Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τεκνοσκριβού...

...από την Μαρίνα Ζέας


Σήμερα έχει παλιόκαιρο και είπα να κάτσω στ αβγά μου να μην βγω από το σπίτι και να προβληματιστώ. Πως το λένε μερικοί να δεις; Να διαλογιστώ; Να σκεφτω τεσπα… Να κάτσω να σκεφτώ για τα αντίθετα πράματα. Για το καμία σχέση ρε παιδί μου. Για το όταν δεν είναι το ένα αλλά είναι το άλλο. Για τα ετερώνυμα που έλκονται; Ε αυτό!
Θυμάσαι που σου έχω πει για τον κύριο Παύλο που τον ειχα δάσκαλο στο δημοτικό; Αυτός θυμάμαι μου έλεγε ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Είπα κι εγώ τότε να το δεχτώ να μην τον κακοκαρδίσω κιόλας. Ήταν και δυο μέτρα άντρας. Πώς να πεις όχι;
Ομως εγώ θέλω να πω για τους ανθρώπους κι όχι για το μάθημα της φυσικής. Από φυσική ρωτηστε τον the elf at bay ΜΟΥ εγώ δεν κατέχω. Και για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη δεν μπορούμε να μιλάμε για τους ανθρώπους λες κι είναι μπαταρίες. Γιατί πώς να το κάνουμε άλλο πράμα είναι οι σχέσεις των ανθρώπων. Για να σου δέσει η μαγιονέζα στη σχέση πρέπει να ταιριάζεις βρε παιδί μου με τον άλλον. Και ας λένε κάτι ξερόλες ότι δεν τρέχει και τίποτα αμα δεν πολυταιριάζεις. Μωρέ είναι δυνατόν να είναι ο ένας μες τη καλή χαρά κι άλλος μουντρούχος μουγγοθόδωρος και να δούνε αυτοί οι δύο προκοπή μαζί; Ναι μου λένε οι ξερόλες γιατί συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Και κει πάνω μου αμολάνε και κάτι κινέζικες σοφίες και κάτι γιν και γιαν κι άντε εγώ να καταλάβω. Τι να καταλάβω; Λες κι είχα και στο χωριό μου τέτοια.
Ποιο είναι το χωριο μου; Ένα λίγο πιο έξω απ τη Πτολεμαΐδα. Ωραίο χωριό. Άλλο να σου λέω κι άλλο να το βλέπεις. Δε σου λέω ποιο είναι γιατί νύχτα έφυγα από κει και δε θέλω να δώσω στόχο. Κατάλαβες; Άσε που δεν είναι σήμερα το χωριό μου που με βουρλίζει. Σήμερα θέλω να σου πω άλλα πράματα. Τι έλεγα; Ναι για τους κινέζους και τις σοφίες τους και τα γιν και τα γιαν μη χέσω.. Εδώ καλά καλά δεν μπορώ να τα πω θα τα καταλάβω κιόλας;
Αμ τα περιοδικά; Που σου κάνουν κάτι αναλυσάρες ίσαμε κει κάτω για τους αταίριαστους ανθρώπους και θέλουνε σώνει και καλά να τους κάνουν να έλκονται; Αλλά θα μου πεις τι τους νοιάζει αυτούς; Αυτοί θα πληρώνουν τους δικηγόρους για τα διαζύγια; Όχι βέβαια εσύ θα τα πληρώσεις. Και το διαζύγιο και τις διατροφές και όλα τα κερατιάτικα.
Αυτό δεν έπαθε κι η Γιωργία η σφυρηλατημένη που τότε που ήταν άντρας ακόμα και που για να κλεισει τα στόματα του σογιού πήγε και παντρεύτηκε τη Δωροθέα και τώρα έχουν βγάλει κάλους τα ποδάρια της όλη τη νυχτα στο καλντερίμι της χαράς πάνω στο δωδεκάποντο για να μαζεύει λεφτά να πληρώνει τη διατροφή για τη πρώην και τα μούλικα Θε μου σχωρα με αλλά ποιος ξέρει και τινος είναι τα παιδιά; Τι κι αν τώρα είναι γυναίκα; Τη διατροφή ακόμα τη πληρώνει. Πήγε βλέπεις η πρώην και έβαλε λαμόγιο δικηγόρο και τα κανόνισε κατά πως τη βόλευε. Αχ έχουν δει εμένα τα μάτια μου ούτε που πάει ο νους σου.
Γι αυτό τα ταίρια σας να κοιτάξετε να μην είναι αντίθετα από σας. Να ταιριάζουν τα χνώτα σας. Είπαμε άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε μπαταρίες.
Αφού το λέει κι ο λαός. Αμα δε ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε.
Και να εξηγούμαστε ο δικός μας ο λαός το λέει αυτό κι όχι των κινέζων.
Πάω τώρα γιατί έχω να τυλίξω λαχανοντολμάδες.

72 σχόλια:

  1. Λαχανοντολμαδες το λεμε τωρα? Τι σόϊ λαχανοντολμαδες ειν' αυτοι που τυλιγονται μεταμεσονυκτια?

    Παντως η αληθεια να λεγεται: τα ετερωνυμα μπορει να ελκονται, αλλα οχι για πολυ γιατι δεν ταιριαζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκρίνω κι επαυξάνω, οι διαφορές πάντα θα υπάρχουν αλλά το ταίριασμα φέρνει την αγάπη, όσο πιο λίγες διαφορές τόσο καλύτερο ταίριασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρε με αμέσως τηλέφωνο και πες μου ποιον δικηγόρο είχε προσλάβει η πρώην της Γεωργίας της σφυρηλατημένης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απολυτα...αν δεν υπάρχουν κοινά αστα βραστα.... :) πολυ καλο σας βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Grouta λαχνοντολμάδες το λέγαμε πάντα στα μέρη μας μα το λέμε και σίδερο και σουμπλιμέ κι οτι μπορείς να φανταστείς. Μονο με τ όνομα του δεν το λέμε. Όπως και πολλά άλλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tremens πες τα χρυσόστομε γιατι άμα τα λέω γω δεν μ ακούνε. Βλέπεις δεν έχω βγάλει και πανεπηστίμια και δε με παίρνουν στα σοβαρά το κέρατο μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αθηνά... καλά μαρή αρτίστα ειν ο Μήτσος στην Αθήνα με το φιλο του το Λεφτεράκη λεμε τώρα και θα σου πω εγώ όνομα δικηγόρου; Για να τονε τρέχεις για διαζύγια; Να τονε κάψω τον Μήτσο; Δε σου λέω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Leviathan και αστα και βράστα και χέσε μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζόνοι και χέσε ψηλά κι αγνάντευε και μέχρι το πρωί μπορω να σου αραδιάζω τέτοιες κουβέντες για να σου πω πως έχεις δικιο ωραίο μου αγόρι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε Μαρινάκι εγώ με τη γυναίκα μου ταιριάζω αλλά δεν ταιριάζω με την πεθερά μου που μένει μαζί μας. Τι κάνω σ' αυτή την περίπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή Μαρίνα Ζέας, για ακόμα μια φορά είστε άξια συγχαρητηρίων. Μπράβο σας που σκεφτόσαστε τόσο σοφά. Πιο σοφά και απο τους Κινέζους. Πιστέψτε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έτσι είναι! Συμφωνώ! αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!! καλά η φώτο!! θεϊκή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dmpoumpa τον μαλάκα θα κάνεις Μπούμπα τον μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργο Βλαστέ σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ξέρετε να τη φτιάχνετε τη γυναίκα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε την κακομοίρα την Γεωργία την σφυρηλατημένη τι έπαθε....
    εγώ δεν βλέπω προκοπή ούτε με τα ετερώνυμα ούτε και με τα ομώνυμα...έχω αρχίσει και ανησυχώ...θα κλειστώ σε μοναστήρι...τέλος!!!!

    πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MaNTaRiNi χαίρουμε που συμφωνούμε!!!!!!!!!! Τις φωτος τις διαλέγει η Αθηνά!!!! Τα καλύτερα μου βάζει δεν έχω παράπονο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. christina τα παραλες γιατί η κατέ μου χει πει για σένα πως είσαι θεά και σέξυ και γελαστή και έξυπνη και καλό παιδί που πάει να πει μακριά από το μοναστήρι. Ετσι και μη χειρότερα να λέμε με τη σφυρηλατημένη και που να σου πω τι είχε πάθει η Σαμάνθα η νοσοκόμα να τραβάς τα μαλλιά σου!!!!!!!! Μα άλλη φορά αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κι εγώ πιστεύω πως όσο πιο κοντά στα μυαλά και γενικότερα στις πεποιθήσεις ένα ζευγάρι,τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να πάει μπροστά,που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και 'γω ποτε δεν καταλαβα, γιατι να ισχυει και στους ανθρωπους τα ετερωνυμα ελκονται...

    Οσο πιο ιδιοι και κοινες συνηθειες, τοσο καλυτερα..δεν υπαρχει συμβιβασμος, δεν χρειαζεται να σε ανεχονται και να τους ανεχεσαι...


    καλη σαΣ μερα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο το σημερινο θα το τυπωσω και θα το κορνιζαρω και μετα θα το κρεμασω διπλα στα καδρακια μου στο γραφειο.

    Σοφες κουβεντες και βγαλμενες απο την ζωη και οχι αυτο ιλλουστρασιον σελιδες!
    Εγω με οσες εβλεπα οτι δε ταιριαζαν τα χνωτα μας ,απεφευγα και να μιλησω ακομα κι αν ηταν καλλονες.
    Βρηκα αυτην καποια στιγμη που κουβαλαμε σχεδον ιδιο μυαλο ,μου καλυπτει απολυτα τα αισθητικα κριτηρια και ειμαι ευτυχισμενος.
    Οι κινεζοι να πανε να βγαλουν την στραβωμαρα τους οι κοντοπιθαροι και μετα να θελουν να δινουν συμβουλες στους αλλους!
    Φυσικα στην Αθηνα δε δινεις τηλεφωνο γτ εισαι καλος ανθρωπος και δικαιος.

    Καλη σου μερα !(μου εφτιαξες το πρωινο, Μαρινακι παλι σημερα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαι κι εγώ περίεργος για αυτόν τον δικηγόρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πες τα Μαρινάκι. Αυτά που λένε είναι για μπαταρίες και μαγνήτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι όντως το προτιμώ και εγώ.. από το να είναι αλλού ντ'αλλού ο άλλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πόσες φορές θα ακούσουμε για τα ετερώνυμα??? Το θέμα είναι ότι πολλοί έχουν αρχίσει κ το πιστεύουν. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό! Είναι ότι το προσπαθούν κιόλας με νύχια και με δόντια! Wake up please. Waste your time!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. emena m arese olo ayto p diavasa..ayto thelw na pw apla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οταν οι καρδιές δεν χτυπούν στον ίδιο ρυθμό..
    Οταν τα δικά σου όνειρα δεν μπλέκονται με του άλλου..γιατι δεν "βρίσκονται" πουθενά..
    Οταν οι δρόμοι είναι παράλληλοι και δεν υπάρχουν σταυροδρόμια για να συναντηθούν..
    Οταν τα χνώτα δεν ταιριάζουν,που αυτό είναι το ζητούμενο..
    Τότε όσες προσπάθειες και να γίνουν το ναυάγιο είναι αναπόφευκτο.
    Ας αφήσουμε το "τα ετερώνυμα έλκονται" για την φυσική,και όχι για τις ανθρώπινες σχέσεις..
    Την καλημέρα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλή σας ημέρα.
    εύχομαι να πέτυχαν οι λαχανοντολμάδες. (με κιμά ή σκέτοι;). Μέχρι εδώ έφτασε η μυρωδιά και μου τρέξαν τα σαλάκια μου.

    όσο για τα ετερώνυμα που έλκονται, νομίζω πως αυτό που συμβαίνει είναι οτι υπάρχει μια έλξη δυνάμεων με αντίθετη φορά στην ίδια διεύθυνση όμως που παίρνουν φόρα και πλησιάζουν πλησιάζουν και η επιτάχυνση φτάνει σε όρια ταχύτητας του φωτός και... ΜΠΟΥΜ! Γιατί ναι, μεν έλκονται αλλά δεν είπαν για την επερχόμενη σύγκρουση...
    τώρα στην περίπτωση που δεν είναι στην ίδια διεύθυνση... απαπαπα - μη δω υποννοούμενη δύναμη, στον ασταμάτητο έχω - γι αυτό σταματάω πάραυτα!!

    Απολαυστικός ο λόγος σας!
    Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Aρχίζω απο την φωτογραφία που είναι όλα τα λεφτά!!
    Μετά .... να πάνε να κάνουν μπάνιο αυτοί που λένε τα ανόητα περί συμπληρώσεως κλπ. Τι είναι οι σχέσεις? Ταπεράκι με τα γιουβαρλάκια σου και προσθέτεις το ζουμί να συμπληρώσει...μη το πας άδειο και σε κακοχαρακτηρίσουν!!!
    Οχι δεν συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, πόλεμος γίνεται για να αλλάξει ο ένας τον άλλον και όποιος πέσει πρώτος στο τερέν την πληρώνει !
    Όσο για αυτά που γράφουν, απορώ πραγματικά αν όσοι τα διαβάζουν τα πιστεύουν κι όλα και τα ακολουθούν!
    Γιατί αν περιμένεις να δεις προκοπή με το manual στο χέρι...πρόκοψες!

    ╔══╗.....Dear Athina♥ ஜ ♥ ஜ
    ║✿╔╬═╗.... ஜ ♥ ஜ
    ╚═╬✿╔╬═╗....Have ஜ ♥ ஜ
    ✿*•╚═╬✿╔╬═╗.....A Beautifulஜ ♥ ஜ
    ..•*`*✿.╚═╬✿╔╬═╗....Weekend ஜ ♥ ஜ
    ...✿* •.¸¸.•*´╚═╬✿╔╬═╗...With Love ஜ ♥ ஜ
    .•*´(¯`∨´¯)•*¯╚═╬✿╔╬═╗...And Peaceஜ ♥ ஜ
    .✿(¯`(☆)´¯ ).•*✿..╚═╬✿╔╬═╗Hugs ஜ ♥ ஜ
    .(¯`∨´¯)*´..(¯ `∨´ ¯)✿╚═╬ ✿╔╬═╗and Kisses! ஜ ♥ ஜ-
    (¯`(☆)´¯)*(¯ `(☆)´¯)•*¯✿╚═╬✿-- ║.... ஜ ♥ ஜ...bianca
    ..(_.∧._).•*.(_ . ∧._)..• *´¯`✿...╚══╝ •*✿ ..... ஜ ♥ ஜஜ ♥ ஜஜ ♥ ஜஜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ολα θα πανε καλα... έτσι είναι τα πράματα πρέπει να έχουν κοινά τα ζευγάρια για να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. iLiAs αυτό για τις ανοχές ξαναπέστο . Δε θες να ξέρεις τι έχω ανεχτει σε όλη μου τη μικρή ζωή και τι συμβιβασμούς έχω κάνει………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Evil Chef είσαι πολύ καλό παιδί και δε το λέω επειδή λες καλά γι μένα μα μου το είπε κι η κατέ. Μη σκιάζεσαι δε δίνω ακόμα το όνομα του δικηγόρου στην αρτίστα μα αν δε γυρίσει ο Μήτσος μέχρι τη Κυριακή θα της το δώσω!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. paezano υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων στο σπίτι σου και ψάχνεις δικηγόρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαργαρίτα Γκωτιέ κι εσύ καμένη πουλάκι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Hfaistiwnas έτσι είναι γιατί το θέμα είναι δυο άνθρωποι που λένε ότι είναι μαζι να είναι μαζί και όχι αλλού ντ αλλού που λες κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. showgirl το χειρότερο απ όλα είναι ότι και ζευγάρια που δεν ταιριάζουν πασχίζουν να πείσουν τους υπόλοιπους μα και τους εαυτούς τους πως όλα είναι μια χαρά……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. andrik ευχαριστώ πολύ για τον καλό το λόγο. Έτσι απλά μιλάω και του λόγου μου και τα απλά καταλαβαίνω!!!!!!!!!! Κι επειδή η Αθηνά δεν απαντάει όταν έχω γράψει εγώ να σε καλοσορίσω από μέρους της σαν συνεργάτης που είμαι εδώ πέρα μέσα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. NOSTOS αχ τι ωραία που τα λες σαν νάσαι ποιητής. Μακάρι νάχα πάει σχολείο να τάλεγα κι εγώ έτσι ωραία!!!!! Ποιητικά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. SoDurck για να πετύχει ο λαχανοντολμάς θέλει χοιρινό κιμά. Ετσι το φτιάχνει κι η μάνα μου έτσι το φτιχνε κι η γιαγιά μου. Ευχαριστώ για τον καλό λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. stellabianca τη φωτογραφία τη διάλεξε η Αθηνά!!!!! Ποτέ δε ξέρω τι φωτογραφία θα βάλει μα πάντα διαλέγει τις καλύτερες για μένα!!!!!!!! Ωραία ζωγραφική έχεις κάνει μα δεν ξέρω να διαβάσω ξένες γλώσες θα το δει κι η Αθηνά που κατέχει απ αυτά κι άμα είναι στις καλές της θα σου απαντήσει μα μπορεί και νάχει νεύρα γιατί ο Μητσος το στεφάνι της είναι ακόμα στην Αθήνα με το φίλο του το Λεφτεράκη και μυρίζομαι καυγάδες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. κοίτα Μαρινάκη μου πως έχουν τα πράγματα...
    από το πολύ μπουρού μπουρού στο τέλος μας κάνανε να το πιστέψουμε...βλέπεις εσύ το τύπο τον έτσι τον αλλιώς...που είναι αυτό που δεν είσαι...και νομίζεις ότι θα ήθελες να είσαι...και λες αφού εγώ δεν είμαι έτσι αλλα θα ήθελα να είμαι...να πάρω αυτόν που είναι αυτό που θα ήθελα να είμαι...γμτ μπερδεύτηκα...άστα βραστα...καλύτερα οι παροιμίες...

    -αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!
    -χέσε μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζόνοι
    -χέσε ψηλά κι αγνάντευε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. σε μελετάγαμε σήμερα με τη κατέ... γιατί αυτά που γράφεις είναι διαμάντια.
    Να'σαι καλά!!!!
    Αν γυρίσει ο Μήτσος να μου γράψεις, μάλλον την έκανε για μια καλύτερη ζωή...Λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. εμ χαζοί ήταν αυτοί που λέγανε παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο;;;

    μια χαρά τα λέγεις! πάντως στην πτολεμαίδα κοπελιά, έχει πολύ κρύο. πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πες τα καλή μου!
    Που έρχονται οι .. Παν επιστήμονες και αρχίζουν το μπούρου μπούρου και το "δια γραμμάτων"..
    Και μετά πέφτεις στη τρύπα την άπατη!

    Καλέ ο Μήτσος γύρισε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εδω ειμαι κι εγωωωωωωωωωωωω
    Θες βοήθεια στους λαχανοντολμάδες;
    Αν θες rikimatal@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εγώ πάντως έχω ζωντανό παράδειγμα τον αδερφό μου και τη γυναίκα του οι οποίοι είναι ακριβώς όπως το είπες:αυτός μες στην καλή χαρά κι αυτή μουγγοθόδωρος! κι όμως είναι ευτχισμένοι μαζί εδώ και 26 χρόνια!! άβυσσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. με έπιασε μια πείνα ξαφνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @showgirl
    Καλώς την! Τι καλά που πέρασες! Είχαμε καιρό να μάθουμε νέα σου!


    @andrik
    Καλώς ήλθες στο ola de palabras!


    @stellabianca
    Είναι τέλειο αυτό που έφτιαξες!!!
    Ευχαριστώ!!!


    @Ρίκη Ματαλλιωτάκη
    Καλώς ήλθες στο ola de palabras Ρίκη Ματαλλιωτάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Kάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν και να τα συμπεράσματα...να οι μελέτες...να οι στατιστικές....ναααα στα μάτια τους...προσπαθούν να μας σπρώχνουν εκεί που αυτοί θέλουν...να πάνε στο διάολο..εγώ ακούω την mia...xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ElenaG μου αρέσεις γιατί συννενοούμαστε και γιατί η κατέ μου έχει πει τα καλύτερα για σένα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. mitsopd πάλι μ έθαβε η αρτίστα; Κι εσύ νάσαι καλά γκούρμπαντε συνεργάτη. Ο Μήτσος απ ότι μου είπε η αρτίστα στο τηλέφωνο δε γύρισε ακόμα κι άμα δε γυρίσει μέχρι τη Κυριακή θα τη στείλω στο λαμόγιο δικηγόρο να κάμει τα κουμάντα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ria εμ γιατί νομίζεις πως έφυγα απ τη Πτολεμαίδα; Για το κρύο που είχε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιαγιά Αντιγόνη ναι γιαγιάκα μου πέφτεις στην απάτη. Ο Μήτσος δε γύρισε κι αμα συνεχίσει έτσι θα πάρω το μέρος της Αθηνάς!!!!!!!!!! Πόσο πια πρεπει να τον δει αυτόν το Λεφτεράκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ρίκη Ματαλλιωτάκη άντε καλέ τους τελείωσα τους λαχανοντολμάδες. Αμα τόξερα που ήθελες να βοηθήσεις θα σου λεγα όταν χτύπαγα το αυγολέμονο. Την άλλη φορά θα σου πω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Pela Sofi και πάντα έτσι νάναι ο αδερφός σου με τη γυναίκα του υπάρχουν κι εξερέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Dark13Sun έλα να σου βάλω λίγους να φας κι αμα δε προλαβαίνεις να σου στείλω….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. mia καλά κάνεις κι ακούς τη mia!!!!! Ασιχτίρ με όλους τους ηλίθιους που θαρούν πως τα ξέρουν όλα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δώσε το όνομα του δικηγόρου στην Αθηνά. Ο φίλος Λευτεράκης είναι αιτία διαζυγίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το έζησα το ετερώνυμο και είδα που κατέληξε...παραλλαγή:Αν δεν ταιριάζουμε, δεν θα συμπεθεριάσουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Και γιατί παρακαλώ έφυγες νύχτα από το χωριό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. συμφωνώ απόλυτα!!
    τα ετερόνυμα μπορεί να έλκονται στην αρχή.. αλλά όταν συνειδητοποιούμε σιγά σιγά πόσο διαφορετικά σκεφτόμαστε, ενεργούμε κτλ. τότε χαλάει το πράγμα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλά τα λες, άλλη η χημεία του νερού άλλη του κρασιού κι όταν αναμιγνύονται αποδυναμώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Aστέρη μου φαίνεται θα το δώσω γιατί ακόμα να γυρίσει στο σπίτι του o Μήτσος!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. whitecat ωραία παραλαγή και να το έχουμε πάντα στο νου μας αμα δε θέλουμε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο μια μέρα. Τώρα θα μου πεις ο έρωτας είναι τυφλός κι αμα έρθει η στραβοβδομάδα χέστα κι αστα μα ας έχουμε καλού κακού το νου μας…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δaνaη χαλάει το πράμα και καλά να χαλάει όταν είναι δυο νοματαίοι μόνο γιατι άμα είναι οικογένεια και υπάρχουν και παιδιά τότε φασκελοκουκούλοστα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. k.Mer όπα μ άρεσε αυτό που είπες!!!!!!!!! Ψαγμένο! Θα το λέω κι εγώ αμα δε σε πειράζει!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Να το λες χαρά μου, καθόλου δεν με πειράζει. Όμορφη Κυριακή σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. άργησα Μαρίνα μου,άργησα,αλλά ας όψονται τα μπουρδουκλώματα με τη bloggοσυνάντηση,ξέρεις εσύ,αυτή που σε περιμένω πώς και πώς...
    τώρα για μαγνήτες,καρφίτσες,γινγκ,γιαγκ και μπιγκ μπεν,τί να πω εγώ...???
    τα είπε το αφεντικό και μάλιστα ποιητικά...
    σε φιλώ και πάω να βγάλω τον κιμά από τον καταψύκτη γι' αύριο,τώρα που μου θύμησες τους λαχανοντολμάδες...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. k.Mer άλλη η χημεία του νερού άλλη του κρασιού κι όταν αναμιγνύονται αποδυναμώνονται. Δε μπορεις να πεις; Ωραία δεν το λέω; Ευχαριστώωωωωωωω!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. SpIrToKoYto καλό μαγείρεμα!!!!!! Στη συνάντηση δε θάρθω. Μ έχει φάει η κατέ για νάρθω και να με συχωρείς μα είμαι κομάτι αντικοινωνικιά και ασε που δεν είναι για μένα αυτά.........
    Να χαίρεσαι το ΝΟΣΤΟ σου που τα λέει και ποιητικά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. πεστα ρε Μαρινα,
    δεν είναι μαγνήτης ο έρωτας,
    οι αντιθετοι πόλοι να σμίγουν
    και μετά πάμε σ' άλλο πείραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που τα λέω και που δε τα λέω τι να το κάνω έχω καεί απ αυτά......... Τη ζωή μου τη κατάστρεψα εσύ όμως ποιητάρα μου κύτα νάσαι προσεχτικός σ ότι διαλέγεις και να μη κάνεις σκόντο πουθενά στα θέλω σου....

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.