Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Palabras Aire...

 

Πώς μας το έλεγαν να δεις; Α ναι… Ότι ο Πάπας είναι ισόβιος και αλάθητος. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση έρχεται ο ίδιος και ανατρέπει το "ισόβιος" με την παραίτησή του. Και να επισημάνει πως για όλους, ανεξαιρέτως για όλους, έρχεται κάποτε η στιγμή που πρέπει να αποχωρήσουν.

Τέως Πάπας. Τρομερή ιδιότητα!

Βενιζέλος για την παραίτηση του Πάπα: "Πρέπει να παραδειγματιστούμε απ’ αυτήν την στάση που δείχνει τεράστια συγκρότηση μυαλού και δύναμη ψυχής". Να δείτε που έτσι όπως πάει ο κ. Βενιζέλος θα βάλει υποψηφιότητα και για Πάπας!

Αστεροειδής περνάει από τη γη, μετεωρίτες που πέφτουν και Πάπας που παραιτείται. Βρε λες να πλησιάζει το τέλος του κόσμου τελικά;

Μη μου πεις!!! Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τον κ. Κουβέλη να συζητήσουν, λέει, για την κεντροαριστερά! Η είδηση εδώ είναι ότι ο κ. Βενιζέλος θεωρεί εαυτόν κεντροαριστερό.

Ο Επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εδώ και λίγες μέρες έχει τη δική του σελίδα στο Facebook! Όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά έχει αρχίσει τα share και τα poke! Είμαι περίεργη να δω ποιοι θα έχουν το θάρρος να του κάνουν like!

Σαμαράς: "Δεσμεύομαι ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός". Εντάξει, ησύχασα τώρα! Διότι, μπορεί να μην σου φτάνουν τα 500€ για να ζήσεις, αλλά μια χαρά που δεν θα μειωθούν την παίρνεις όσο να πεις!

Διαβάζω ότι ο πρωθυπουργός αναμένει το τέλος των εργασιών του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τον ανασχηματισμό, καθώς έχει πειστεί ότι η αιτία για συγκεκριμένες καθυστερήσεις, λάθη και παλινωδίες στην κυβέρνηση οφείλονται και στα πρόσωπα που έχουν αναλάβει καίριους τομείς. Βασικά αγιασμός θα πρέπει να γίνει ή κανένα ευχέλαιο...

Καλέ δείτε και αυτό!

Καλή εβδομάδα!

51 σχόλια:

  1. Ούτε συννενοημένοι να έιμασταν για τον Ποντίφικα!

    Επίσης αν σου κάνει poke o Μητσοτάκης, κλάψε τον σκληρό σου δίσκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητό μου Παρτάλι, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται, όπως λέει και η λαϊκή ρήση! Αν και στην περίπτωσή μας, εγώ απλώς αναφέρω το θέμα ενώ εσύ προχωράς βαθύτερα και έχεις και θέσεις και προτάσεις!!! Εύγε σου!

      Ευτυχώς να λέω που δεν έχω φέισμπουκ!

      Διαγραφή
  2. Εγω δε του κάνω τίποτα του επίτιμου! Τη θέλω τη ζωη μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν εργαζόμουν στην Intrasoft στο project TAXIS μου έτυχε να περάσω τη φορολογική δήλωση...
    To τι γέλιο έριξα δε λέγεται!!
    Επάγγελμα "τέως βασιλεύς" χαχαχαα
    Ακόμα το θυμάμαι και γελάω... έχει μείνει ανέκδοτο σου λέω!!
    Καλό βράδυ Αθηνά μου και καλή βδομάδα να έχουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες και η δήλωση του Πάπα να γράφει από τούδε και στο εξής «Τέως Πάπας» όντως είναι για πολλά γέλια!
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  4. Y.Γ. εκ παραδρομής : τη φορολογική δήλωση του Κωνσταντίνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ φοβάμαι πως όταν ο Σαμαράς λέει "Δεσμεύομαι ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός" εννοεί πως θα μειώσει όλους τους μισθούς και όχι μόνο τον κατώτατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο ο τέως μισθωτός υποφέρει σε αυτή τη ζωή..όλοι οι άλλοι μια χαρά περνάνε...
    Ο Βενιζέλος γιατί δεν παραδειγματίζεται?...απορώ..τι άλλο θέλει για να πιάσει το νόημα? εδώ μέχρι ο Πάπας παραιτήθηκε..κι αυτός ακόμα λέει γενικά "να παραδειγματιστούμε"?...ντιπ στόκος είναι!
    καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα σοβαρά θέλεις να πω κάτι για τον μη παραδειγματισμό του Βενιζέλου και όλων των υπόλοιπων καρεκλοκένταυρων; Όχι δεν θα το κάνω Θα το διακωμωδήσω και αυτό. Ο Βενιζέλος μάλλον αναφέρεται στο να παραδειγματιστούν όλοι οι υπόλοιποι στο Βατικανό!

      Διαγραφή
  7. Εν ταξει ολα ....αλλα να κανει και ο επιτημος μπλογκ;..... η φεης μπουκ ; εκανε γιατί δεν τό πιασα... ασε δεν το τι είπε το στομα του Παγκαλου......αμ γι αυτό πεσανε οι μετεωριτες στην γη Αθηνούλα μου λές;;;χι..χιχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόλου απίθανο αγαπητό μου Ρουλάκι! Με τέτοια που εκστομίζουν όλοι αυτοί διαλύεται το σύμπαν!

      Διαγραφή
  8. κακαρίζω από τα γέλια, χειρότερα και από τη Βιολάντω η τζαζλή, διαβάζοντας τις δηλώσεις του Βενιζέλου και τις υποσχέσεις του Σαμαρά!
    τζάζλεψα σου λέω Αθηνούμπα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω! Μα γιατί το λες αυτό; Δεν πιστεύω να περνάει από το νου σου ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί!
      Μην τζαζλέψεις. Σε παρακαλώ κράτα γερά, διότι το «λύχνος καιόμενος» είναι πιο ωραίο από το «λύχνος τζαζλός»!

      Διαγραφή
  9. http://i.imgur.com/IWEPoNY.jpg
    Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα νέα που αναφέρεις, πραγματικά, μόνο με χιούμορ μπορεί να τα δει κανείς. Με το δικό σου χιούμορ, κατά προτίμηση :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μου!
      Άπαιχτη η φωτογραφία!!! Θενκς!
      Ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  10. Το τέλος του κόσμου; Αν ήταν έτσι σιγά μην έφευγε ο Πάπας, θα έκανε ωραίο κλείσιμο! Αλήθεια σύνταξη θα πάρει; Ή μόνο το ξανθό τεκνό δίπλα του;
    Καλά λέει ο Βενιζέλος για τον Πάπα, αυτόν δεν λέει να παραιτηθεί όμως να ησυχάσουμε!
    Αχ καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Ηφαιστίωνα! Αυτό δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Ότι δηλαδή ο Πάπας θα έμενε για το κλείσιμο! Δεν ξέρω τι θα πάρει, αλλά με το αξίωμα που έχει μάλλον θα τα πάρει και τα δύο!
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Αθηνά. Οτι παραιτήθηκε ο Πάπας πρέπει να παραδειγματίσει και τους δικούς μας μητροπολίτες που σε ηλικία 90 ετών δεν παραιτούνται απο το θόκο τους
    Ο Βενιζέλος πάντως ως υπουργός δεν παραιτούνταν με τίποτα
    Με το δικιο του ο Σαμαράς περιμένει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ...περιμένει να δει ποιοι θα έχουν απομείνει
    Καλη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Περιμένει να δει ποιοι θα έχουν απομείνει»!!! Χο χο χο χο!!! Άψογο σε βρίσκω Ιωάννη δε γκρέητ!!! Θα το πω σ’ ένα γνωστό μου ΠαΣοΚο και θα καθήσω να απολαύσω αντιδράσεις!

      Διαγραφή
  12. Τι δεν καταλαβαίνεις καλή μου και ελπίζεις;
    Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα: Για να πάρεις μια τέτοια απόφαση χρειάζεται «τεράστια συγκρότηση μυαλού και δύναμη ψυχής». Ε? Ε? Ε?…
    Και μιας και δεν μου χαλάς χατήρι, πάρε και αφιέρωση επίκαιρη: http://www.youtube.com/watch?v=Ks17LSc2w5w (τον έψηνα να το κάνουμε σόου)
    ΚισιΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ……………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγώ πάντως έχω κάνει εκτενή έρευνα για τον πάπα.από τις δεκάδες εφημερίδες που διάβασα,αυτό που έμεινε χαρακτηριστικά είναι το εξής:

    Η ανακοίνωση της επικείμενης παραίτησης στις 28 Φεβρουαρίου του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το πρωί της περασμένης Δευτέρας, γεννώντας παράλληλα πληθώρα ερωτημάτων. Είναι, άλλωστε, ο πρώτος Πάπας που παραιτείται μετά τον Γρηγόριο ΙΒ’ το 1415, ο οποίος είχε καταφύγει στη λύση αυτή σε μια ύστατη προσπάθεια να γεφυρωθεί το Δυτικό Σχίσμα στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας. Δύο μέρες αργότερα, ωστόσο, ο ποντίφηκας έσπευδε να διευκρινίσει στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ιστορική ανακοίνωση ότι ήταν μια απόφαση που έλαβε «με απόλυτη ελευθερία για το καλό της Εκκλησίας», αναγνωρίζοντας ότι οι ψυχικές και σωματικές του δυνάμεις έχουν επιδεινωθεί σε βαθμό τέτοιο ώστε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αξιώματός του.
    Μιλώντας ενώπιον περίπου οκτώ χιλιάδων πιστών στην αίθουσα «Παύλος ΣΤ΄», ο Πάπας υποστήριξε πως κατέληξε στην απόφαση να παραιτηθεί μετά μεγάλο διάστημα προσευχής και περισυλλογής. «Εχω απόλυτη συναίσθηση της σοβαρότητας αυτής της πράξης, αλλά έχω επίσης απόλυτη συναίσθηση πως δεν είμαι πλέον ικανός να φέρω εις πέρας τα καθήκοντά μου» είπε πριν καλέσει τους πιστούς να προσευχηθούν τόσο για τον ίδιο όσο και για την Καθολική Εκκλησία. «Ο Θεός θα μας καθοδηγήσει», τόνισε πριν επιστρέψει στα άδυτα του Βατικανού.
    Σύμφωνα, πάντως, με την ιταλική εφημερίδα La Stampa, αφορμή για την παραίτηση αποτέλεσε μικρό ατύχημα που του συνέβη την περασμένη άνοιξη στο Μεξικό. Στο εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζεται πως ο ποντίφηκας χτύπησε στο κεφάλι ενώ περπατούσε στο δωμάτιό του, καθώς προσπαθούσε να βρει στο σκοτάδι τον διακόπτη του κεντρικού φωτισμού. Το τραύμα χαρακτηρίστηκε μεν επιφανειακό από τους γιατρούς του Βενέδικτου, πλην όμως το ατύχημα φέρεται να τον έβαλε σε σκέψεις εξόδου από την Αγία Εδρα. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν πηγές προσκείμενες στον Πάπα που επικαλείται η La Stampa. Την Τρίτη, επίσης, έγινε γνωστό ότι προ δεκαετίας είχε τοποθετηθεί στον Βενέδικτο βηματοδότης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού Φεντερικο Λομπάρντι, ωστόσο, διευκρίνισε ότι ο Πάπας δεν παραιτείται για λόγους υγείας.
    Εκτός του καίριου ζητήματος της διαδοχής, το οποίο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου, η παραίτηση του Βενέδικτου έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα πρακτικής φύσης προβλήματα στους αξιωματούχους του Βατικανού, όπως αυτό της προσφώνησης ενός πρώην Πάπα και του τι μέλλει γενέσθαι με το παπικό δακτυλίδι το οποίο χρησιμοποιείται για την επισφράγιση σημαντικών εγγράφων. Επισημαίνεται ότι παραδοσιακά το δακτυλίδι καταστρέφεται με τον θάνατο του ποντίφηκα.
    Οταν παραιτηθεί και επισήμως, ο Βενέδικτος θα αποσυρθεί αρχικά στο κάστρο Γκαντόλφο πριν εγκατασταθεί στη μονή της Μητέρας Εκκλησίας (Mater Ecclesiae). Πρόκειται για ένα λιτό τετραώροφο οικοδόμημα που ανεγέρθηκε πριν από 21 χρόνια ως διεθνής χώρος για τη στοχαστική ζωή μέσα στα τείχη της πόλης του Βατικανού. Οι εργασίες μετατροπής του κτιρίου σε κατοικία ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο. Ο πάτερ Λομπάρντι, πάντως, δεν επιβεβαίωσε ότι η ανακαίνιση της μονής άρχισε με τη λογική ότι ο Πάπας Βενέδικτος θα κατοικούσε κάποτε εκεί. «Ο Πάπας γνωρίζει αυτόν τον χώρο και θεωρεί ότι καλύπτει τις ανάγκες του» υπογράμμισε ο ίδιος. Αν πράγματι οι εργασίες ανακαίνισης της Mater Ecclesiae ξεκίνησαν με την προοπτική της μετακίνησης εκεί του Βενέδικτου, τότε ίσως έχει βάση τόσο το δημοσιεύμα της La Stampa όσο και αυτό της εφημερίδας του Βατικανού L’ Osservatore Romano, σύμφωνα με τα οποία ο Πάπας έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί τον Μάρτιο του 2012 κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κούβα και στο Μεξικό. Συμφωνα, τέλος, με αξιωματούχο του Βατικανού, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, «οι άνθρωποι που γνώριζαν εδώ και καιρό την απόφαση του Πάπα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέος Πάπας...


    με τον Επίτιμο αν ΔΕΝ του κάνεις λάικ να δεις για πότε θα καεί ο υπολογιστής σου, θα πέσει μετεωρίτης σπίτι σου και θα σε κατουρήσει η γάτα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνω τελικά να ανοίξω λογαριασμό και να κάνω λάικ μήπως αποφύγω τα χειρότερα ή να μην ανοίξω καθόλου; Μ έβαλες σε βαρύ προβληματισμό τώρα Πρόεδρε!
      Πρόεδρε συγκεντρώσου. Δεν έχω γάτα. Σκύλο έχω, που φέρνει ζάντες που και που!

      Διαγραφή
  15. Τυχερη που δεν εχεις Φεϊσμπουκ :)
    Καλη βδομαδα Αθηνακι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω, γιατί ο Πρόεδρος από πάνω μου έβαλε προβληματισμό με αυτό που λέει!

      Διαγραφή
  16. πω πω πω!
    πάει, έρχεται η δευτέρα παρουσία!
    αφού να δεις, είδα και το στάλιν σήμερα και μου έλυσε το μπλόκο των αγροτών που δε με άφηναν να φύγω από λαμία!!!

    φιλιά στο δον μήτσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα, μην μου πεις! Επενέβη ο Στάλιν κι ανοίξανε τα μπλόκα; Κι εσύ τώρα τρέχεις και δεν φτάνεις πάλι;
      Φιλιά και από τον Δον Μήτσο!

      Διαγραφή
  17. Καλέ έρχεται το ΤΕΛΟΣ κι εσύ το γελάς!
    Συνταξιούχος Πάπας απ' τη μια, μαύρος Πάπας απ' την άλλη και ξέρεις τι είχε πει γι αυτό ο προφήτης Μαλαχίας;
    Πως θα έρθει το τέλος.
    Από την άλλη μπορεί αυτό να μην είναι κακό.
    Θα πάψουμε να βασανιζόμαστε!
    Καλέ λες οι Μάγιας να έπεσαν λίγους μήνες έξω;
    Για τον Μ. εγώ δε λέω τίποτα....φοβάμαι!

    Φιλάκια πολλά και καλή βδομάδα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και γελάω! Να πάω χαρούμενη! Με καλή διάθεση! Διότι άμα είμαι μουρτζούφλα τι θα λέει κι ο Άγιος Πέτρος;
      Καλά κάνεις και δεν λες ούτε το όνομά του. Μην κοιτάς εμένα. Εγώ αγαπάω το ρίσκο!

      Διαγραφή
  18. Άδικο δεν είναι το ότι προφανώς υπάρχει και κατώτερος μισθός του κατώτατου, ούτε η παραίτηση του πάπα, ούτε ο ερχομός της δευτέρας παρουσίας.
    άδικο είναι που όταν έρθει το τέλος του κόσμου, θα επιζήσει μόνο ο επίτιμος, και η κότα κάτω αριστερά.... και θα του κάνει και like....

    Μα να μπω στο βλογ μετά από τόσο καιρό και να με υποδεχτεί μια κότα....! Ε, όχι... πάω να φτιάξω σφεντόνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ φοβάμαι ότι η κότα θα μαγειρευτεί πριν τα κακαρώσει ο επίτιμος (που ζωή να έχει δηλαδή ο άνθρωπος, διότι όσο να πεις μας δίνει θέματα…)!
      Ναι, σε υποδέχτηκε μια κότα, αλλά όχι οποιαδήποτε κότα μα η Βιολάντω η τζαζλή!

      Διαγραφή
  19. να μου το θυμηθεις η καταστροφη του κοσμου ερχεται, οχι γιατι ειναι να ερθει αλλα για να αποδειξουν οι Καθολικοι/Ορθοδοξοι ολα τα κουμασια μαζι τελος παντων, οτι οι προφητες υπαρχουν (δες Ματθαιος) που και καλα προεβλεψε ολους του παπες κλπ κλπ κλπ...

    μα τι συνωμοσια τρωμε στη μαπα μου λες ρε Αθηνουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνωμοσία πέρα από τις παιδαιραστίες, το ξέπλυμα χρήματος και τις διαρροές κειμένων της διπλωματίας της αγίας έδρας; Δεν ξέρω. Όπως δεν ξέρω και τι παίζεται με τους υποψήφιους διαδόχους του…

      Διαγραφή
  20. Δύναμη ψυχής,συγκρότηση μυαλού.
    Μμμάλιστα.
    Έτσι όπως πάει κι εκεί θα βάλει υποψηφιότητα πάντως.
    Και φυσικά θα βγει γιατί υπάρχουν κάποιοι...πώς να το πω; Ηλίθιοι που τον ψηφίζουν ακόμη.
    Η καλύτερη ενημέρωση είσαι Αθηνούλα!
    Καλή βδομάδα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλίθιους να τους πεις.
      Ευχαριστώ πολύ αν και δεν την λες και κανονική ενημέρωση αυτή τη στήλη!
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  21. Εγώ ξέρω ότι Πάπας γίνεται ένας.Τώρα,ο Βενιζέλος,που κάνει για δέκα,πώς θα βάλει υποψηφιότητα,ένας Θεός ξέρει...

    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ δεν τα έμαθες τα νέα; Του έχουν αρχίσει δίαιτα λέει μετά από ένα προβληματάκι υγείας που είχε πρόσφατα!
      Φιλί κι από εμένα!

      Διαγραφή
  22. Παραιτήθηκε ο πάπας ε; Δε γινόταν να καταργηθεί κιόλας να τελειώνουμε;
    Αλλά αυτό με τη σελίδα του επίτιμου, μου κίνησε την περιέργεια. Θα πάω να τη δω ;)
    Φιλάκια Αθηνάαα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να την είδες προσεκτικά και από μακριά τη σελίδα του επίτιμου!
      Φιλί μπισκότο μου!

      Διαγραφή
  23. Μα αυτό το να "Παραδειγματιστούμε" πολύ θα ήθελα να ξέρω τι σημαίνει για μερικούς ... και το "Υπόσχομαι" τι σημαίνει για τον οποιονδήποτε που ψηφίστηκε επάνω σε υποσχέσεις ... και "Τζασλή" τι σημαίνει βρε κοριτσάκι μου γλυκό που το έβαλα στο λεξικό και δεν μου βγάζει τίποτα? Λύσε μου και καμιά αποριούλα βρε Αθηνούλα μου γιατί πολύ αγράμματοάσχετο είμαι το βλαχαδερό!

    Ένα ηλιόλουστο βουνίσιο φιλί θες?
    άντε βρε δικό σου και κοίτα να πάρεις την Μίσες Βιολάντω να την φέρεις βόλτα να κουσκουσέψει με τα κορίτσια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα δύο πρώτα απάντηση δεν θα σου δώσω. Δεν την θέλεις άλλωστε. Διότι ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνουν!
      Για το τζαζλή έχω. Είναι επίθετο: Τζαζλός, τζαζλή, τζαζλό. Και σημαίνει: τρελός, παλαβός, αυτός που του έχει φύγει το μυαλό.
      Δεν μπορείς να το βρεις σε κανένα λεξικό παρά μόνο στο βιβλίο "Καλιαρντά" του Ηλία Πετρόπουλου.

      Καλοδεχούμενο το βουνίσιο το φιλί!
      Μακάρι να μπορούσα να πάρω τα βουνά και να έρθω, είτε με τη Βιολάντω είτε χωρίς!
      Κι εγώ σου στέλνω ένα φιλί από το Άργος!

      Διαγραφή
  24. Αθηνούλα μην το ψάχνεις, ο κόσμος δε θα καταστραφεί κι η τύχη μας αναμένεται να αλλάξει (προς το καλύτερο ντε!) τώρα που ο επίτιμος έκανε χειραψία στον νυν, αμήν! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι χειραψία!!! Το Βήμα έγραψε λεζάντα στη σχετική φωτογραφία "Θερμή χειραψία"! Τσουρουφλίστηκαν, λέει, από τη θερμότητα!

      Διαγραφή
  25. Σιγά που έρχεται το τέλος...Πάπας ήταν και μας τέλειωσε...Αυτοί θα βρούνε άλλον...δε τους φοβάμαι...Καλημέρααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας τελείωσε και οσονούπω θα έλθει ο επόμενος!
      Καλό βράδυ Λεβιάθαν!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας,
τα σχολιανά σας
ή ακόμα και να ξεκατινιαζόσαστε άφοβα…

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.