Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Palabras Aire...


H Eλλάδα γίνεται ο πιο βίαιος τόπος για να ζεις...
 
Αλλά ας μην είμαστε απαισιόδοξοι. Ο Αντωνάκης θα μας παρουσιάσει το Ζάππειο 2.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει ρελάνς στη ΝΔ:
Ζάππειο 2 εσείς;  Μνημόνιο 2 εμείς. Με αυτή την ευγενή άμιλλα… ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Τι κοινό έχετε εσείς και η τρόικα; Δεν σας αρέσουν καθόλου αυτά που βλέπετε...

Απορώ γιατί μας τρομάζει η επιστροφή στη δραχμή. Ο πτωχός δεν έχει τώρα ούτε ευρώ, τότε δεν θα έχει ούτε δραχμή. Σιγά τη διαφορά.
Άσε που θα επανέλθει στην επικαιρότητα και το παλιό τραγούδι "Της μιας δραχμής τα γιασεμιά"!

Λέγεται ότι σύντομα θα φτάσουμε και σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Με ποια κριτήρια; Προτείνω κάθε εβδομάδα να απολύονται όσοι έχουν τα τρία τελευταία ψηφία του ΑΦΜ τους ίδια με αυτά του πρώτου λαχνού του λαϊκού λαχείου.
Έτσι θα πάρει άλλη εντελώς διάσταση η έκφραση "μου έπεσε το λαχείο".

Και άλλη εισαγγελική παρέμβαση για το δημοσίευμα του Spiegel. Αλλά γιατί να μην κάνουμε αγωγή, ως χώρα, στο Spiegel ζητώντας γύρω στα 80 δις. ευρώ;

-Μήτσο μου, το παιδί μας είχε κάτω από το στρώμα του άσεμνα περιοδικά.
- Ποια περιοδικά γυναίκα; Το Playboy, το Penthouse, μήπως αυτό με το dvd της Τζούλιας;
- Χειρότερα άντρα μου. Βρήκα καλά κρυμμένο το Spiegel…

Ο Λοβέρδος έθεσε εμμέσως πλην σαφώς την παραίτηση του στην διάθεση του Γιωργάκη.
Βέβαια ο Γιωργάκης αν δεν δει την παραίτηση στο email του δεν πρόκειται να το καταλάβει.
Μετά από 1,5 χρόνο ΠαΣοΚικής λαίλαπας ο Λοβέρδος διαπίστωσε ότι το τοπίο είναι νεφελώδες. Προφανώς τα νέφη τον εμπόδιζαν να δει την πραγματικότητα.

To "Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς" για τον Λοβέρδο είναι;

Ο Γιωργάκης διέψευσε το σενάριο της επιστροφής στη δραχμή. Καλύτερα να μην το έκανε. Θα ήμασταν πιο σίγουροι.
Γιατί ότι έχουν διαψεύσει μέχρι τώρα μετά από λίγο διάστημα ήταν μια οδυνηρή πραγματικότητα.

Και τώρα πάρτε ένα μαντήλι να σκουπίσετε τα δάκρυα σας. Ο Σιούφας δεν θα είναι ξανά υποψήφιος… Άντε μετά να σωθεί η χώρα…
Εκτός και αν επιστρέψει ο Καραμανλής.
Πάντως έχουν καταφέρει να μας τσακίσουν ψυχολογικά. Βηματάκι – βηματάκι μας οδηγούν στις συνθήκες της απόλυτης πτώχευσης.
Κάντε τα όλα μαζί να τελειώνουμε.

Σε αυτήν την απογραφή θέλει κανονικά greek statistics. Να βγει πληθυσμός εξήντα εκατομμυρίων, να τρελαθεί ο πλανήτης.
Αλήθεια, αυτοί που θα περάσουν από το σπίτι καταγράφουν μόνο πληθυσμό ή και τα προβλήματα του;

Ζούμε μεγάλες στιγμές, περάσαμε τελικό στη Eurovision. Έμεινε έξω η Τουρκία! (Και κάποιος να μας εξηγήσει γιατί τόσα χρόνια δεν περιέγραφε η Μαρία Κοζάκου...)
Φαντάσου να κερδίσουμε τη Eurovision. Θα το διοργανώσουμε στο ταεκβοντό, μαζί με συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, για λόγους οικονομίας.

Ένοχοι Κεντέρης, Θάνου, Τζέκος. Αυτουργοί όλοι εμείς που καμαρώναμε για τα μετάλλια και ζητούσαμε περισσότερα. Καταδίκες ως 33 μήνες με αναστολή.

Α, μην το ξεχάσω, είχε και υπουργικό συμβούλιο. Ο πρωθυπουργός τους ζήτησε να εργαστούν σκληρά κ.λπ., μπορείτε να τα φανταστείτε και μόνοι σας...

22 σχόλια:

  1. Υπέροχες οι ειδήσεις, όπως πάντα. χαχα
    Περιμένω πως και πως να σας ακούσω αύριο το πρωί.
    Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω ναι, απεργούσαμε σήμερα. Φιλιά κι από μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδες δεν παμε καλα.Προχθες ο χυδαιος φονος στην οδο Ηπειρου εχει οδηγησει αρκετο κοσμο στην αγκαλια της ακροδεξιας.Σημερα οι βαραβαροι των ΜΑΤ με τη κτηνωδια τους οδηγουν κοσμο σε ακραιες αποψεις στο χωρο της αριστερας.Η μιση Αθηνα θα βριζει τους μεταναστες στη 3η Σεπτεμβριου και η αλλη μιση στα Προπυλαια τη κρατικη καταστολη.Και η χωρα ακυβερνητη συνεχιζει το κατηφορο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χώρα έχει βουλιάξει μέσα στα σκατά και δεν έχει πάτο... Με το συμπάθειο κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Αν πας στο χωριό σου ή στο εξοχικό σου (αν διαθέτεις) και απογραφείς και μετά έρθεις στο κανονικό σου και ξανααπογραφείς, ποιός θα το ξέρει ότι απογράφηκες δύο φορές; Ποιός εγκέφαλος σκέφτηκε να κρατά η απογραφή 10 μέρες; Μάλλον θα βγούμε 30 εκατομμύρια ωραίοι!

    *Αυτές οι καταδίκες "με αναστολή" είναι ένας ωραιότατος τρόπος απαλλαγής. Και η δικαιοσύνη φαίνεται να έκανε το έργο της και οι ένοχοι τη σκαπουλάρουν. Φανταστείτε όλους τους μιζαδόρους Siemens, υποβρυχίων, λεωφορείων, αεροπλάνων, πυραύλων και ό,τι άλλης προμήθειας προκύψει, να φτάσουν στα δικαστήρια κάποτε (καλά, εγώ μόνιμα ονειροπόλος είμαι...). Καταδίκες με αναστολή και έξω από την πόρτα! Είμαστε πολύ επινοητικός λαός, τέλος πάντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραστατικότατα όλα αυτά που γράφεις.

    Την Κοζάκου την προτιμώ στο ραδιόφωνο πάντως.

    Ο Γιωργάκης εξακολουθεί να νομίζει ότι κυβερνά την Σουηδία!

    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω την αίσθηση ότι δεν έχουμε ακόμα αντιληφθεί ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι μέρος τού ελληνικού προβλήματος, ανεξάρτητα αν όντως παρέλαβε μιά προβληματική οικονομία. Όποιος ανασύρει στην μνήμη του τι αστοχίες, τι γκάφες και τι ανευθυνότητες έχει κάνει ο κ. ΓΑΠ από την εποχή ακόμα πού συμβούλευε τούς Κύπριους να δεχθούν το σχέδιο Ανάν θα συμφωνήσει υποθέτω μαζί μου. Κάποια στιγμή ο κύριος αυτός θα αποχωρήσει και πιθανόν να επιλεγεί γιά κάποιο think tank των ΗΠΑ για να επιδεικνύει περισσότερο και τα άπταιστα αγγλικά του. Ας ελπίσουμε τότε να μην έχει αφήσει ανεπανόρθωτα ερείπια εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιώργος δεν κάνει για την δουλειά.Ο άνθρωπος θέλει αλλα απλά δεν μπορεί, είναι πολύ λίγος. Η Ελλάδα δεν θα σωθεί από μαμμόθρεφτα, χρειάζονται άνθρωποι που έχουν επαφή με την κοινωνία και έχουν πετύχει και κάτι με την αξια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει άλλη λύση,προκειμένου να έχουμε μια νέα αποτελεσματική κι εκτός των δικομματικών δεινοσαύρων-μιζαδόρων πολιτικών κυβέρνηση. Με τον ΓΑΠ και τον Σαμαρά,δεν γίνεται τίποτα.Πέρα απ' όλα τ' άλλα,δεν μπορούν να συνεργαστούν κι είναι υπεύθυνοι προσωπικά και σαν πρόεδροι των κομμάτων τους,για την σημερινή κατάσταση της χώρας μας. Εκλογές τώρα λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @pezano

    Μην ξεχνάμε ότι ο μανιαμούνιας Jeffrey έβαλε την υπογραφή του για τους βομβαρδισμούς στην Σερβία. Αλλά ο κόσμος ξεχνάει πολύ εύκολα. Κωλοέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαργαρίτα Γκωτιέ12 Μαΐου, 2011 11:13

    Λυπάμαι που φτάνω στο σημείο να το λέω (και πολύ περισσότερο να το γράφω), αλλά, αν προκηρυχτούν εκλογές, εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι θα φωτοτυπήσω την ανοικτή παλάμη μου και θα τη ρίξω στην κάλπη αντί ψηφοδελτίου. Εκτός και αν παρουσιαστεί ξαφνικά κάποιο πολιτικό σχήμα που να πείθει για τη σοβαρότητά του (πράγμα ουτοπικό). Να το ξέρετε: στις επόμενες εκλογές η αποχή θα ξεπεράσει το 80%. Και στις ηλικίες 18-30 ετών η αποχή θα είναι 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανδρέας Π. Φάληρο12 Μαΐου, 2011 11:16

    Αν γίνουν εκλογές τώρα ο λαός θα ψηφίσει χωρίς να είναι ενημερωμένος για την ουσία και το μέγεθος του προβλήματος και της λύσης που θα προτείνουν οι υποψήφιοι. Απλώς θ αναλάβει την ευθύνη για ότι γίνει μετά τις εκλογές. Να επιλεγεί άνθρωπος με ακεραιότητα και ικανή προσωπικότητα και κυρίως ακέραιος άνθρωπος και να ηγηθεί κυβερνητικού σχήματος που θα επιλέξει ο ίδιος και υποστηριζόμενος από τα 4-5 υπάρχοντα κόμματα . Οι εκλογές είναι σάλτο μορτάλε με απλή μετάθεση ευθυνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. stis krisimes toutes ores oloi as katalavoume to symfero mas kai na sthriksoume to prothypourgo ospou na perasei h mpora alloios eimaste prodotes kai o laos tha ma dikasei se katallhlh ora,,, otan leme oloi ennoume oloi dhmosiografoi , polites , politikoi.. as to katalavoume epi telous to 150% tou xreos mas emeis tha to plhrosoume oxi oi koutofraggoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ανώνυμος 1:53

    Μπα, μπα τι βλέπω! Μεγάλα προβλήματα έχετε... Και ανώνυμος και γρίγκλιζ και ΠΑΣΟΚ. Εύχομαι άλλα άσχημα να μη σας βρουν σ΄ αυτή τη ζωή. Σας συμπονώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @heliotypon

    Μη μου εκνευρίζεσαι. Απλώς φταίει που η Δικαιοσύνη είναι τυφλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ the elf at bay

    "Ο Γιωργάκης εξακολουθεί να νομίζει ότι κυβερνά την Σουηδία!"
    πες τα elf μου, πες τα!
    Δε μου λες, αυτό που δεν είχαμε blogger από το πρωί ήταν τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί ο απογραφέας να κάνει βόλτες και να μην κάτσει σπίτι του και να συμπληρώσει 150 δηλώσεις; Γιατί εγώ να μην απογραφώ εδώ που μένω, εκεί που ψηφίζω, στο εξοχικό και στο χωρίο μου μετά από 10 μέρες; Τι ψάχνουμε τελικά από αυτή την απογραφή; Προσωπικά λέω να απογραφώ σε όσα σημεία μπορώ για να αυξήσω τα ποσοστά του Ελληνικού πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ιστορία τα λέει καλλίτερα απ'όλους μας. Τα μέλλοντα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος όμοια με όσα έχουν γίνει* . (Αριστοτέλης από Στάγειρα) . Αν υπάρχει μνήμη , υπάρχουν και ιδέες στα πράγματα* . (Πλάτωνας από Αθήνα) ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΧΕ ΜΑΘΗΣΙΝ* . (Ευριπίδης από Σαλαμίνα) . Δηλαδή ευτυχισμένοι όσοι από την ιστορία τους έχουν μάθει. *Φως της αλήθειας , μάρτυρας των καιρών δάσκαλος της ζωής είναι η ιστορία* (Κικέρωνας). *Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει*. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος) . Οι Λαοί που δεν διδάχτηκαν από της ιστορίας τα δρώμενα μένουν στην ίδια τάξη για να την διδαχθούν καλύτερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι έγινε ρε παιδιά; Που πήγαν τα υπόλοιπα 15 σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπάρχου και χειρότερα: Φαντάσου, αντί να μας είχαν έρθει εδώ οι Αφγανοί να ζούσαμε εμείς στη χώρα τους. Βέβαια, τίποτα δεν αποκλείει, με την καθημερινή εισροή των μουσουλμάνων κάποτε να έρθουν εδώ και Ταλιμπάνηδες και να θέλουν να επιβάλουν τρόπους ζωής και σε μας. Και βέβαια, όταν θα έχουν γίνει 15 εκατομμύρια οι μουσαφιραίοι θα το κάνουν... Ετοιμάστε τις μπούργκες και τους φερετζέδες σας κορίτσια (Καλά, οι φερετζέδες θεωρούνται τολμηρή αμφίεση. Είναι μόνο για τη θάλασσα. Κάτι σαν ...μονοκίνι, να πούμε σε ισλαμικό στυλ...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Heliotypon

    Σκέψου το θετικά. Θα μπορείς να έχεις νόμιμα περισσότερες από μία συζύγους. (Τώρα δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό...)
    Οι γυναίκες με μπούρκγες, όσο να πεις, ένα μυστήριο το κρύβουν.
    Εμένα πάντως με βολεύει μια τέτοια αμφίεση, διότι τάχω τα κιλά μου!
    Τι να πω κι εγώ, δεν ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.