Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τεκνοσκριβού...

...από την Μαρίνα Ζέας


Ένα πράμα έχω πάθει τελευταια και δεν ξερω γιατί. Ολο εφιάλτες βλέπω. Θα μου πεις τρως αργα το βράδι και πολύ. Ναι και πώς να κοιμάμαι νηστική; Έχεις ποτε κοιμηθεί χωρίς φαί; Ασε πουχα ένα τεκνό θεοκαλιαρντος ήτανε βέβαια ο κακομοίρης και δούλευε λαναρατζής μα ήταν καλιαρντοκαψούρης και γυρομπούκης κι είχε και μια… Μη το θυμάμαι τώρα γιατί με πιάνει τρέμουλο. Μα ένα λιόγερμα παει να περάσει την Αχαρνων απέναντι και τον πατησε το ηλεκτροποπιλόμπουσο. Αααααχ τι νόμισες. Χαροκαμένη είμαι. Κι αμα τον θυμάμαι στεναχωριεμαι και τρωω. Αισιχτιρ συγκινιθηκα πάλι. Τάλεγα και τις προάλλες στον elf at bay ΜΟΥ. Ευτυχώς πούναι κι αυτός και τα λέω και ξεθυμένω.
Τι έλεγα; Α ναι μπορείς εσύ να κοιμηθείς άμα γουργουρίζει η κοιλιά σου από τη πέινα; Όχι. Ε πώς να το κάνω εγώ; Απ την άλλη μπορει να βλεπω τους εφιάλτες επειδή βλέπω στην τιβι ειδήσεις. Λίγο τόχεις; Ολο θρίλερ έχουνε. Μια το Μπένυ μια τη Μέρκελ μια τα σπίτια της αξιολόγησης. Καλά ξέρω ότι τους λένε οίκους αξιολόγησης αλλά είπα να τους λέω σπίτια για να μη τους μπερδεύομε με τους οίκους ανοχής. Τα μπουρδέλα ντε! Ασε τα κουρέματα σε πολλά και διαφορα ποσοστά και μεγέθη. Για όλα τα γούστα. Άλλος το κοντό του κι άλλος το μακρί του. Για τα κουρεματα λέω μη πάει στο πονηρό ο νους σου. Ακουσες μακρί κι αμέσως να κρυφογελάσεις. Και δε μου φτάναν όλα απόχτησα και Παπαδήμο. Και Άδονι υφυπουργό. Ε πόσα ν αντέξω; Μετά απ αυτά πολύ θέλω να έχω εφιάλτες;
Τι εφιαλτες θα με ρωτησεις. Προχτές είδα τη Τατιάνα ήταν λέει σε παλιότερη εκπομπή. Πριν δυο τρια χρόνια εκπομπή, που την είχε αλλιώς. Όχι εκείνη που έφερνε τη Χειλουδάκη και μια άλλη δε θυμάμαι ποια και γινοτανε το σύστριγγλο και πιανόνταντε καούκα με καούκα για το ποια έχει κάνει την αλλαγη και πόσο πιο γυναίκα είναι η μια από τη άλλη. Την άλλη εκπομπή λέω που είχε τον αλλο χρόνο μετά απ αυτή.
Λοιπόν τι έλεγα; Α ναι. Για τη Τατιάνα στον εφιάλτη. Με κυνηγούσε που λες να μου βάλει ένα υπόθετο αυτοπεποίθησης. Γιατί εγώ δεν τη είχα. Κι υστερα ξύπνησα και δεν ήμουν καλά γιατί στο βάθος ξέρω ότι η Τατιάνα μας αγαπάει τις τηλεθεατριες και είναι μια πολύ καλή κυρία και ποτέ δε θα μας κυήγαγε να μας βάλει υπόθετο. Μη κοιτας που ο κύριος Mahler76 και η Αθηνά τη λένε Σκατιάνα. Δεν ξέρουν αυτοί δεν ξέρουν.
Δεν ξερω για σας αλλά εμένα μου έλειψαν εκείνες οι παλιότερες εκπομπές που η Τατιάνα και η Δρούζα και η Θρασιά μάζευαν ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτες, παιδοψυχολόγους και οικογενειακους σύμβουλους. Κι εκείνη τη Μακρή την Τένια ντε. Αχ η Τένια.....Κυρίιιιιια βρε παιδί μου. Με τα όλα της!!!! Και πως μιλαγε. Σκέτη γλύκα. Αγαπητή μου από δω και αγαπητη μου από κει και τσιριμπιμ τσιριμπομ.
Αλλά οσο να πεις μας μάθαιναν αυτοπεποίθηση. Γιατί δεν την είχαμε. Το λιγότερο 45 τρόπους ειχαν να μου πουν να τονώσω την αυτοπεποίθηση μου. Εγώ άλλος άνθρωπος ένιωθα τότε. Ότι μπορούσα να τα κάνω όλα. Το καλυτερο τεκνό ότι μπορούσα να το ρίξω. Κι όχι να βολεύομαι με ότι κι ότι επειδή είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και να το ρίχνω στις τούρτες για να παριγορηθώ.Αλλά τι λέξη κι αυτή ε; Αυτοεκτίμηση. Τη λες και γεμιζει το στόμα σου. Όπως τη λέξη Γλυφάδα. Ωραία λέξη κι αυτή. Και σκέφτομαι να στείλω γράμμα στα κανάλια να ξανακανουν τέτοιες εκπομπές να ξαναβρώ και πάλι την υγειά μου. Και την αυτοπεποίθηση μου. Γιατί κάπου τη ξανάχασα τελευταία…..
Πάω τώρα γιατί φτιάχνω σουμπλιμέ και δε θέλω να μου πήξει.

82 σχόλια:

  1. δεν αντεχεται η μαυρη πεινα την νυχτα δεν αντεχεται!!!!εχω ριξει στριφογυρισμα τρελο!!!
    οσο για τα υποθετα νομιζω οτι πρεπει να παρω δυο τρια κουτια για να στανιαρω!!!!
    να κανω μια ερωτησις?
    σουμπλιμε τι ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. christina η Αθηνά μου εχει πει οτι εισαι πολυ νοστιμη κι ωραια κι ετσι δε τα θες τα υποθετα αυτοπεποιθησης. Τι θα κανω με σας πότε θα μαθετε κανα καλιαρντο να συνενοούμαστε. Θα σου πω άλλη μερα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, όχι και δεν έχετε εσείς αυτοπεποίθηση, αγαπητή Μαρίνα Ζέας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρυφογέλασα εγώ με το μακρύ; Κρυφογέλασα; Όχι πες την αλήθεια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φιλενάδα πέτα μέσα και την Αυτοπραγμάτωση την Αυτοικανοποίηση την Αυτογνωσία την Αυτοαναφορά την Αυτοκρατορία! Ενώ από Βητα ρε παιδί μου τι να πάρεις: Βουτιά Βουλιμία Βηχα Βρισιά Βάσανο Βίο Βαπόρι Βλαστήμια Βιομηχανία Βρακι
    βρωμικο Βλαχιά Βάρος...Η ΑΒητα της ζωής μαναμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο Βλαστέ είσαι εσύ μία!! Τι κόλακας που εισαι αδερφάκι μου!!!!!! Μα εδω που τα λέμε δικιο έχεις είμαι και μια θεά πως να το κάνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. paezano άστα τα σάπια στη Μαρίνα δε περνάνε αυτά αφού σε είδα!!!!!!!!! Με το που διαβασες για μακρί άστραψε πρώτα το μάτι σου κι υστερα μεχρι τ αφτιά σου γελούσανε δε με ξεγελας εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Georgina Kassavetes εσύ δεν είσαι που ερχετε η κατέ και της κάνεις δίαιτα κι αδυνατισε και της μπήκε η μπλουζα και πήγε στο γάμο; Τι κάνεις καλέ; Καλά εισαι; Εγώ από Βητα θα πάρω ένα βαρβάτο τεκνό!!!!!!! Όχι που δε θάβρισκα κατι καλό από Βητα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με σουμπλιμέ μόνο τα δουλικά αυτοκτονούνε Μαρίνα μου και δε σε έχω για έτσι.Μην κάνεις παρέα με καμιά νεαρή ξανθιά, θα σε συλλάβουνε για μικροποσότητα χαζής...Σε ασπάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. high fidelity τα μπενάβεις βλεπω τα καλιαρντά. Ακου να σου πω χρυσή μου τη σουμπλιμέ την κάνω λόγων του κρύου. Ασε που οι θεές σα κι εμένα δεν αυτοκτονούνε με τίποτα για δεν έχουν λόγο να το καμουν!Εδώ δεν τόκανα τότε που χα αιτία τώρα που έχω την αρτίστα και δε φοβάμαι τίποτα θα το κάνω;;;;;
    Αντε να σε ασπαστώ κι εγώ να δούμε που θα μας βγάλει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο την αυτοπεποίθηση έχασες; Πάλι καλά να λες. Εδώ έχουμε χάσει τον μπούσουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το πράγμα με τα καλιαρντά να μην είχαμε τι καλά που θα ήμασταν! Που μπορώ να τα μάθω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξένε κοιμίσου ήσυχα άμα τον βρω τον μπουσουλα πούχασες θα στον εστείλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. dmpoumpa πούσαι μαρή σύ τόσην ώρα σε περίμενα για να πάω για υπνο κι έρχεσαι για να μουπεις ότι δε καταλαβαίνεις; Μωρέ καλά κάνει η κατέ και στα χώνει......... Αφού τα λέω όλα ξεκάθαρα: είχα ένα τεκνό θεοκαλιαρντος ήτανε βέβαια ο κακομοίρης και δούλευε λαναρατζής μα ήταν καλιαρντοκαψούρης και γυρομπούκης κι είχε και μια… Μη το θυμάμαι τώρα γιατί με πιάνει τρέμουλο. Μα ένα λιόγερμα παει να περάσει την Αχαρνων απέναντι και τον πατησε το ηλεκτροποπιλόμπουσο.
    Δηλαδή τι δεν κατάλαβες απ αυτά να στο εξηγήσω. Αισιχτίρ νυχτιάτικα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλέ Μαρινάκι μη θυμώνεις μόνο το σουμπλιμέ δεν κατάλαβα τι είναι!!!!!! Αχα χα χα χα χα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. dmpoumpa να πας να ρωτήσεις τον high fidelity που τα μπενάβει να σου πει αλλιώς ν ανοίξεις κανά βιβλίο να τα μάθεις αν και αλλόύ μθαίνονται αυτά. Ασε με τώρα να πάω να ξεραθώ γιατί όλη μέρα στο πόδι είμαι και χτες μπούτι δεν έκλεισα όλη νυχτα η έρμη. Εις αύριο τα σπουδαία πούλεγε κι ένας σπουδαγμένος που τραβολογίομουνα κάποτες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην αφήνεις κανέναν κερατά να σου ρίχνει τη ψυχολογία Μαρινάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @dmpoumpa
    Καλημέρα σας.Γιατί το έχετε τόσο άχτι να μάθετε τι είναι το σουμπλιμέ?Τέλος πάντων...

    Το διαφημισθέν ως ειδικόν φάρμακον κατά της γρίπης (Σουμπλιμέ) ού μόνον ωφέλειαν καμμίαν δεν παρέχει επί πασχόντων εκ γρίπης, αλλά και βλάπτει εις πλείστας νεφριτικάς ιδία επιπλοκάς της γρίπης, ως απεδείχθη τούτο εκ των επί στρατιωτών και πολιτών γενομένων πειραμάτων υπό των ιατρών.
    Η νοσηρότης και θνησιμότης της γρίπης τυγχάνει μεγαλυτέρα, ιδία εις άτομα υπερμέτρως καταπονούμενα, μη επαρκώς τρεφόμενα και ενδυόμενα και εν γένει ανθυγιεινώς διαιτώμενα.

    Δεν εννοεί πάντως αυτό η Μαρίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν πεινας...Διψας...Πιες νερό και θα ησυχάσεις... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @high fidelity
    Αγαπητέ μου στο blog σας περίμενα την απάντηση και αλλού μου ήρθε. Ας είναι. Ευχαριστώ για την εξήγηση αλλά άμα δεν εννοεί αυτό η Μαρίνα τι να το κάνω; Τζάμπα ο κόπος σας!
    Καλά τα λέω ότι όλα είναι δάκτυλος της Αθηνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @dmpoumpa
    Να εννοήσω πως θέλατε το κείμενο πολυτονικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. high fidelity
    Καλέ θεός φυλάξοι τι δουλειά έχω εγώ με τον Άδωνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @dmpoumpa
    Ψοφάτε για παρεξήγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. high fidelity
    Καλέ μην το ξαναπείτε αυτό! Ίσα ίσα που σας εκτιμώ! Εσείς πολύ καλά τα λέτε! Με την Αθηνά το έχω το πρόβλημα! Καλά το τι έχει να μου σούρει πάλι δεν λέγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @dmpoumpa
    Σας εύχομαι καλό ξημέρωμα και μακριά από σουμπλιμέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαρινάκι μου τζενάβω καλά καθ'ότι του λιμανιού κορασίδα στα νιάτα μου...
    Μη πάει ο νους σου στο κακόοοο
    Στον Πειραιά μεγάλωσα κοντά στην Τρούμπα... και τώρα μένω πάνω από την Μαρίνα Ζέας!
    Την άλλη ξέρεις εσύ...
    Υπόθετα δεν θέλω μάνα μου!
    Τη Τένια καλύτερα που είναι και ευγενικιάααααα
    Φίλησε μου την Αθηνά και σ'εσένα την ευχή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μα να μη βρίσκεται κανείς να βάλει το υπόθετο στην Τατιάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανδρέας Π. Φάληρο18 Νοεμβρίου, 2011 09:19

    Καλέ Μαρινάκι ότι είσαι χαροκαμένη το κατάλαβα το γιατί και το πώς δεν έχω καταλάβει. Δε κάνεις μια μετάφραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Μαρινάκι Ζέας

    Εξαιρετική η ανάρτηση. Προχθές είδα όνειρο την Δημουλά με τον Bowie, άντε βγάλε άκρη τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητή Μαρίνα,
    Θα ήθελα να μου πεις πού μπορώ να προμηθευτώ αυτά τα υπόθετα. Χριστούγεννα έρχονται, είναι καλό δώρο για μερικούς.
    Κάτι σε αντικομπλεξικό σου βρίσκεται;
    Ευχαριστώ και σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ασε πουχα ένα τεκνό θεοκαλιαρντος ήτανε βέβαια ο κακομοίρης και δούλευε λαναρατζής μα ήταν καλιαρντοκαψούρης και γυρομπούκης κι είχε και μια… Μη το θυμάμαι τώρα γιατί με πιάνει τρέμουλο. Μα ένα λιόγερμα παει να περάσει την Αχαρνων απέναντι και τον πατησε το ηλεκτροποπιλόμπουσο.

    Σε αυτό το κομμάτι μόνο η ελληνική γλώσσα σηκώνει τα χέρια (και τα πόδια μη σου πω) ψηλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βλέπω κώλος και βρακί έχεις γίνει με τον the elf at bay για να του τα λες όλα. Τα ξέρει αυτά η αρτίστα του βωβού ή θα έχουμε δράματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @dmpoumpa
    Μπούμπα μου!
    Πως είσαι παλικάρι μου;
    Τι κάνεις;
    Όλα καλά;
    Γιατί βρε κουτό παιδί έχεις πάρει σβάρνα τα βλογς και γυρίζεις σαν την άδικη κατάρα και ρωτάς δεξιά κι αριστερά τι είναι το σουμπλιμέ;
    Θα σε μαλώσω!
    Αφού έχεις εμένα βρε καλό μου!
    Γιατί δεν με ρώταγες απ' ευθείας να ξεμπερδεύεις;
    Δεν πιστεύω να πέρασε, έστω και για μια στιγμή, από το μυαλουδάκι σου ότι δεν θα σου απαντούσα!
    Μπούμπα μου, αγόρι μου, αν με ρώταγες, αμέσως θα σου έλυνα την απορία...
    Μπούμπα μου εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. να πηγαίνεις για ύπνο πιο νωρίς το βράδυ για να μην προλαβαίνει η πείνα να σε πιάσει. και άμα κοιμάσαι, δε θα σηκωθείς για φαΐ

    όσο για τις ειδήσεις, μόνη σου τα θες, μόνη σου ταπαθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.youtube.com/watch?v=0KRufmwrt6U

    μαρίνα σιγά σιγά περνάς στη διάσταση του ποιητή...
    και να ξέρεις οτι κανένας δεν μπορεί πια να σε συμβουλέψει. Ένας μονόδρομος είναι, η αναζήτηση της αιτίας γι' αυτά που γράφεις.
    Και μετά γεννάς το Είναι σου ,απλά, βαρύ φορτίο της μνήμης σου.
    νά 'σαι πάντα καλά
    Υ.Γ το τραγουδάκι είναι για το ξεκάρφωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητη Ζεας διασκεδασα(εσταναχωρηθη λίγο με το τεκνακι ειναι η αληθεια) αρκετα με την αναρτηση σας και προσπαθωντας να βρω τι αλλο μπορει να ειναι το σουμπλιμε ξεσπασα στους βοηθους μου(οι οποιοι τα μπεναβουν τα καλιαρντα)γιατι οι τρισαθλιοι περαν του οτι ειναι στουρναρια και ξυλα απελεκητα δεν ξεραν τι σημαινει!!!

    Εγω το βραδυ δε τρωω γτ τρωω ολη την υπολοιπη μερα οποτε το βραδυ σα τα μηρυκαστικα χωνευω.
    Στην τελευταια σας παραγραφο τρομαξα μοναχα λιγο γιατι νομισα οτι μιλουσε η μαμα μου μεσα απο σας!!!
    Περιμενω εναγωνιως να μαθω τι εστι σουμπλιμε και κατοπιν να δω αν ειναι μεσα στο γνωστικο μου πεδιο.

    Υ.γ.Αυτα τα τα αντικομπλεξικα υποθετα ξερουμε ποιος τα φερνει;Να τον παραγγειλουμε δυο καραβιες να εχουμε γιατι περα απο την εορταστικη περιοδο ειναι εξαιρετικα χρησιμο δωρο για ολο το ετος!(μη σας πω οτι καποιοι πρεπει να τρεφονται αποκλειστικα με αυτα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αθηνά τι να σου πω! Διάβασα όλη αυτή την εισαγωγή με χαρά και πάνω που νόμιζα ότι θα μου έλεγες τι είναι το σουμπλιμέ με άφησες πάλι στα κρύα του λουτρού.
    Είπα κι εγώ τέτοια καλοσύνη ξαφνικά για ποιο λόγο;
    Δεν πειράζει όμως κάποιος θα βρεθεί να μου πει τι είναι...
    Δεν χάνω τις ελπίδες μου!
    Δεν υποχωρώ αν δεν δικαιωθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλα μου παιδια μη μου το κόβεται στην μέση...

    τι ειναι σουμπλιμε... αν τρωγεται θεα μαρινα βαλε και συνταγή ... σαν το πιλαφι...χαχαχαχαχαχα..

    Αθηνούλα οπως και ο μπουμπα λεω και γω θα δω την λυση...χαχαχαχαχα.. το εκοψες ομως...

    τα καλιαρντα... που θα τα μαθω?..χαχαχαχαχαχ... να τα σπρεχάρω και εγω ενα χερακι..

    σας φιλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @dmpoumpa
    Θα σου πρότεινα να αφήσεις κατά μέρος τα παλαιικά συνθήματα του κκε.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον θα σου δυσχεράνουν την θέση παρά θα στην ωφελήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Γιαγιά Αντιγόνη
    Παραλαμβάνω μόνη μου το φιλί που έστειλες γιατί αν περιμένω να μου το μεταφέρει η Ζέας ζήτω που καήκαμε!
    Το πρωί το είδαμε το μήνυμα αλλά μετά την εκπομπή.
    Σε φιλούμε και σ' ευχαριστούμε!


    @evi_athanasiou
    Υπομονή. Που ξέρεις, μπορεί να πάθω καμιά κρίση καλοσύνης (που δεν το βλέπω για σήμερα...) και να σας πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @high fidelity
    Αχ βρε high fidelity...
    Δεν έπρεπε να το πεις...
    Με απογοήτευσες.
    Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Αθηνά
    Σαββατοκύριακο έρχεται.Μη μας πάθει και τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και βέβαια έχουμε κοιμηθεί χωρίς φαί!Σε περίοδο μεγάλων και δύσκολων ερώτων!Χορτάτοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση,χωρίς πλαστικές ψευδαισθήσεις και επεμβάσεις στην προσωπικότητα, ατόφιοι και ακέραιοι!
    Αυθεντικότητα VS Αυτοπεποίθηση.
    Λυπάμαι τα προαναφερθέντα Κορίτσια, αγωνιώ για τις μελλοντική ευτυχία τους τη στριμωγμένη σε ανανεωτικά lifting, για την υπέρμετρη αυτοπεποίθησή τους, για την διαρκή αγωνία τους στη γραμμή του τηλεοπτικού αγώνα...Στην υγειά μας!

    Φένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. litsa καλά τα λες κανένα κερατά το κέρατο μου μέσα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πιπεράτε δε τόχα σκεφτεί έτσι βρε λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιαγιά Αντιγόνη επιτέλους κι ενας άνθρωπος που μεκαταλαβαίνει εδώ πέρα εκτός βεβαια απ τη κατέ και τον motsopd. Ωραία είσαι εκει που μένεις εγώ μενω στο Κουκάκι καλά είναι δε λέω μα δίπλα στη θάλασα είναι καλύτερα. Δε θες καμιά ψυχολόγα εσυ είσαι η πιο σωστή!!!!!!!!!! Φχαριστώ που ήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. alter ego μάλλον το βάζουν στον άντρα της θεε μου σχώρα με…



    Ανδρέας Π. Φάληρο ποσο σ’ αρέσει να με πειράζεις. Αφού όλα τα κατάλαβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. the elf at bay ΜΟΥ τώρα το λες αλήθεια ότι σ άρεσε για είναι που μ αγαπάς και δε θες να με πικράνεις; Αφού δεν είδες το Μητσοτάκη τιποτα να μη σε σκιάζει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Koueen αν τα θες για δωρο να σου πω γιατί εσυ ανάγκη δεν τα έχεις. Τωρα από τα άλλα όσα υπόθετα και να βάλει κανείς τα κόμπλεξ δε φεύγουνε έτσι.Αμα ο ανθρωπος είναι κομλεξικός γάμηστα δεν έχει γιατριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δημήτρη Τερζή δεν ξέρω χρυσέ εγώ από επιστήμες αγράμματη είμαι μόνο από επιστημονες ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. zouzou τώρα θα σούλεγα τι να πάει να κάνει η αρτίστα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ria δεν ξέρω πως μπλεκω και δε με πιάνει ύπνος νωρίς μα θα το δοκιμάσω. Φχαριστώ δια συμβουλή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. mitsopd Φχαριστώ συνάδελφε μου για το καλό λόγο. Όχι ότι τα κατάλαβα όλα αλλά φχαριστώ. Εμένα μ αρέσει πιο καλά η Μαρίνα των βράχων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Evil Chef μα τι πάθατε όλοι σας και μου γυρεύεται τέτοια υπόθετα; Επιδιμία έπεσε; Ε λοιπόν σε σένα θα το πω σουμπλιμέ είναι η σούπα. Όλα τα είδη και χορτόσουπα και κοτόσουπα και όλα. Στόπα γιατί σε πάω πολύ εσενα μάγειρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. evi_athanasiou μεγιά το όνομα και άμα εχω κέφι καμιά μέρα θα στη πω τη συνταγή του σουμπλιμέ ( σούπα) αν και το παιδί από πάνω που είναι μάγειρας θα κατέχει καλυτερες συνταγές!!!!!!!!! Φχαριστώ που ηρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝΤΡΕΑ ΤΣΙΑΚΟ εγώ μπορεί να έσκισα μα εσύ έλαμψες τον τόπο με την ομορφάδα σου μόλις ήρθες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμη Φένια καλύτερα να μη πιάσουμε την κουβέντα για τους δύσκολούς τους έρωτες για θα στενοχορηθώ. Κατά τα άλλα στην υγειά μας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. εχω βαλει λυτους και δεμενους να μαθουν για το σουμπλιμε,εχω αναστατωσει το συμπαν....
    και ω τι βλεπω εγιναν τα αποκαλυπτηρια....
    παω να παρω τα τηλεφωνα μου να τους πω να μην ψαχνουν αλλο!!!!!
    φιλι μεγαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πωπω κρέμασε το παράθυρο καλέ!
    Ηρθα να ρωτήξω που και πότε εκπέμπεις μαρή? Ελα να με το πεις στ'αυτή αν ειναι και ντρέπεσαι! Ανατολικό πιάνει στη σαλονίκη? Εχει e-radio ααα να με στείλεις λινκ αμα εχει να το πατώ να με βγάζει ντουγρού σε σένα! Δε βγάζω άκρη σε αυτά τα site τα τραγουδιστικά με τα τόσα αναδυώμενα και τις διαφημίσεις! Νταξ? Περιμένω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. christina λύσιαξες κι εσυ να μάθεις τι κατάλαβες ηθελα νάξερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Georgina Kassavetes έχω κοινό η πουτάνα. Τι να πω; Εγώ δεν βγαίνω στα ραδιοφωνα μα μάλλον ενοείς την Αθηνά. Θα σου πει αυτή όταν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ Μαρίνα Ζέας
    να μαθαινω σιγα σιγα..δεν μπορει η γραμματεας που κραταει τις σημειωσεις της Μαρινας να μην ξερει τα βασικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μαργαρίτα Γκωτιέ19 Νοεμβρίου, 2011 01:56

    Μακριά από τις τούρτες. Θα γίνεις σαν τη κατέ που δεν της χωράει η καλή της μπλούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλή μου Μαρίνα Ζεας! Να με συμπαθάς! Αμα δεν ήμανε ανυπόμονη μαναμ δε θα ήμανε χοντρή! Δε θα το επαναληψω μάναμ! Αμα πάρεις κανένα κιλάκι να 'ρθεις να στο χάσω στο μισό χρόνο! happy blogging μανίτσαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γιατί η Αθηνά και ο Mahler76 κακολογούν την Τάτι μου; Θα τους θυμώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μια χαρά γράφεις μωρή, δεν είμαι μουσαντογλείφτης εγώ, άντε κι σε λίγο καιρό σε βλέπω στη ζαλίστρα να μιλάς για τα άρθρα σου κι να καζεϊνιάζουν τα κάδρα με τη δόξα σου. Άσχετο: Βρήκα καλιαρντο-μολ στο πεζοδρόμιο κι έκανα ένα καθάρισμα, κατέβα το μεσημέρι να πιούμε καφεδάκι, είμαι ψαμός ο δόλιος με έναν χιονή απ' το Βαρθολομιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τη θυμάμαι εκείνη την εκπομπή με τη Τζένη. Αλήθεια τι απέγινε η Τζένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σιγά μην τα θέλω για μένα βρε Μαρίνα! Καιρό τώρα ήθελα να πάρω ένα δώρο στην αφεντικιά μου (ξέρεις τι τραβάμε εμείς οι έξυπνες ΚΑΙ όμορφες υπάρξεις στις εταιρίες;)

    Καλό ΣΚ σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ♡°
    º✿
    º° ♥✿
    Olá, amiga!
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil

    ❣✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλέ θεϊκά περνάτε εδώ! Μπράβο κυρία Μαρίνα Ζέας. Πολύ ωραίο κείμενο. Απολαυστικό και έξω από τα δόντια.
    Φώντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. νυχτερινές εξορμήσεις στο ψυγείο!

    μου αρέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @Magia da Inês
    Olá querida Magia da Inês!
    E você pode ter um bom fim de semana Beijos da Grécia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μαργαρίτα Γκωτιέ πλάκα πλάκα πάρέα με τη Georgina Kassavetes τα κατάφερε η κατέ και την εβαλε τη καλή τη μπλουζα στο γάμο μούπε στο τηλέφονο!!!

    Pano έγραψα πάλι η θεά έγραψα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Georgina Kassavetes δεν ανυσηχώ εδώ έκανες την Αθηνά να χάσει και να της μπει η μπλούζα η καλή. Αλλά εμενα το σκαρί μου είναι νάμαι ξερακιανή η δυστηχη. Κοκάλω με λέει η κατέ.


    olga pieridi να τους θυμώσεις έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. the elf at bay ΜΟΥ
    Απαπα τη ζαλίστρα την αφήνω για τη κατέ. Αυτό μου έλειπε να καταντησω σαν κι αυτή. Όλες ίσα κι όμοια; Θα ρχόμανε μαρή ν αβέλουμε κουσούμια αλλά μουχει σωθεί ο μπερντές και λέω να βγω λίγο στο καλντερίμι της χαράς μπας και βγάλω τίποτα σημερα που είναι Σαβατόβραδο.....


    niki ηΤζένη μετά από τη Τατιάνα πήγε κι άνοιξε μπουρδέλο στα Χανιά κι υστερα πήγε στη Σειτήα κι ανοιξε καφετέρια λάουντς αλλά ήρθε και χόντρυνε από το καθισιό κι έκανε δίαιτα και μετά έκλεισε τη καφετέρια λάουντς και γυρίσε στη Ρόδο και ξανάνοιξε το μπουρδέλο που είχε παλιά εκεί. Μέχρις εκεί ξέρω. Τελευταία χαθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Koueen αμ δε το ξέρω λες. Από παλιά γιατι τώρα δουλεύω μόνη μου κι εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αντε καλό Σαβατοκύριακο!




    Magia da Inês τώρα τι να σου πω που δε ξέρω τι μου λες και δε ξερω και σε τι γλωσα μου μιλάς αλλά σου έχει πει κάτι η Αθηνά κι ετσι είμαστε εντάξει νομιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμε Φώντα δεν εχω παράπονο κανένα ωραία περνάμε και μ αγαπάει όλος ο κόσμος εδώ και η αρτίστα όταν έχει τις καλές της μια φορά το χρόνο.


    Dark13Sun αμα θες να έρχεσαι να τις κάνουμε παρέα τις επιδρομές και στα ψυγεία και στα ζαχαροπλαστία γιατι είμαι και γλυκαντζού!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τι να τους κάνεις τους ψυχοθεραπευτές εσύ Μαρινάκι μου; Εσύ είσαι από μόνη σου ψυχοθεραπεία για όλους μας! Μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Aστέρη Αντώνογλου είσαι ένας κόλακας πρώτης γραμης!!!!!!! Φχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.