Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μέχρι πριν...


...μερικές μέρες την Ηλέκτρα Γαλανού δεν την ήξερα. Έμαθα όμως ότι για τέσσερις ολόκληρες ώρες κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας , όταν τους μίλαγε για το ιδιαίτερο γνωστικό της αντικείμενο, τα "ερωτικά φετίχ":
"Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα επέτρεπα ποτέ να μπει και να μιλήσει στους φοιτητές", δηλώνει ο Ιωάννης Χατζηδημητρίου, πρύτανης στο εν λόγω πανεπιστήμιο.
Γιατί κύριε Γιάννη μου; Υπάρχει καθηγητής στο πανεπιστήμιό σας που να μπορεί να κρατάει έστω για υποπολλαπλάσιο χρονικό διάστημα την προσοχή του (εθελοντικού να σημειώσω) ακροατηρίου του;
Άσε που αυτή τη φορά τα παιδιά έμαθαν κάτι πραγματικά χρήσιμο!

Στη φωτογραφία η επισκέπτρια Ηλέκτρα Γαλανού, καθηγήτρια  των "ερωτικών φετίχ" λίγο πριν αρχίσει η διάλεξή της στο ΠΑΜΑΚ.

20 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν η διάλεξη ήταν καλή, δεν ξέρω αν είχε ενδιαφέρον, δεν ξέρω την Ηλέκτρα Γαλανού, δεν ξέρω αν τα παιδιά πήραν την άδεια από την πρυτανεία για αυτή την εκδήλωση ή όχι.
    Αυτό που ξέρω είναι πως αν είχα να διαλέξω μεταξύ της Ηλέκτρας Γαλανού και όλων αυτών των σεμνότυφων που κριτικάρουν την όλη εκδήλωση, θα διάλεγα την Ηλέκτρα με κλειστά τα μάτια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνεχίζω να μην ξέρω ποια είναι όμως είμαι σίγουρος πως κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φοιτητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαργαρίτα Γκωτιέ05 Μαΐου, 2011 00:12

    Επισκεφτήτε τον σύνδεσμο. Είναι της ομάδας των φοιτητών που έκαναν την πρόσκληση.
    http://nyxta.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αμφέβαλλα ούτε στιγμή γι αυτο dmpoumpa!

    mahler76
    για την ενημέρωσή σας, αντιγράφω:
    Βιογραφικό
    Η Ηλέκτρα Γαλανού είναι Fetish Model & Performer και η πρώτη Ελληνίδα πορνοστάρ όπως λέει η ίδια.
    Γουστάρει να την παίρνουν μάτι, οπότε με τη νέα της καριέρα έχει βρει τη χαρά της! Το ευχαριστιέται όταν το κάνει on camera, γι' αυτό και το κάνει!
    "Η εκδίκηση της νύφης", "Αγρότισσα μόνη ψάχνεται", "Next Porn Model No1 & No2" είναι οι πιο διάσημοι τίτλοι ταινιών που έχει πρωταγωνιστήσει η Ηλέκτρα Γαλανού.
    Από τα αγαπημένα της είναι η ποδολατρεία, το role-play, το cross-dressing, τα παιχνίδια κυριαρχίας-υποταγής, και να την βλέπουν την ώρα που κάνει σεξ είτε σε κλειστούς, είτε σε ανοιχτούς χώρους…

    Διαβάστε περισσότερα: Ηλεκτρα Γαλανου http://www.menslounge.gr/hot_stuff/celebrities/hlektra_galanou_1301917555.html#ixzz1LQ974nVB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αγάπη μου, άμα δεν μετακληθεί στο workshop η έμπειρη και κατασταλλαγμένη Τίνα Σπάθη, τα παιδιά γράμματα δεν θα μάθουν.
    Μη σου πω και ο Γκουσγκούνης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπημένη μου, φρονώ ότι πέρα από το θέμα της Παιδείας και της Αγωγής των νέων, τίθεται και ένα εξίσου σοβαρό θέμα, το θέμα της ποιότητος της Δημοσιογραφίας στις μέρες μας.
    Στο ανωτέρω κείμενο είναι προφανές ότι ο Δημοσιογράφος (βλέπε link) αφού εκθέσει τα γεγονότα (ως όφειλε) προχωρεί σε ερμηνείες τους και μάλιστα …ρηχές, στερώντας τον αναγνώστη από τα οφέλη των συμπερασμάτων που θα τον οδηγούσε η (περί)σκέψη.
    Εκ του κειμένου λοιπόν, ορθώς εκτίθενται τα κάτωθι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ και ΠΡΟΦΑΝΗ γεγονότα:
    1. “με περίσσια άνεση δίδαξε τα μυστικά του έρωτα προκαλώντας, δικαιολογημένα τεράστια αναστάτωση στις πρυτανικές αρχές”
    και κυρίως:
    2. “Ο δε πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μόλις έπεσε στην αντίληψή του η εμφάνιση και η ομιλία της πορνοστάρ ως καθηγητή (σ.σ. χι χι χι), λίγο έλειψε να πάθει έμφραγμα”
    Όμως
    η αιτιολόγηση ότι τα ανωτέρω ερμηνεύονται ΜΟΝΟΝ ή κυρίως ως αποτέλεσμα συντεχνιακής αντίληψης (δηλαδή καρφιά ότι φοβήθηκαν ότι πήγε να τους φάει τις Έδρες η κα Γαλανού) είναι άδικο για τους Καθηγητάς και τη Σύκλητο γενικότερα.
    Φρονώ ότι υπήρξαν και ..άλλοι λόγοι που τους οδήγησαν στα πρόθυρα του ταμπλά, αφού άλλωστε είχαν ενημερωθεί και για τις λεπτομέρειες της διαλέξεως.
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλαστέ μου, οποία ανάλυσις νυχτιάτικα. Οποία βαριά φιλοσοφία!!! Έχω μείνει σπίτσλες... Γνωρίζετε πόσο σας αγαπώ, αλλά την πιθανότητα του ότι πρέπει επειγόντως να κάνετε σεξ την έχετε σκεφτεί; (σ.σ. χα, χα, χα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρά έκανε. Μακάρι να δίναν διαλέξεις και στο δικό μου πανεπιστήμιο καλλίγραμμες νεαρές για το πως θα τυλίξουμε τον υποψήφιο γαμβρό με το κατάλληλο savoir-faire επί του κρεβατιού. Σίγουρα θα είχα πάρει πιο γρήγορα το πτυχίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hitori Tana μου, δεν έχετε ανάγκη εσείς από εκπαίδευση. Και το πτυχίο θα το πάρετε και τον γαμβρό θα τον τυλίξετε. Απλά πρέπει να κατέβετε από το ράφι και να το ρίξετε έξω. Διότι όπως λέει και η θεία μου η Μυρσίνη, η οποία από την Σμύρνη δεν είναι αλλά έχει μεγαλώσει στο Μεταξουργείο, οι πουτάνες κι οι λολές έχουν τις τύχες τις καλές!!! Πολύ όμορφη μέρα σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρειάζομαι επειγόντως σεξ; Οποία συμπεριφορά!!! Αγαπημένη, δεν είναι τυχαίο το ότι αποφοιτήσατε με άριστα τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ! Ή ήταν ΞΙΝΗ τελικά; (σ.σ. χι χι χι!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση που νομίζω θα βοηθήσει πολύ την συζήτηση. Αυτη η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά την διάλεξη και όχι πρίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλαστέ μου: Για να μην σε αφήσω με την απορία, ΞΙΝΗ ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ω, Αντρέα, πόσο δίκιο έχετε! Και θαρρώ ότι μοιράστηκε υπογεγραμμένη από την φωτογραφηθείσα ως αυτόγραφον, η οποία, σημειωτέον, έχει εξαιρετική φωτογένεια, όπως όλοι μπορούμε να διακρίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν ξέρω για φωτογένεια αγαπητη... δεν το πρόσεξα καν!Αν θέλετε σας στέλνω να αναρτήσετε την φωτογραφία με το αυτόγραφο γραμμένο ανάποδα για να διαβάζετε από τον καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ, ναι στείλτε το, στείλτε το και εγώ θα το προωθήσω εις τους ενδιαφερόμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάλι τουίτερ το κάνατε εδώ πέρα; Σε ποιό τμήμα είπαμε γίνονται αυτά; Καλημέρα είπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στείλτε και σε μένα ένα αυτόγραφο βρε παιδιά..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγελική Παπαγιάννη05 Μαΐου, 2011 17:20

    Αθηνά μου επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα ιεκ ξινή είναι τρε μπαναλ πλέον! Η νέα μόδα είναι τα ιεκ ταξύνει! Οι εγγραφές άρχισαν!
    Αλήθεια τους έδωσε και εργασία για το σπίτι...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγελική Παπαγιάννη, θα κρατήσω τα ΞΙΝΗ αφενός μεν διότι εμείς έτσι τα βρήκαμε, έτσι τα συνεχίζουμε αφετέρου ουδέποτε υπήρξα φάσιον βίκτιμ, ούτε καλά καλά φάσιον άικον!
    Η πληροφορία που έχω ότι όρισε ομάδες εργασίας για μελέτη θεωρίας αλλά και πράξης κατ' οίκον (αφού πρώτα τους διέθεσε και τα ανάλογα αξεσουάρ), ελέγχεται ως ανακριβής!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ έχεις ενδιαφέρον! Μόλις σε ανακάλυψα και σε περνάω αυτομάτως στο Blogroll. Θα σου ξανάρθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.