Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τεκνοσκριβού...

...από την Μαρίνα Ζέας


Προς τους μελλοντικούς αναγνώστες μου!!!
Δέχομαι καθε μέρα πολλές πιέσεις απο τους χιλιάδες αναγνώστες του ola de palabras και πιο πολύ από την Αθηνά για να κάνω δικό μου μπλοκ. Αυτό αποκλείεται. Γιατί εγώ γραμματιζουμενη δεν είμαι, ορθογραφία δεν ξέρω καλή, από συντακτικό άστα να πάν στο διάολο, ξεχνάω να βάλω ΄τονους και πιο πολύ απ όλα βαριέμαι αφόρητα. Οπότε μπλοκ δικό μου δεν θα δείτε ούτε στην άλλη ζωή σας. Όμως αποφασισα να συνεργαστω με την Αθηνά. Όχι για άλλο λογο αλλα με απειλεί πως θα βγάλει τα άπλυτα μου στη φόρα. Εγώ βρίζω πολύ της λέω, δεν πειράζει μου λέει η κατέ βρίζε όσο θες. Έτσι δέχτηκα να κάνω καμιά ανάρτηση μια φορα το μηνα, γιατί δεν είναι και για χόρταση οι λέξεις μου. Ετσι κι αλλιώς που με χάνεις που με βρίσκεις εδώ μέσα βολοδέρνω όλη μερα το συνίθησα το περιβάλλον λέω δε γαμιέται κομάτια να γίνει θα συνεργαστώ. Ετσι θα ικανοποιήσω και τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες που μου ζητάνε να γράφω διάφορα και την κατέ. Είπα στην Αθηνά να της στέλνω αραιά και που τίποτα αράδες με τον όρο να τα διορθώνει και να βάζει τους τόνους και τα κόματα για να μη γίνω ρεζιλι.  Αυτή μου είπε να μου δώσει κατι κοδικούς να τα βάζω λέει μόνη μου αλλά εγώ αυτά με τους κοδικούς τα φοβάμαι. Δεν ξέρω που μπορεί να με μπλεξει αυτή η αρτίστα του βωβού. Μετα μου έλεγε και κάτι ακαταλαβιστικα για μια πρόσκληση να μου κάνει μη με μπερδεύεις της είπα θα τα στελνω και βάζετα εσύ. Σιγά μην καθομαι να ψάχνω και τι φωτογραφίες θα βάλω. Ας ψάχνει αυτή. Βέβαια εδώ που τα γράφω αυτά αμα εινα λαθος κανουν κοκκινη γραμμή από κάτω αλλά βαριέμαι να τα διορθώνω. Η Αθηνά μου είπε να μη μου τα διορθώνει γιατι θα χάσουν την αφθεντικότητα  τους. Μαλακιες!!! Το λέει γιατι δε θα γινει αυτή ρεζίλι. Εγώ θα γίνω αλλά χέστηκα κιόλας. Καταλάβατε; Το πρόβλημα είναι για τι πράματα να γράφω. Άμα έχετε προτιμήσεις να βάζετε παραγγελιές στα σχολια και αν έχω ορεξη να ασχοληθω θα το κάνω. Αλλιώς εμένα ότι μου κατέβει θα γράφω. Α ναι μου είπε ότι άμα σχολιάζεται στα γραφτά μου ότι πρέπει εγώ να απαντάω.  Εγώ δεν έχω πρόβλημα γιατί είμαι και κοινωνικός τύπος και καλοσυνάτη (όχι σαν αυτή) και θα το κάνω. Στο μεταξύ της είπα να μου κάνει κατι σαν παρουσίαση όπως είχε κάνει με τον mitsopd και τις ΞΙΝΕΣ του αλλά η Αθηνά μου είπε να κάτσω και να το φτιαξω μόνη μου. Η ΣΚΥΛΑ!!! Γι αυτό τώρα κάθομαι σαν το μαλάκα και τα γραφω όλα αυτά. Για να αυτοπαρουσιαστω! Από την άλλη όταν της είπα ότι θελω να βαζει αποκλειστικα φωτογραφίες της Diane Arbus στα γραφτά μου αυτή δεν έφερε καμια αντιρηση. Ωρες ώρες δεν την καταλαβαίνω την Αθηνά, με ξαφνιάζει. Και μια που τόφερε η κουβέντα εμένα μου αρέσει αυτή η φωτογραφος η Arbus επειδή φωτογράφιζε αλλοκοτους ανθρώπους  και επειδη και γω αλλόκοτη είμαι γιαυτό και μ αρέσει. Τεσπα. Δεν εχω να προσθέσω κάτι άλλο προς το παρον. Μόνο να ευχαριστίσω τους εκατονταδες χιλιάδες αναγνώστες μου: Σας ευχαριστώ θερμώς!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Πάω τώρα γιατί έχω να πλάσω και κατι κεφτέδες.

70 σχόλια:

  1. Για αρχή μια χαρά είναι!
    Στην επόμενη ανάρτηση μάλιστα θα ήθελα να γράψεις την συνταγή για τους κεφτέδες!!!!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρινάκι, καλώς ήλθες στην ομάδα του ola de palabras!
    Kαλό κουράγιο!

    ΥΓ. Ναι, ξέρω, εμένα και τον mitsopd, δύο άτομα μόνο, δεν μας λες και ομάδα αλλά δεν θα το κάνουμε και θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε ρε παιδιά; Τι έκπληξη ήταν αυτή; Μπράβο Μαρίνα!!! Πολύ χαίρομαι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον antinetrino. Ευχαριστ΄ω πάρα πολύ. Έχω τρακ. Αλλά έτσι είναι όλοι οι μεγάλοι καλιτεχνες στην πρεμι΄ερα εχουν τρακ. Και συνταγή θα σου βαλω και αν χρειαστεί τους τηγανίζω κιολα και στους στέλνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τη Αθηνά.Ευχαριστώ μαρή. Α να χαθεις συγκινήθηκα τώρα. Το ξερω που θα χρειαστώ κουράγιο εδώ μέσα που μ εριξε η μοίρα. Τζάσε τώρα εσύ για να το παίξω οικοδέσποινα εγώ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον dmpoumpa. Είδες μαρή Μπούμπα μεγαλεία; Αλλα έχω πάρα πολύ τρακ ρε παιδί μου. η κατέ πως τα καταφερνρι με τις απαντήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τους υπόλοιπους που θα σχολιάσουν από δω και μπρος.
    Θα απαντήσω αύριο μολις ξυπνήσω. Τώρα δεν προλαβαινω. Οι κεφτέδες που λεγαμε. Καταλάβατε; Καλά θα περάσω και μόλις τελειώσω με το τηγάνι. Θα δούμε. αλλιώς αύριο. Ξυπνάω αργά. Γιατί έχω και τρακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι εύχονται; Σιδεροκέφαλη; Καλή αρχή Μαρίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..."ορθογραφία δεν ξέρω καλή, από συντακτικό άστα να πάν στο διάολο, ξεχνάω να βάλω ΄τονους και πιο πολύ απ όλα βαριέμαι αφόρητα"

    ...Τωρα αυτό εγώ γιατι νομίζω ότι το γραψες για μένα...? :)
    Καλή αρχή βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Μαρίνα. Μη μασάς με τα ορθογραφικά. Εδώ ο Μποστ το ανορθόγραφο το είχε κάνει τέχνη. Μόνο πες στην Αθηνά να σου κόβει παραγράφους για να το διαβάζουμε πιο εύκολα. Μόνο αυτό. Όλα τα άλλα είναι τέλεια! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγελική Παπαγιάννη16 Σεπτεμβρίου, 2011 04:09

    καλή αρχή Μαρίνα! Αθηνά καλώς τα δέχτηκες!

    κεφτεδάκια ε? Αν θέλετε ντομαλμαδάκια έχω συνταγή σπέσιαλ! τύφλα να χουν της Μαρίκας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Μαρίνα Ζέας, να είσθε σίγουρη ότι θα είμαι ένας από τους φανατικούς εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες σας. Δηλώνω από τώρα θαυμαστής σας. Πολύ καλά έκανε η "κατέ", όπως πολύ γλυκά την αποκαλείτε, και σας άφησε να παρουσιαστείτε μόνη σας. Είστε μοναδική! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλώς ήρθες Μαρίνα Ζέας στο βλογ της Αθηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζέας Θεά!!!!!! Καλή αρχή αλλά το σκέφτηκες καλά; Πως θα την αντέξεις την αρτίστα του βωβού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαρή Μαρινάκι καλή αρχή! Εύχομαι μην τη πάθεις σαν κι εμένα που μια ξινή αδερφή με ξεμπρόστιασε τότε, remember?

    Τι τραβάμε κι εμείς οι άντουλες! Αν πας καλά -που θα πας- θα σε πάρω βόλτα στην Ασπρόκωλη παρέα με τον ασούξη τον mitsopd κι την διπλομιλιονάρω την Αθηνά, αχ Μαρινάκι μου πολύ χάρηκα μωρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ευγε, καλώς όρισες, πολύ καλή αρχή
    πρώτα μαντινάδα και μετά ο πεζός λόγος ,που εύχομαι στη πορεία σου να βγάλει ξυράφια για να αναστατώσει την ηθική των ανθρωπάκων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπράβο μπράβο μπράβο!
    φοβερή παρέα, άπαιχτο team!
    άμα σου πω ότι είχα όλο το καλοκαίρι τη φωτογραφία σου Μαρίνα στον υπολογιστή μου, στην επιφάνεια εργασία, θα το πιστέψεις;
    από παρουσίαση, έσκισες!
    τυχερή η Αθηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Io
    Σας ευχαριστώ πολύ. Και σε σας εύχομαι τα καλύτερα. Υγεία πανω απ όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς τον Πιπεράτο
    Γειά σου καρντάσι. Δε τόγραψα για σένα αλλά ταιριάζουμε μου φαίνετε! Καλά νάμαστε και να κανουμε λάθη. Έτσι είναι η ζωή Σ ευχαριστώ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς την olga pieridi
    Ευχαριστώ. Εδώ δεμ εχω μασήσει με άλλα κι αλλα εδώ θα κολοσω;. Η Ζέας δεν καταλαβαίνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς την Αγελική Παπαγιάννη
    Ποιανής Μαρίκας μαρή; Του ακατανόμαστου; Σίγουρα τα δικά σου είναι πιο ωραία. Φχαριστώ Αγγελική Παπαγιάννη (η κατέ μ εχει ορμηνέψει να γράφω ολόκληρο το ονομα σου το γιατί δεν το ξέρω αλλά αφού έτσι λέει έτσι κάνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς τον Γιώργο Βλαστό

    Να δεις που θα σε συμπαθησω εσένα μαρή καθαρευουσιάνα!!!!!!
    Ευγενικιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς τον ΑΝΤΡΕΑ ΤΣΙΑΚΟ
    Τι ομορφιά ειν αυτή καλέ; Τι γκούρμπαντος είσαι συ παιδί μου; Αμαν κολάστηκα πρωινιάτικα. Φχαριστώ δι ευχάς!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς την Zouzou
    Μη πω τίποτα τώρα….. εδώ την αντέχουν άλλοι κι άλλοι. Και μετα αν δε μ αρέσει ντύνομαι και φεύγω μη νομισεις. Φχαριστώ δι ευχάς!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς τον the elf at bay ΜΟΥ.
    Φχαριστώ δι ευχάς the elf at bay ΜΟΥ!!!!!!!!! Μαζί σου στην Τουριστόφακα δεν έχω πιο καλό. Κρατάμε τον mitsopd και πετάμε την αρτίστα να παει να βρει το Μιμίκο και τη Μαίρη μπας και ησυχάσουμε την τύχη μου μέσα. Γκοντοκόντρα θα γίνει. Πως δεν το remember μαρή το σύστριγγλο πουχε γίνει με την αγαθόκλα την υστερικιά. Ξεχνιούνται τέτοιες ομορφιές; Μακάρι μη μου τυχει γιατι έχω και τρακ.
    Με συγκινησες πολύ με το ποίημα. Δάκρυσα σου λέω. Δεν θα το ξεχασω όσο ζω. Θα πω της Αθηνάς να το βάλει στα ενθύμια μαζί με τα δικά της γιατί που να το φυλάξω εγώ; Φοβαμαι και τους κλέπτας βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς τον συνάδελφο mitsopd.
    Ξυράφια. Ε ναι μη κατεβω κι αξύριστη στο καλντερίμι της χαράς. Φχαριστώ δι ευχάς!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Summertime Blues.
    Φχαριστώ δι ευχάς. Αλήθεια είναι ότι και ωραία φωτογραφία έχω και τα μπικουτι μου πάνε και αβέλω μπουτ μπον γενικώς. Καλέ να σε βλέπουμε για τι είστε και ευγενικιά εσείς. μη νομιζεις όλα τα παρατηρώ εγώ. Μμμμμμμ τι θες και την αναφέρεις τώρα την Αθηνά καλά δεν περνάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς την Αθηνά
    Είδες μαρή ακόμα δεν άρχισα και μου αφιερόνουν κι αναρτήσεις. Που να σκάσεις.... και για να σοβαρευτώ που δεν το θέλω αλλά χρειάζεται που και που και να σου πω ότι είναι πολύ ωραίο αυτό που γίνεται εδώ μέσα και σ ευχαριστώ για την αποδοχή και για όλα. Και το κάνω από δω δημόσια για να το μάθουν όλος ο κόσμος το πόσο ακομπλεξάριστη είσαι και τι ψυχάρα που είσαι. Δε θα πω άλλα ο νοον νοήτω που λέει και κάποιος. Μόνο πόσο τυχερή είμαι που σε γνω΄ρισα και μου δείχνεις δρόμους που δεν θα τους περπάταγα ποτέ από μόνη μου. Ας το διάλο συγκινίθηκα πάλι.... Ναι ναι και αρτίστα του βωβού είσαι χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το έχω διαβάσει 5 φορές ως τώρα και ακόμα να το χορτάσω. Θα διαφωνήσω με την olga pieridi. Δεν χρειάζονται ούτε παράγραφοι ούτε τίποτα. Είναι χειμαρρώδες και θεϊκό. Όπως θα το περίμενε κανείς από μια θεά σαν κι εσένα!!!!!! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Μαρίνα Ζέας
    Ναι, καλά, υπερβολική όπως πάντα... Μια ζωή drama queen...
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπράβο Μαρινάκι! Έτσι να συνεχίσεις! Να τα λες όπως σου αρέσει! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανδρέας Π. Φάληρο16 Σεπτεμβρίου, 2011 23:04

    Τι βλέπω; Στην ομάδα και το Μαρινάκι; Αυτά είναι τα ευχάριστα! Καλή αρχή Μαρίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαρινάκι μου..

    καλη αρχήηηηηηηηηηηηη..

    μια μεριδουλα κεφτεδάκια?..ετσι για το καλως σε βρήκαμε?..:))

    καλο βραδυ σε ολους..φιλακιααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καλη αρχη μαρινα...ηθελα πολυ να διαβασω αναρτηση σου...εχει ενα μαγικο τροπο η αθηνα να σε περπαταει σε μονοπατια ομορφα...σκεφτομαι να γραφω σε μπλοκακι τις ατακαρες που μου εχει πει κατα καιρους!!!!καλη αρχη και παλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς τον Paezano
    Αντε καλέ τα παραλες. Δηλαδή πες κι άλλα. Φχαριστώ δι ευχάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς την Koueen
    Φχαριστώ δι ευχάς! Μου είσαι πολύ συμπαθιτικιά εσύ γιατί όσο να κάνεις η κορώνα στο κεφάλι δίνει αλλο αέρα στη γυναίκα……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς τον ξένο
    Ευχαριστώ ξένε μην μείνουμε και εντελώς ξένοι όμως…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς τον iLiA
    Αμ θα συνεχίσω Ηλία μου. Αν νομίζει η Αθηνά ότι θα με ξεφορτωθεί γρήγορα γελιέτε!!!!!! Καλό σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς τον Ανδρέα Π. Φάληρο
    Ευτυχώς δεν γράφεις και τη διευθυνση και τον ταχυδρομικό κόδικα και γράφεις μόνο το Π. Φάληρο. Αλλά δε με γελάς εμένα κάποιο συνθιματικό παίζει εδώ με τη αρτίστα του βωβού. Ε τώρα όπως λέει κι η Αθηνά δεν είναι και ομάδα δυό άτομα αυτές και μια εγώ τρία. Φχαριστώ δι επαίνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς την σ αγαπω
    Μία κεφτέδες με σάλτσα στο πλάι και πατάτες τηγανιτές για την σ αγαπω γιατί την αγαπώ την σ αγαπώ!!!!!!! Γράφεις κι εσύ αλλά κι εγώ άμα εχω κέφια παπαδες κάνω δεν κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς την christina
    Εσένα θα σε κάνω επίσημη πρώτη κυρία των τιμών. Θα κρατάς και τις ατάκες και όλα τα χρειαζούμενα για την αυτοβιογραφια μου . Φχαριστώ δι ευχάς.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς όλους του παραπάνω και αυτούς που μπορει να έρθουν.
    Μου φαίνετε πως την πάτησα. Μ έβαλε η κατέ να γράψω και να απαντάω κι έχει φυγει τριημερο για ξωτικά νησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μάλλον την πάτησες Μαρίνα γιατί πουθενά δεν φαίνεται η Αθηνά. Αλλά και μόνη σου τα καταφέρνεις τέλεια! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μαργαρίτα Γκωτιέ17 Σεπτεμβρίου, 2011 10:48

    Καλημέρα Μαρίνα και καλή αρχή. Από δω και μπρος μπορείς να με θεωρείς μία από τις εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστριες σου. Συμφωνώ με τον Αστέρη. Την πάτησες, σου την έκανε η Αθηνά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σε αγαπω ήδη!!!!! Περιμενω τις λεξεις σου εστω και ανωρθωγραφες...

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αθηνααααααααααααα

    Να ετοιμασω ερωτησεις για το Δεκα πλην Ενα;

    θα μας κανεις τη τιμη;;;

    http://deka-plin-ena.blogspot.com/

    ριξε μια ματια να δεις τι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. η καλυτερη μου μαρινακι μου θα ειναι αυτο!!!σας ευχαριστω ιδιαιατερως δια τας τιμας που μου απενηματε!!!!τωρα αν ασκοτωσα ορθογραφικα το απενηματε δεν με απασχολει!!!!

    την αθηνα την φανταζομαι μπροστα απο το λαπτοπι να διαβαζει τους διαλογους και να ευχαριστιεται τα μαλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @Coula
    Α, μα φυσικά και ξέρω τι είναι το Δέκα πλην Ένα!
    Ευχαριστώ για την πρόταση και είναι δική μου η τιμή που μου προτείνεις κάτι τέτοιο. Να σου απαντήσω σε ότι θέλεις. Βέβαια ντρέπομαι, παρ' όλα αυτά θα ήθελα να το δοκιμάσω. Στείλε κατατοπιστικό μέηλ στο oladepalabras@ymail.com
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @Μαρίνα Ζέας
    Ναι, θα ήθελες πολύ να είμαι σε εξωτικό νησί και να σε αφήσω χωρίς επιτήρηση να μου το κάνεις καφέ - Σαντάν εδώ μέσα, αλλά τη χάρη δεν θα σου την κάνω. Εδώ είμαι και σε παρακολουθώ. Στενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @christina
    Χμ, πόσο πολύ με ξέρεις μικρή Χριστίνα. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @Αθηνα
    μεχρι και το γελιο σου ακουω!!!!!ιχιχιχιχχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μαρίνα αγάπησα σε!

    Τη συντα γή για τσι κεφτέδοι θέλω..
    γέρασα πανάθεμα την κεφάλα μου και τσι ξέχασα!!!

    Φιλώ σε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. H Kούλα μόνο από άλλους δέχεται ανορθόγραφες λέξεις, εμένα με κράζει!!

    Μην ανησυχείς μάνα μου, όποιος σου πει τίποτα για συντακτικό/γραμματική/ορθογραφία/στρωτή γραφή πες του ότι κάνεις τέχνη και να πάει να πνιγεί. Έχω στείλει εγώ κόσμο για πνίξιμο που με βλέπεις…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όταν λέτε ότι δέχεσθε παραγγελίας εις τα σχόλια τι ακριβώς εννοείτε; Εγώ θέλω μια μπριτζόλα μοσχαρίσια γάλακτος, μία τυροκροκέτες και μία σαλάτα του σεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς τον Aστέρη Αντώνογλου
    Είμαι ταλεντάρα και τα καταφερνω. Φχαριστώ δι ευχάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς τη Μαργαρίτα Γκωτιέ
    Ευχαριστώ Μαργαρίτα Γκωτιέ. Δεν μου λες εσύ μαρή τον μόδιστρο τι τον έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς τη Coula
    Καλά κάνεις και μ αγαπας γιατί είμαι και μια θεά!!!! Μαρή Coula το «ανωρθωγραφες» τόχεις λάθος. Ανορθόγραφαις είναι το σωστό!!!!!! Χα χα χα χα χα Εκτός από θεά είμαι και μουρλοκομείο.!!!

    ΥΓ. Ναι μη χασουμε και δεν της κανουμε και συνέντευξη της ψωνάρας. Αυτά τα κουλά της κάνεις Coula και δεν θα τη συμαζεύουμε με τίποτα μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. christina
    Ασε με μαρή christina τι θες και τη μελετάς την κατέ καλά δεν είμαστε μόνες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς την Αθηνά
    Μμμμμμμμ σιγά που δεν θα απαντούσες Και δηθε μου ταχα μου σε πηραν οι ντροπες. Α μωρή αγαθόκλα. Μωρε ας ήσουν αλλού εσύ και θα στόχα κάνει μπουρδέλο μετα συνχωρήσεως το μαγαζι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς την Γιαγιά Αντιγόνη
    Ιιιιιιιιιιιιιι καλέ αν γέρασες εσύ τι να πει κι η Αθηνά. Μη κοιτάς που τα κρύβει. Κι εγώ σ αγαπώ γιαγιά Αντιγόνη. Κι εγώ σε φιλώ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς τον Αμερικλάνος
    Ότι κανω τέχνη την κάνω. Αυτό να λέγετε. Ότι κι εγώ έχω πνίξει κόσμο και κοσμάκη κι αυτό να λέγετε. Ότι μόνο εσένα κράζει η Κούλα είναι αλήθεια. Ότι το φχαριστήθηκα αυτό το σχόλιο δεν χρειάζετε να το πω. Φχαριστώ δια συμπαράσταση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κωνσταντίνος Καντακουζηνός
    Ότι θέλει η Καντακουζίνα μου!!!!!!! Μήπως όμως σου πέσει η τυροκροκέτα βαριά νυχτιάτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τώρα το διάβασα και υποκλίνομαι!

    Προτάσεις για μεταγραφή δέχεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς την Hitori Tana
    Φχαριστώ δι ευχάς!!!!!! Είσαι πολύ καλη εσύ που στραβομάρα εχουν πάθει οι γαμπροί και σ εχουν αφήσει ακόμα αστεφάνωτη. οι ηλίθιοι!
    Μωρέ γω προτάσεις δέχομαι αλλά τη φανταζεσαι την άλληνε; Με το δίκανο θα με κυνηγάει σ όλο το Κουκάκι. Μήτε να το σκεφτώ δε θέλω.Ομως ευχαριστώ και δια προτάσεις!!!!!!!!!! Με τιμάς ιδιαιτέρως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @Μαρίνα Ζεας,

    κάτι μου λεει πως θα εισαι η πρώτη συνεντευξιάζουσα στο Δέκα πλην Ένα, που δεν θα είναι blogger!

    Ή είσαι μαρή και μου το κρύβεις;

    Αντε φιλιά τρελόπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς την Coula. Καλέ Coula συγνωμη δε το ειδα προψες σήμερα μου το ειπε η Αθηνά κι ηρθα ν απαντήσω. Εγώ με τις συνεντεύξεις δεν ξέρω. Δεν είμαι για τετοια πράματα. Γιατί σημερα γράφω εδώ αυριο βαριέμαι. Και δεν έχω και μπλοκ. Ας τ αφήσουμε γι αργοτερα. Αλλά ευχαριστώ πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς τον Περσέα.Είδες σε ακουσα και έγραψα. Πως πάει το φοιτιτιλίκι; Αρχίσατε μαθήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.