Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Και...



...για όποιον δεν κατάλαβε, από Δευτέρα ξεκινάω νέο κύκλο επιδιορθωτικών εργασιών με την λατρεμένη μου οδοντίατρο!

Καλό Σαββατοκύριακο!

ΥΓ. Τι νέα από την αξιοπιστία της χώρας; Τι μαθαίνετε; Πως είναι; Κοιμήθηκε καλά;

61 σχόλια:

  1. Εμα λύσιαξες μαρή να τρως γλυκά!! Τρέχα τώρα στην οδοντογιατρό για να δεις τη γλύκα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη δεν ήρθε η παρασκευή βρε παιδί μου...τι βιάζεσαι έτσι;
    Για το έπος των δοντιών σου τι να πω; Το μελιστάλαχτο δημιουργεί τερηδόνα, τι επιμένεις; Στάξε ολίγον κώνειο να έρθει να ισορροπήσει το πράγμα...
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, να τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί που με λένε ξινή!
      Φιλί!

      Διαγραφή
  3. Πως την πήρες την απόφαση; Κι εγώ πρέπει να πάω αλλά ....
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονάω πολύ από τη μία και από την άλλη πρέπει να τα φτιάξω για να είναι έτοιμα πριν από μια χειρουργική επέμβαση που έχω να κάνω στη γνάθο. Σνιφφφ!
      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  4. Πάλι δικαιολογίες για να μην έρθεις να μας δεις; Έχω οδοντιατρο, έχω οδοντίατρο, δεν προλαβαίνω και μπλα μπλα μπλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω να μην περιλαμβάνει μεγάλα έργα (γέφυρες κλπ) και με μερικές μικρές εκσκαφές και επιχωματώσεις να ξεμπερδεύεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Περιλαμβάνει μεγάλα έργα, γέφυρα τύπου Ρίο-Αντίρριο και απονευρώσεις και εξαγωγές και μετά έχει και επίσκεψη στο γνωστό ευάερο και ευήλιο νοσοκομείο της πρωτεύουσας για μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση στη γνάθο, μικρότερης έκτασης όμως από την προηγούμενη. Ευτυχώς!

      Διαγραφή
  6. φήμες σας θέλουν όμως όχι σε υποχρεωτική αφωνία αυτή την φορά. Δόλιε Μήτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ναι! Ευτυχώς ο κ. Μήτσος δεν θα στερηθεί την αγγελική μου φωνή! Μουάχαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
  7. Τα γλυκά είναι μία απόλαυση Αθηνά...σατανική απόλαυση :Ρ Κουράγιο και καλή χρονια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα θα μου πεις; Και όχι τίποτε άλλο, μα είμαι επιρρεπής στις απολαύσεις!
      Καλή χρονιά και σε εσένα!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Και έπεται και συνέχεια μετά από αυτό. Ξέρεις εσύ!

      Διαγραφή
  9. Ωχ...προσωπικά δεν έχω χειρότερο.Προτιμώ να κάνω παρακέντηση στις αμυγδαλές από το να πάω οδοντίατρο,χαχαχαχα.Περαστικούλια και φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς έχω πολύ υπομονετική οδοντίατρο. Και καλοσυνάτη. Και προσεκτική!
      Ευχαριστώ παλιοκόριτσο!

      Διαγραφή
  10. Μη λες για οδοντίατρο :( Πονάει ο καταραμένος φρονιμίτης και δεν εννοώ να μαζέψω τα κουράγια μου να πάω να τον αφαιρέσω.
    Το παλεύω με τα γλυκά όμως. Ομοιοπαθητική το λένε αυτό καλή μου???
    Καλημέρα Αθηνούλα μου.
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας να τον αφαιρέσεις, γιατί κι εγώ δεν είχα πάει και έκανε κύστη και η κύστη έφαγε το κόκαλο και πήγα για το πρώτο χειρουργείο. Και μετά την οδοντίατρο θα ακολουθήσει και το δεύτερο. Γι' αυτό να πας και να μην το αφήσεις.
      Μέχρι τότε όμως πολύ σωστά κάνεις την ομοιοπαθητική!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. μούγγα εγώ, που έφτιαχνα 9 μήνες, κάποτε δόντια...
    τι να σου πω... καλα κουράγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό κουράγιο,Αθηνούλα,κι όσο πιο γρήγορα κι ανώδυνα γίνεται!

    Σμουτς. :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Ελπίζω κι εγώ να μην πονάω ιδιαίτερα!
      Φιλάκι!

      Διαγραφή
  13. Κάτι σκέφτηκα να πω για την αξιοπιστία της χώρας όμως άστο καλύτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μέχρι την δευτέρα έχουμε καιρό,έχουν μείνει και μελομακάρονα της μαμάς μαρίας,μην πάνε χαμένα,κρίμα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αυτά θα τα φάμε, διότι δεν είναι καιρός να πετάμε το οτιδήποτε.
      Τι ώρα θα τα φέρεις είπαμε;

      Διαγραφή
  15. Το υστερόγραφο της ανάρτησης με έβαλε σε έντονους προβληματισμούς,αφού κάθισα ενδελεχώς και σκέφτηκα,ρίξε μια ματιά στα παρακάτω.
    Λίγα λόγια όπως πάντα,λίγα και καλά!
    Την απαρέγκλιτη τήρηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το Μνημόνιο και την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου προκειμένου να διαφυλαχθεί η αξιοπιστία της χώρας θέτει σαν προτεραιότητα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.
    Ο πρωθυπουργός έδωσε κατευθυντήριες γραμμές στους γενικούς γραμματείς που εμπλέκονται στην υλοποίηση του Μνημονίου, υπογράμμισε ότι δίνει βαρύτητα στο έργο τους και τους ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι πρέπει να διασφαλιστεί η αξιοπιστία που κέρδισε με κόπο και θυσίες η χώρα.
    Σημειώνεται ότι κάθε φορά που το δημοσιονομικό πρόγραμμα κατά τομέα δεν τηρείται θα υπάρχουν μέτρα που ενδέχεται να μετακυλίονται στους πολίτες ενώ θα τοποθετούνται και επιστάτες στους Οργανισμούς που δεν τηρούν τις δεσμεύσεις και τα χρονοδιαγράμματα.
    Το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων με πρώτο την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου είναι απαραίτητο και για την εκταμίευση των επόμενων δόσεων του δανείου. Η κυβέρνηση επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να μην υπάρξουν διαφωνίες γύρω από το φορολογικό όταν θα συζητηθεί στην βουλή και να αποκλειστούν διαρροές βουλευτών της συμπολίτευσης.
    Πάντως ο κ. Σαμαράς που διέκοψε την Χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα και ήλθε από το Ναύπλιο έμεινε στην σύσκεψη των γραμματέων λιγότερο από πέντε λεπτά ενώ στην συνέχεια ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ που προκαλεί προβληματισμό στην κυβέρνηση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες –που δεν επιβεβαιώνονται- είχε τηλεφώνημα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλο.
    Επισήμως το Μαξίμου λέει ότι πρέπει να ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία και αύριο η λίστα θα παραδοθεί στον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
    Συνεργάτες του πρωθυπουργού λένε ότι ο πρωθυπουργός ούτε φοβάται ούτε έχει να κρύψει κάτι. Εάν η λίστα είναι διαφορετική από εκείνη που είχε διαρρεύσει παλαιότερα από το γραφείο του κ. Βενιζέλου και είχε δημοσιοποιηθεί –κάτι που βέβαια από το περιβάλλον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διαψεύδεται- θα αφήσει εκτεθειμένο τον βασικό κυβερνητικό εταίρο.
    Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες ακύρωσε την τελευταία στιγμή προγραμματισμένη ενημέρωση σχετικά με τα συμπεράσματα της επιτροπής που παρέλαβε την λίστα. Η διαχείριση και ο θόρυβος που συντηρείται τείνει να διαμόρφωση την εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι το μαγείρεμα συνεχίζεται.
    Απρόβλεπτες διαστάσεις όμως τείνει να πάρει και η υπόθεση του πρώην γραμματέα του ΕΟΤ κ. Νίκου Καραχάλιου ο οποίος απομακρύνθηκε κάνοντας λόγο για τρύπα 11 εκατομμυρίων ευρώ και με υπόνοιες ότι δέχεται πόλεμο για την έρευνα που είχε ξεκινήσει.
    Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας πάντως ανακοίνωσε ότι επιτροπή του γενικού λογιστηρίου θα διενεργήσει έρευνα για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Ο κ. Καραχάλιος δεν ξεκαθαρίζει αν «η τρύπα» στην οποία αναφέρεται αφορά μόνο την περίοδο ΠΑΣΟΚ μετά το 2010 ή ανατρέχει και πιο πίσω στα χρόνια της διακυβέρνησης από τη ΝΔ όταν είχαν διατελέσει υπουργοί οι κ.κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, Φάνη Πετραλιά, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Κώστας Μαρκόπουλος. Εν τω μεταξύ ο κ. ΚΑραχάλιος επιτέθηκε και στον διάδοχό του κ. Πάνο Λειβαδά –με τον οποίο είναι παλιοί γνωστοί- και είχαν συγκρουστεί όταν ο κ. Λειβαδάς ήταν συνεργάτης του κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, οι διαβεβαιώσεις και οι δεσμεύσεις της τρικομματικής κυβέρνησης, δηλαδή των πολιτικών αρχηγών που την στηρίζουν, Σαμαρά Βενιζέλου και Κουβέλη, ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα σε βάρος των πολιτών, γιατί δεν τα αντέχει ούτε η κοινωνία, ούτε το πολιτικό σύστημα, μάλλον αποτελούν παρελθόν και πετάχθηκαν από ότι διαφαίνεται στα αζήτητα. Λόγω της ζοφερής κατάστασης των αριθμών του προγράμματος της δημοσιονομικής σταθερότητας, που δεν βγαίνει με τίποτα, μιας και οι τσέπες της κοινωνίας έχουν στραγγίσει, ο πρωθυπουργός της χώρας επανέρχεται με νέες δηλώσεις, λέγοντας ότι αν δεν εξασφαλισθεί η αξιοπιστία της χώρας , η οποία με τόσες θυσίες αποκτήθηκε , θα υπάρξουν νέα μέτρα , τα οποία θα μετακυλίονται στους πολίτες. Αυτός ο ογκόλιθος (!) του συνεπούς προεκλογικού λόγου (Ζάπειο1, 2, 3), δεν έχει καν το πολιτικό ανάστημα να ομολογήσει στο λαό την πραγματικότητα. Να πει την αλήθεια. Δηλαδή ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση ελεγχόμενης χρεοκοπίας, η οποία δα διαρκέσει δεκαετίες , όπως δηλώνει ο Βέρνερ Χάγιερ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και ότι η επιβολή νέων ακόμη σκληρότερων μέτρων είναι αναγκαίο κακό, που επιβάλλεται από την κορυφή της πυραμίδας των δανειστών .Από την Γερμανία και την ΕΚΤ, που σώνει και καλά πρέπει να πληρωθούν τα πανωτόκια των σκουπιδιών-ομολόγων του αναξιόπιστου Ελληνικού κράτους. Που δανειζότανε αποκλειστικά και μόνον για να πλουτίζουν οι ξένοι προμηθευτές, οι επιχώριοι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και οι καιροσκόποι πολιτικοί. Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για προσέλκυση επενδύσεων από το Κατάρ και άλλες χώρες και πράσινα άλογα , σε τίποτα δεν διαφέρουν από τις τακτικές εμπαιγμού του ΓΑΠ. Ανώφελα ταξίδια στο εξωτερικό για λόγους εντυπωσιασμού, δημιουργία φρούδων ελπίδων και από την άλλη εκρηκτικές διαστάσεις της οικονομικής ύφεσης. Με προεκτάσεις την προϊούσα ανεργία και νέα λουκέτα. Και μία κοινωνία στα πρόθυρα της παράκρουσης και με λιμνάζουσες τις διεργασίες της κάθαρσης και της διαφάνειας. Και ενώ η αγορά γονατίζει από την πτώση της ζήτησης και το 90% των πολιτών τουρτουρίζουν από το κρύο και μολύνουν το περιβάλλον με τα τζάκια και τις ξυλόσομπες, λόγω της δυσθεώρητης τιμής του πετρελαίου, οι κάτοχοι των κλεμμένων κεφαλαίων της Λίστας Λαγκάρντ κάνουν χειμερινές διακοπές στις Ελβετικές Άλπεις και σε άλλους προσφιλείς προορισμούς των φοροφυγάδων πλουτοκρατών, με την ανοχή των μικρονοϊκών και εσχατόγερων Ελλήνων ψηφοφόρων και του υφισταμένου πολιτικού συστήματος ,που μας οδήγησε στη χρεοκοπία και είναι ανίκανο να βρει λύσεις σωτηρίας.

      Διαγραφή
  16. Η λατρεμένη σας οδοντίατρος, είμαι, αγαπητή Αθηνά. Να αφήσετε αυτά που ξέρετε, παρακαλώ, και να μην κωλυσιεργείτε, περιμένει τόσος κόσμος με ίχνη χριστουγέννων στα δόντια. Περάστε, περάστε!

    Α, ναι, και πολύ καλή χρονιά ( Τουλάχιστον θα μπορέσεις να λες με πίστη το γνωστό "δε μασάμε"!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστειάκια κύριε Μάνεση; αστειάκια;

      Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία, προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία! (Μεταφορικώς δεν "μασάω"! Κυριολεκτικώς όμως, δυστυχώς, πάντα βρίσκω τον τρόπο. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για γλυκίσματα!)

      Διαγραφή
  17. Αθηνά ομολογώ πως μόνο εσύ θα μπορούσες να συμπεριλάβεις σε μια ανάρτηση
    τις γναθοχειρουργοοδοντιατρικές σου περιπέτειες με την αξιοπιστία της χώρας!!
    Προσπαθώντας λοιπόν να σχολιάσω και να τα συνδυάσω, θα έλεγα και για τα δύο...
    Περαστικά!!!
    Την αγάπη μας και καλή δύναμη :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις ανεβήκατε, ακόμα περισσότερο (σε ύψος Κιλιμάντζαρου) στην εκτίμησή μου! Γράψατε την σωστή λέξη ("Περαστικά") που απευθύνεται τόσο σε εμένα όσο και στον πρωθυπουργό μετά από τις δηλώσεις του περί αξιοπιστίας της χώρας!
      Εύγε Καπετάνιε! Εάν φορούσα καπέλο θα το έβγαζα και θα υποκλινόμουν!

      Τα δέοντα στην Καπετάνισσα!
      Ευχαριστώ πολύ και τους δύο!

      Διαγραφή
  18. Χρονια πολλά κτλ!
    Όσο για τον οδοντιάτρο πότε θα μπεις πότε θα βγεις ούτε που θα το καταλάβεις!!:Ρ
    Οπότε χαλάρωσε!

    ΥΓ:Η αξιοπιστία είναι αγνοούμενη και την ψάχνουν όλοι!Παρακαλώ όσοι γνωρίζουν κάτι να ενημερώσουν!Να καταχωρηθεί στις αγγελίες παρακαλώ!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες τώρα! Τόσα πράγματα είναι να γίνουν! Δεν χαλαρώνω! Να μεταναστεύσω θέλω!

      ΥΓ. Αγαπημένε μου Ρας, ξέρεις που είναι οι μικρές αγγελίες! Εκεί πάνω στο πλάι που λέει,
      ola de palabras...
      Αθηνά...
      mitsopd...
      Μαρίνα Ζέας...
      oscar...
      ενθύμια...
      προσφιλή διαδικτυακά ραδιόφωνα...
      ενδιαφέροντες σύνδεσμοι...
      μικρές αγγελίες...
      Ε, εκεί είναι! Μπορείς να την συντάξεις, που γράφεις τόσο ωραία και να την δημοσιεύσεις στην σελίδα των μικρών αγγελιών ως σχόλιο!

      Διαγραφή
  19. Δύο δόντια συναντιούνται στο δρόμο:
    - "Γεια σου, ρε τραπεζίτη!"
    - "Γεια σου, μωρή κουφάλα!
    Λοιπόν Αθηνά,με κουφάλες να μην έχει σχέση το οδοντικό σου πρόβλημα,και τα υπόλοιπα τα βρίσκεις.
    Φιλάκια και καλή χρονιά με αστραφτερή οδοντοστοιχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως οι τραπεζίτες μου δεν έχουν πρόβλημα! Αλλά ούτε και κουφάλες έχω! Αλλά ότι έχω πολλά να φτιάξω, έχω!

      Καλή χρονιά!
      Φιλί!

      Διαγραφή
    2. ελπίζω όταν λές κουμπαρούλα για τραπεζίτες να εννοείς τα δόντια. γιατί διαφορετικά σε βλέπω στο ίδιο κελί με τα ξαδέρφια του Παπακωνσταντίνου.

      Διαγραφή
    3. Τι λες τώρα κουμπάρε; Εγώ δεν ήξερα, δεν είχα διαβάσει τη λίστα, δεν ξέρω πως σβήστηκε το όνομά μου από εκεί! Εξ άλλου όλα είναι πατρική περιουσία του κ. Μήτσου!

      Διαγραφή
  20. Αλήθεια; Κι εγώ ! Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο εργοτάξιο, αλλά όλο το ξεχνώ! Γι αυτό είπα να πάμε μέσα στο Γενάρη να ξεμπερδέυουμε μια ώρα αρχίτερα! Άντε καλό κουράγιο Αθηνάκι και μετά θα είμαστε καινούριες :)
    υγ. γι αυτό έλεγες εσύ για μελομακάρονα χα χα, δε πειράζει τουλάχιστον ήταν νόστιμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ, γι' αυτό τα μελετούσα τα μελομακάρονα!
      Δυστυχώς είναι προετοιμασία για ακόμα μια χειρουργική επέμβαση (μικρότερης έκτασης αυτή τη φορά από την προηγούμενη, θέλω να πιστεύω τουλάχιστον)!
      Πιστεύω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου να είμαι εντελώς καλά, αλλιώς με βλέπω τις απόκριες να μασκαρεύομαι γριά ξεδοντιάρα μάγισσα!!! Χο χο χο χο!

      Διαγραφή
  21. άει μαρή που θες και οδοντιατρικές εργασίες.
    πες την αλήθεια. έχεις έναν κούκλο οδοντίατρο και στο τέλος θα μείνεις φαφούτα για να τον βλέπεις καθε μέρα!

    άχ μήτσε τι τραβάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για οδοντίατρο έχω την Μαργαρίτα!
      Όμως ο άνθρωπος που θα μου κάνει μετέπειτα την επέμβαση, είναι ψηλός, λυγερόκορμος και με πράσινα μάτια! Χο χο χο χο!

      Διαγραφή
    2. ένα κουκλί ζωγραφιστό. με την κοιλίτσα του, το βλογιοκομμένο πρόσωπο, τη φαλακρίτσα του και την κουτσαμάρα του...

      ναι, τα παυσίπονα είναι θαυματουργά. λέω να ποτίζω τα ίδια στους γκόμενους να με βλέπουν μόνικα μπελούτσι στο ξανθό της!!!

      Διαγραφή
    3. Καλέ Ρία, δεν θα την κάνει αυτός που λες. Ο βοηθός του θα την κάνει! Θα κατέβεις εκείνη την ημέρα και θα δεις αν έχω δίκιο!!!

      Διαγραφή
  22. Αθηνά μου σε είχα για ατρόμητη..

    Θα σου πω το εξής κρύο αστείο που μου είπε ο δικός μου οδοντίατρος για να πάω..

    "Για να είμαι είπε μια γυναίκα με τα ΟΛΑ μου και όχι με τα ΟΥΛΑ μου μόνο.."

    Σκέψου το ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατρόμητη εγώ; Απαπαπα! Αν δεν ήταν ήρεμη και ανεκτική η οδοντίατρός μου θα ήμουν γυναίκα με τα ούλα της!
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  23. Άντε καλέ. Σιγά τώρα.
    Μπουνιές τα χέρια και πάμε γερά με τσαμπουκά!

    Με έναν πόνο λοιπόν!
    φιλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ kwnnie μου!
      Μια απόφαση είναι! Θα το κάνω να τελειώνω!
      Φιλάκι!

      Διαγραφή
  24. Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα!!
    Μπροστά στον οδοντίατρο κανείς δεν είναι ατρόμητος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς Μεμαρία μου, κανείς! Μου λέει η οδοντίατρός μου "Τόσα χρόνια γνωριζόμαστε, δεν έχουμε πάει για ένα καφέ, δεν κάνουμε παρέα εκτός ιατρείου". Και τι της απαντάω; "Ο οδοντίατρος δεν πιάνεται φίλος"! Γελάει βέβαια, αλλά κατανοεί και τον φόβο μου!

      Διαγραφή
  25. Αχα!!!!Πάλι οδοντίατρος? Έτσι είναι μωρό μου,πέφτεις σε γλυκά ...λάθη που πικραίνουν,πρέπει να το δούμε αντίστροφα και να επανέλθουμε βάζοντας πικρές ουσίες στην οργανική ζωή μας."Πικρό στο στόμα...γλυκό στο σώμα". Η φωτο τα σπάει.
    Καλή χρονιά ρε Αθηνά,πάντα σας θυμάμαι έστω κιαν ..αργώ!
    Φένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν το ήξερα να αρχίσω τα γρέιπ-φρούτ και τα νεράντζια τώρα στα γεράματα!

      Καλή χρονιά Φένια μου!
      Σημασία έχει ότι μας θυμάσαι και περνάς!
      Και πάντα μας χαροποιεί το γεγονός!
      Σύσσωμη η ομάδα του ola de palabras σε ασπάζεται!

      Διαγραφή
  26. Φήμες λένε πως ο γιατρός που χειρούργησε τον Επίτιμο μύριζε σκόρδο.
    Θα λείψεις πολύ Αθηνά μου;
    Ολα καλά θα πάνε!!!
    Να μας κρατάς ενήμερους.
    Καλή χρονιά δεν είπαμε.
    Καλή χρονιά με υγεία και όλα όσα επιθυμείς εσύ το στεφάνι σου το σπλάχνο σου, όλοι οι αγαπημένοι σου!!!
    Φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα λείψω για πολλές μέρες. Από ότι μου είπαν δηλαδή!
      Να είσαι καλά Σερενάτα μου!
      Κι εσύ ότι επιθυμείς σου εύχομαι!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.