εξεταστική!

      Διαγραφή
    2. @Αθηνα

      Η εξεταστική τέλειωσε καλεεε!!Έχουμε αρχίσει μαθήματα για το επόμενο εξάμηνο και ψυχολογική ετοιμασία για τα λατινικά που θα χρειαστεί να τα ξαναδώκω!(ω ναι εκόπην ο καημένος παραλίγο!Δράμα,δράμαα σε λεωωω!)

      @Χριστίνα

      Τι θε καλε;

      Διαγραφή
    3. εγώ είμαι καλή κοπέλα.
      με πείραξαν οι πανελλαδικές!!!!!!!!!
      και η παρέα με τον Φαντομά!

      Διαγραφή
    4. Και εγώ είμαι ο σουπερμαν,αλλά δε σε βλέπω να το λες,οπότε γιατί να παραδεχτώ ότι είσαι καλή κοπέλα;:Ρ

      ΟΙ πανελλαδικές δε πειράζουν και δεν έχουν μόνιμες επιπτώσεις στην υγεια,σε φυσιολογικές συνθήκες πάντα!:Ρ
      Ο φαντομάς τώρα είναι άλλη φάση!:Ρ

      Διαγραφή
    5. @Ρασκόλνικωφ
      Καλέ που να ξέρω εγώ μεγάλη γυναίκα πότε αρχίζουν και τελειώνουν οι εξεταστικές;

      @χριστίνα..
      Γεια σου χριστίνα. Θα ήθελα να σου πω ότι αποκλείεται να σε πείραξε η παρέα με τον Φαντομά!

      @Ρασκόλνικωφ + χριστίνα..
      Τα υπόλοιπα διευθετήστε τα μόνοι σας!

      Διαγραφή
  28. Νίκο παιδί μου!κόψε τις βραδινές(ιδέες)!:P:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομμένες τις έχω τις βραδινές(ιδέες)!!Τις αφήνω τις ιδέες σε σένα!:Ρ

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. καλά κάνεις παιδί μου!!
      άστα όλα στον απύθμενο Φαντομά!!!!!!!!!!!
      θα σε κανονίσω εγώ!:P

      Διαγραφή
    4. Έχω αφήσει όλες τις χαμηλές ιδέες στο φαντομά,τις ψηλές τις κραταω εγώ!!
      Θα σου λεγά τι θα κάνεις,αλλά είμαι ευγενικό παιδί!!:Ρ

      Διαγραφή
  29. Αθηνά τσέκαρε κάτι..
    δεν θα ήθελα με τίποτα η γιαγιά μου να είναι η παρουσιάστρια.
    Τσέκαρε το λάγνο ύφος στο με αναστάτωσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να τσεκάρω; Ποιος αναστάτωσε ποιον; Γιατί αναστατώθηκε; Τι δεν καταλαβαίνω; Τι κάνει η γιαγιά; Ποιος έχει λάγνο ύφος; Ποια είμαι;

      Διαγραφή
  30. ωχ αυτό http://www.youtube.com/watch?v=_JgDv_GoDx0
    δες..ξέχασε να το κάνω επικόλληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την κακομοίρα... Δεν έχει συγγενείς να την μαζέψουνε;
      Άμα με δείτε καμιά μέρα έτσι, κλείστε με κάπου, εντάξει; Μην με αφήσετε να ρεζιλεύομαι!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.