Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Palabras Aire...



Όλα βαίνουν καλώς! Έχουμε μια χώρα  που σώθηκε αφού ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο και έχουμε τον  εξαγνισμό της πολιτικής ζωής του τόπου με την παραπομπή του Άκη. Και όλα αυτά άμεσα. Μόνον μέσα σε 48 ώρες!
Δεν μπορώ να καταλάβω, τι άλλο θέλετε;

Μισό, να κάνω έναν υπολογισμό. Τα παλιά τα χρόνια υπήρχαν 14 μισθοί. Μετά έγιναν 12 και κάτι ψιλά για τα ναύλα. Τώρα με το μεσοπρόθεσμο θα γίνουν 10 οι μισθοί. Με αυτό τον ρυθμό, το 2015, αντί να πληρωνόμαστε θα πληρώνουμε για να δουλεύουμε. Αλλά όπως μου είχε πει μια φορά ένας αναθεωρητής αριστερός διευθυντής μου: "Αθηνά παιδί μου, η εργασία είναι ψυχική ισορροπία. Κανονικά θα έπρεπε να μας πληρώνεις και όχι να ζητάς τη νόμιμη αύξηση…".

Φαντάζεστε τι θα γίνει στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο Στρος Καν έπεσε θύμα σκευωρίας; Το βλέπω εγώ… Θα εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας και μετά θα αναγκάσει τους Αμερικάνους να ντύσουν το άγαλμα της Ελευθερίας με στολή καμαριέρας!

Μετά το "Καλημέρα ήλιε, καλημέρα" απαγορεύτηκε για το ΠΑΣΟΚ, από τον δημιουργό του, και το "Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες". Κρίμα, διότι η αρχή του τραγουδιού, "Μόνο να γράφεις το όνομά σου και εκείνο το 'μαθες μισό" είναι λες και γράφτηκε για τους πρώτους υπουργούς της Αλλαγής.

Και γιατί, παρακαλώ, όλη αυτή η φασαρία για τον τουρισμό στη χώρα μας; Αν μετατρέψουν το κέντρο της Αθήνας σε πίστα διαδηλώσεων, δεν θα προσελκύσουν διαδηλωτές από όλο τον κόσμο; Μη σου πω  και εκπροσώπους ξένων κυβερνήσεων. Λίγο το κείμενο της τουριστικής καμπάνιας θα πρέπει να αλλάξουν σε: "Live your myth in Greece: New ruins every day!".

Δεν θα το πιστέψετε αλλά μέχρι αυτή την ώρα που γράφω τούτες τις γραμμές συζητάνε για το αν υπάρχει μηχανισμός πίσω από την αστυνομία. Και ερωτώ η αδαής: Μήπως έπρεπε να αναρωτιούνται για το αντίθετο; Αν για παράδειγμα υπάρχει αστυνομία πίσω από τον μηχανισμό;

"Τα χημικά που έπεσαν στην Αθήνα ήταν καπνογόνα από διαδηλωτές", είπε ο Παπουτσής. Να φανταστώ ότι οι χειροβομβίδες που βρέθηκαν κατά δεκάδες ήταν ξεχασμένες στο Σύνταγμα από τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Πολύ φοβάμαι ότι το επόμενο σύνθημα στο Σύνταγμα θα είναι: "Αέρααααα…".
Πως το είχε πει, να δεις, ο Τζιμάκος; Α ναι, χημεία και τέρατα

Οι διαδηλωτές να προμηθευτούν μπαλόνια, τα οποία να γεμίζουν με μπογιά, υγρή μελάνη ή κάποια παρόμοια κολλώδη, παχύρρευστη και ακίνδυνη ουσία και να στοχεύουν τις ασπίδες και τις μάσκες αερίων των ματατζήδων. Μετά από μερικά χτυπήματα, οι ματατζήδες θα έχουν δυο επιλογές: ή δε θα βλέπουν τίποτα ή θα βγάλουν τις μάσκες και θα εισπνέουν τα χημικά μαζί με τον κόσμο...

24 σχόλια:

  1. Στρος, θεέ, πάρε την ΠΑΕ!!!!!!!!!!
    Καλό;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο αγάπη μου καλά έκανες κι έβαλες εκει που λεει αφήστε το σχολιο σας αυτό που μπορούμε να ξεκατινιαζόμαστε άφοβα γιατί δεν το κάναμε τόσο καιρό!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dominique για πρωθυπουργός. Στην Ελλάδα εννοώ. Και γ*#$ας και ελεύθερος. Οι Αμερικάνοι τον έκαψαν για πρόεδρο στη Γαλλία. Είναι έτοιμος για εκδίκηση. Ας τον κάνουμε μεταγραφή λοιπόν έστω για υπουργό οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα επανελθω με αποψη... η μελανη δε θα κανει τιποτα...και δε χρειαζεται καν να ξοδευτουμε... ελαιολαδο με αλευρι... ολα τα σπιτια το εχουν και το λαδι μας ακομα ΑΑ ποιοτητα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας το λεγα δεν σας το λεγα?
    Αθωος ο Στρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα -και πιστεύω και όλο τον πολιτισμένο κόσμο- δεν με απωθεί ένας διαδηλωτής που διεκδικεί ότι πιστεύει ότι του ανήκει, αλλά η εικόνα των ΜΑΤ να ανοίγουν κεφάλια. Αυτός θα ήταν ένας λόγος για να μην επισκεφτώ μια χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να μη βάζουμε τη μπογιά ή ότι λέει ο/η Ανώνυμος σε paintball μαραφέτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανδρέας Π. Φάληρο04 Ιουλίου, 2011 10:42

    Παιδιά να μη ξεχνιόμαστε.Ο Στρος Καν έπεσε η Λαγκαρντ ανέβηκε.Ένας Στρος Καν που πηγε κόντρα στο δολάριο.Μια Λαγκαρντ που την στηριξαν οι αμερικανοί για πρόεδρο του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oυφ...quelle ανακούφιση. Το είχα γράψει παλιότερα.
    Ο κοντός του την είχε στημένη. Ρε...μπας και του είχε πηδήξει την Κάρλα ο Στρος και του τη φύλαγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λες να τα έχωσε χοντρά στην καμαριέρα για να τα γυρίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση
    αν η καμαριέρα πάθει κανένα... "ατύχημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ καλά το είπες αθηνούλα. Υπάρχει αστυνομία πίσω από τον μηχανισμό?

    Τί να πω, αυτές οι μανάδες που τα παιδιά τους γίνονται μπάτσοι, με τι πρόσωπο κυκλοφορούν έξω, που ανέθρεψαν τέτοια ανθρωποειδή. Θα πέθαινα από την ντροπή μου.

    υγ: εθνικιστής οδηγός της εθελ τελικά ο κουκουλοφόρος που κρύβανε τα ματ. Να τον πετύχαινα μόνο σε λεωφορείο, θα του κανα τον άπλυτο κώλο του λεωφορειολωρίδα ταχείας κυκλοφορίας...αλλά σιγά μην κάνει δρομολόγια, θα έχει πάρει ειδική άδεια από τον κύρο Παπουτσή, επίδομα χρυσής αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα τον είδε η λυσσασμένη στο ντους, αυτόν, τον γάλλο κούρο, και του όρμηξε!!
    Πόσα θα πληρώσουμε όλοι για την ψυχοθεραπεία..
    δράμα. Παω να βρω δεύτερη δουλειά.
    άγκρρρρ
    καλό μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Μαρίνα Ζέας

    Μμμμμμμμ, απ' αυτές είσαι που περιμένουν έγκριση για να ξεκατινιαστούν! Έλα τώρα, μαζί μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Ανώνυμος

    Ελαιόλαδο με αλεύρι; Καλή ιδέα, αλλά το ελαιόλαδο νομίζω είναι πιο ακριβό απο την λαδομπογιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @NET MAN

    Η αλήθεια να λέγεται! Σαν χθες το θυμάμαι που είχες πει να μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Γιώργος Βλαστός

    Έτσι, Βλαστέ μου, έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @zouzou

    Δεν τα ξέρω αυτά τα μαραφέτια αλλά φαντάζομαι θα κυκλοφορούν στο εμπόριο ευρέως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Ανδρέας Π. Φάληρο

    Χμ... Σωστή η σκέψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @nefelokokkugia

    Βρε λες; Πάντως η αλήθεια είναι ότι το έλεγες όταν εγώ ήμουν απόλυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @dmpoumpa

    Πάλι ερωτήσεις, Μπούμπα;


    @olga pieridi

    Ούτε εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Hitori Tana

    Α, ως μάνα είπα στο γιο μου δύο πράγματα να προσέξει στη ζωή του: Να μείνει μακρυά από ναρκωτικά και να μη γίνει ποτέ μπάτσος. Και στις δύο περιπτώσεις θα τον έδιωχνα από το σπίτι.

    ΥΓ. Μπορεί να είναι εθνικιστής ή μπορεί να είναι και αρχιπροβοκάτορας του κερατά. Όλα περνάνε από το σατανικό μου μυαλό, με τόσα που βλέπουμε να γίνονται...
    (βλέπε τον Πακιστανό με τα ξύλα στο Ζάππειο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Summertime Blues

    Μη σου πω και τρίτη δουλειά θα χρειαστείς. Γκρρόααρρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.