Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Palabras Aire...


Θεωρητικό ερώτημα. Γίνονται εκλογές και κερδίζει ο Ζάππειο 2. Και του λέει η τρόικα: Ή συνεχίζεις να ασκείς την ίδια πολιτική με τον Γιωργάκη ή δεν έχει δάνειο. Τι θα κάνει ο Αντωνάκης;
Εθνική συναίνεση;

Ο Σαμαράς μάλλον θύμωσε με τις προτροπές για συναίνεση και θυμίζει ότι «στην Ελλάδα η κοινοβουλευτική δημοκρατία παραμένει ισχυρή.» Σωστό. Ισχυρή και άφραγκη.

Εθνική συνεννόηση στη χώρα που δεν μπορεί να κάνει έναν τελικό κυπέλλου μπάσκετ με κόσμο; Καλά...

Μάλλον πρέπει να συναινέσουμε στο να φύγουν κάποιοι από τη χώρα.

Η ΕΚΤ εκτιμά ότι η αναδιάρθρωση θα είναι καταστροφική για τις ελληνικές τράπεζες. Μην τα βάλετε στο στρώμα, ούτε σε σακούλες μέσα στο καζανάκι.

O Γιούνκερ λέει ότι μία ήπια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι εφικτή. Μας το φέρνουν ήπια-ήπια...

Μας πιέζουν οι τροϊκανοί να αξιοποιήσουμε την δημόσια περιουσία. Και σε αυτό υπάρχει ομοφωνία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (καθαρά και ξάστερα).

Τρία παλικάρια του ΣΔΟΕ συνελήφθησαν για δωροδοκία. Είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα, λες ότι κάποιες αξίες αυτού του τόπου δεν αλλάζουν ποτέ.

Το Άλτερ έκανε ήδη αναδιάρθρωση του τηλεοπτικού του προγράμματος, αλλά δεν έκανε ακόμη αναδιάρθρωση του χρέους του προς τους εργαζόμενούς του.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας έγιναν τα γνωστά χαριτωμένα που μας υπενθυμίζουν ότι χαρούμενος Αθηναίος είναι αυτός που ζει στη Θεσσαλονίκη.

Ραδιενεργά απορρίμματα σε ΧΥΤΑ στη Θεσσαλονίκη. Τώρα εξηγείται από τι επηρεάζονται και ψηφίζουν Ψωμιάδη...

Επιπλέον 10% του ΟΤΕ θα διατεθεί σε επενδυτές τον Ιούνιο. Κρατήστε λεφτά στην άκρη, εν ανάγκη μην κάνετε μεγάλες διακοπές, αξίζει να πάρετε κάτι.

Το 65% των Γάλλων πιστεύει ότι ο Στρος Καν είναι θύμα σκευωρίας. Μετά και από αυτό εγώ πιστεύω ότι ο γαλλικός λαός είναι θύμα σκευωρίας.
Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ελαφρυντικό του Ντομινίκ είναι ότι τον πιστεύει η γυναίκα του. Δεν είναι και λίγο αυτό...
Εν τω μεταξύ αναζητείται επειγόντως θεωρία συνωμοσίας που να εξηγεί για ποιο λόγο οι Αμερικανοί εφαρμόζουν αυστηρά το νόμο.

Α, όλα κι όλα, στην Αμερική η Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο όλους, επώνυμους και ανώνυμους. Εκτός βέβαια αν είσαι μόνιμος κάτοικος του Γκουαντάναμο.

Όπως ακούσαμε όλοι, τελικά δεν βρέθηκαν τα επιβαρυντικά στοιχεία για τα οποία έλεγαν τα CNN, CBS και FOX τις προηγούμενες μέρες. Δεν άφησε δηλαδή ο Στρος ούτε καν λεκέ στον καναπέ του οβάλ γραφείου όπως ο πρώην πλανητάρχης Μπιλ Κλίντον.

Εννοείται ότι το σατανικό Hollywood θα κάνει ταινία με τον ξάδερφο της καμαριέρας να είναι στην ομάδα που σκότωσε τον Οσάμα, έτσι για να δέσουν σε ένα φιλμ δύο παράλληλες ιστορίες.

23 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν η επιβίωση μιας ολόκληρης χώρας να κρέμεται στην κυριολεξία από τις μικροκομματικές και προσωπικές επιδιώξεις μερικών αποτυχημένων των οποίων η προϊούσα ανικανότητα μας έχει φέρει σε αυτή την θέση; Φαύλοι, εκβράσματα του κομματισμού και άλλοι πορφυρογέννητοι χρυσοκάνθαροι διαγκωνίζονται για το ποιος θα επιφέρει την ανήκεστο βλάβη στην χώρα ..... σώζοντας την. Ζούμε την απόλυτη παρακμή γιατί το αξίζουμε. Όταν οι έσχατοι έσσονται πρώτοι, τότε τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτό το ασκέρι που διαφεντεύει τις τύχες μας δεν βρέθηκε τυχαία εκεί. Τους έχουμε επιλέξει και εισπράττουμε τα επίχειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρέας Π. Φάληρο19 Μαΐου, 2011 01:19

    Θεωρώ οτι σήμερα, είναι περισσότερο αναγκαίο να υπάρξει κοινή προσπάθεια προκειμένου να βγουμε απο τη δυσκολη θεση. Τι κάνουν όμως οι εκπροσωποι των κομματων που μιλουν εξ ονοματος μας. Φοβούμαι πως η τακτικη που ακολουθουν, υπενθυμιζουν τα λογια του Σαμψων, αν δεν κανω λαθος, που γκρεμιζοντας τις κολονες του ναου αναφωνουσε "ας πεθανω μαζι με τους αλλοθρησκους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συναίνεση δεν έχει νόημα. Για ποιο λόγο να γίναι; Έτσι για να ακούει η χαζο-Τρόικα που δεν καταλαβαίνει από πολιτική ; Και τι βγαίνει στην πράξη ; Άντε και να σου δώσω ανοχή 200 βουλευτές , σε τι αλλάζει το πρόβλημα ; Για να χουμε να λέμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πενατακόσια θέματα μαζί τα έθεσες.... χεχεχε
    λευτεριά στον αγωνιστή ΜΗ ΝΙΚ ουτε να ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ. δώστε του πίσω την σουίτα.... για ανθρωπιστικούς λόγους βρε αδερφέ!

    όσο για τη αμερικάνικη δικαιοσύνη,... εδώ θα γελάσω λίγο (τι λίγο δηλαδή, ... allegro con fuoco είναι το γέλιο)
    ένα θα σου πω μόνο
    μακάρθι - σμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος

    Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας στο εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανδρέας Π. Φάληρο

    Την θέση μου - απορία την έχω ήδη εκφράσει. "Εθνική συνεννόηση στη χώρα που δεν μπορεί να κάνει έναν τελικό κυπέλλου μπάσκετ με κόσμο;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ΕΚΦΡΑΣΟΥ

    Δεν ξέρεις πόσο θα ήθελα όλα να δουλεύουν ρολόι και να μη χρειάζεται να γράφει τίποτα κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @dmpoumpa

    Χαζο-Τρόικα; Μμμμμ, ωραίοι τρόποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @nefelokokkugia

    Καλημέρα καλή μου. Ήταν ωραία σήμερα που σε είχαμε κοντά μας, έστω και από μακρυά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Dr. Aparadektos

    Ξέρεις, τα φτιάχνω πολλά μικρά μαζεμένα για μια εφημερίδα που τα δημοσιεύει δυο φορές την εβδομάδα. Και αφού τα φτιάχνω, λέω δεν τα βάζω και στο βλογ; Ξέρεις με ένα σμπάρο κ.λπ. κ.λπ.
    Για πες μου τώρα, το είδες το απόρρητο τηλεγράφηµα που διέρρευσε από το Wikileaks και αφορά στο Αγαθονήσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @the elf at bay

    Χμ, αυτό να το πεις και στον Μήτσο (το στεφάνι μου, ξέρεις...) που μου προσάπτει ότι από τις πολλές ταινίες που βλέπω έχω σαλτάρει. Μα δεν είναι πολύ ωραίο σενάριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορεί να με στεναχωρείς λίγο αλλά τώρα που το λες μάλλον η ραδιενέργεια φταίει που βγάζουμε εδώ πάνω τον Πανίκα. Φυσικά όχι εγώ οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοιτάξτε αγαπημένη, η Deutsche Telekom, διάβασα ότι προτίθεται να αγοράσει ένα 10%. Αν είναι θα πάρω κι εγώ μερικές. Στην περίπτωση που θέλετε κι εσείς πείτε μου να σας κάνω κράτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς βασίζονται στην οπαδική λογική μας, στον εγκλωβισμό μας στα δύο κόμματα που έχουν καταστρέψει την χώρα, στην ανύπαρκτη πολιτική μας παιδεία.
    Η Μέρκελ θέλει να κόψει μισθούς, συντάξεις, διακοπές, αργίες για να μας κάνει την χάρη να μας δανείσει χρήματα ώστε να μπορέσουμε να της πληρώσουμε τους τόκους από προηγούμενα δάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βεβαίως το είδα το αγαθονήσι στα wikileaks

    για πες μου εσύ τώρα

    πολάνσκι
    jilian assange
    ουτε να στρωσ΄καν ντομινικ

    τι κοινό έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Αστέρης Αντώνογλου

    Όχι εσύ! Εσύ ποτέ Πανίκα. Οι άλλοι.

    @Γιώργος Βλαστός
    Ναι, δεν θα πάω διακοπές φέτος οπότε τα χρήματα θα ρέουν άφθονα. Κρατήστε μου 5 ντουζίνες!

    @ξένος
    Αχ, αυτός ο δικομματισμός. Όταν τα λέει η θεία μου η Μυρσίνη κανείς δεν την ακούει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Dr. Aparadektos

    Λοιπόν, μια γρήγορη απάντηση θα ήταν: Σεξουαλικές διαταραχές.
    Μετά όμως υπάρχουν και οι σκέψεις που ανακύπτουν από τα εξής γεγονότα:
    Το 1977 ο Πολάνσκι παραδέχτηκε ότι είχε παράνομη σεξουαλική επαφή με κορίτσι 13 ετών. Λίγο πριν καταδικαστεί, διέφυγε στη Γαλλία και έκτοτε φυγοδικεί.
    Ο Ασάνζ κυνηγήθηκε για το Wikileaks αλλά από τα έγγραφα της Σουηδικής Αστυνομίας που αναρτήθηκαν στον Παγκόσμιο Ιστό προκύπτει ότι έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις με μια Σουηδέζα την ώρα που εκείνη κοιμόταν. Ωστόσο, όταν η γυναίκα ξυπνά, εμφανίζεται να συναινεί στην ερωτική συνεύρεση. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι αν η εν λόγω πράξη -όπως περιγράφεται- συνιστά «βιασμό».
    Όσο για τον τι σου Στρος Καν μάνα μου, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης, της απόπειρας βιασμού αλλά ακόμα αποδεικτικά στοιχεία δεν… Πάντως αυτό που ευρέως γράφεται είναι πως οι Αμερικανοί φοβήθηκαν το «σύνδρομο Πολάνσκι».
    Αλλά επειδή θα μας πάρει η νύχτα, θα κρατήσω την γρήγορη απάντηση.
    Τα υπόλοιπα άσε με να τα σκεφτώ ακόμα λίγα χρόνια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από τους Γάλλους. Όσο για τα ραδιενεργά απόβλητα έχεις δίκιο χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @mahler76

    Καλώς το μου! Ναι, μάλλον με κάτι τους ψεκάζουν τους Γάλλους, δεν μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Re: Ταινία με ξάδερφο:
    Φυσικά. Στο τέλος θα καθαρίζει ο Ηρακλής με πρωτοπαλλίκαρο τον Καραϊσκάκη! Hollywood είναι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.